12 Şubat 2013 Salı

Ocak 2013 Sık Kullandığım Ürünler&Favoriler


Bugün Ocak ayı içerisinde sık kullandığım ürünlerin videosunu çektim.Video izleyemeyenler aşağıya doğru ilerleyebilir :)




-Shiseido Enamel Remover-Bu aseton yeni favorim.Simli ojelerde oldukça başarılı ama biraz tuzlu fiyatı.Bu sebeple sanırım sadece simli ojeleri çıkarmak için kullanacağım.Bu sebeple eski favorimden satın almam gerek en kısa zamanda.

Ocak ayı içerisinde çok fazla oje kullanmasam da sürdüğüm günlerde bu 2sine gitti hep elim.
Soldan sağa
-China Glaze-It's Trap-eze!:Bu ojenin benzeri Golden Rose'un yeni serisinde var.Bayılıyorum tırnakta duruşuna.
-China Glaze-Glitter All The Way-Sim banyosu adeta.Altın,yeşil ve fuşya tonlarında sim ağırlıklı süper bir oje.
 -Benefit Hoola Bronzing Powder-Yüzümü kontürlemek için kullanıyorum.Severek kullandığım bir ürün.Sanırım her ay gösteriyorum :)
-Bourjois Highlighting Powder 53-Öncelikle kokusuna hayranım.Duruşunu da seviyorum.Yüzü sime bulamadan güzel bir aydınlık veriyor.
-Hard Candy Living Doll 125 Baked Blush-Kendisi bir allık olsa da ben pembe tonlarında allıklarımın üzerine aydınlatıcı olarak kullanıyorum.Tek başına cildimdeki duruşunu sevmiyorum.Ama allık üzerine hafif uyguladığımda sonuç hoşuma gidiyor.
-Mac Gingerly Sheertone Blush-Kim Kardashian'ın meşhur ettiği allık.Makyajım doğal dursun istediğim günlerde bunu uyguluyorum.Ve sevdiğim bir allık.
-Paul&Joe Color Powder CS 079-Ocak ayında en çok kullandığım allığım buydu.Hemen rengini belli eden bir ürün olduğu için dikkatli kullanmak gerekiyor.Ben karıştırıp kullanıyorum.Ve çok seviyorum :)


 Soldan sağa
-Bath and Body Works Moonlight Path (Ayışığı Yolu) Losyon&parfüm-Bu seti ablam ve nişanlısı hediye almıştı bana.Çok temiz ve ferah bir kokusu var.Tek kelime ile bayılıyorum.Bu kokuda ne ürün varsa hepsinden istiyorum.El kremi,mum vs :) Losyon ile kullanınca süper kalıcı bir koku oluyor benim tenimde.
-Bath and Body Works Black Amethyst Vücut Spreyi-Bu kokuyu da Ocak ayının yarısına kadar severek kullandım.Çantada taşıması kolay bir ürün olduğu için ayrıca seviyorum.
-Bath and Body Works Japanese Cherry Blossom Candle-Ben bayılıyorum bu kokuya ve BBW mumlarına.Özellikle büyük mumlar bütün odayı kokutuyor.Mumu yarıladım ve kesinlikle tekrar almak isterim.Ne yazık ki BBW Japonya'da yok.Bir sonraki tatili beklemek zorundayım.

 Dudak ürünlerim- soldan sağa
-Bath and Body Works Liplicious Lip Gloss Lip Diamonds-Bu ürünün kokusuna ve tadına bayılıyorum.Dudakta çok kalıcı değiller çünkü sürekli yalanıyorsunuz :) Süper parlıyor.Ben hafif uyguluyorum ve sonucu çok seviyorum.
-Alessandro 06 Lip Gloss-Bu ürün Vanilya kutudan çıkmıştı.Hem yapısını hem de rengini çok seviyorum.Kendim satın alsaydım da bu rengi alırdım.Şişesi de çok kullanışlı hem ışığı hem de aynası var.
-Clinique Chubby Stick 04 Mega Melon-Bu ürün sürekli çantamda dolanıyor.Ayna gerektirmeden sürebildiğim için çok kullanışlı geliyor.Yapısını da rengini de seviyorum.Nemlendirmesi çok diyemem ama yeterli bir ürün.
-Avon Shine Attract P401-Bu ruja bayıldığımı defalarca söyledim.Bu rengini kendime çok yakıştırıyorum.Yedeğim de var Sihirli Günlük sağolsun :)
-Rimmel London Kate 110-Bu ruj normal sürüldüğünde çok iddialı bir ruj.Bu sebeple bana hitap etmiyor.Ama ben hafifçe uygulayıp parmaklarımla dağıtıyorum.O zaman seviyorum işte :)

 -Missha BB Cream-Bitirmek için uğraşıyorum.Sevdiğim bir ürün.Kesip bu seyahat kutularına aktardığımı yazmıştım.
-Loreal Nude Magique BB Cream Light Skin Tone-Missha'dan sıkıldığımda bu ürüne gitti elim.Yani fena değil.Ama çok seviyorum diyemem.Aslında sevmiyor da değilim.Bilmiyorum sanırım bu ürün hakkında ne düşündüğümü :)
-Marie Claire Full Bloom Puff  Cheek PK 03-Bu allığı alırken büyük umutlarım vardı.Krem allık olduğu için yapısını ve rengini çok sevmiştim.Bu ikisi tamam ama tek sorun hiç kalıcı değil.Nasıl oluyor anlamadım ama ürün yüzümde kayboluyor sanki :( Bu sebeple diğer renklerini almadığıma seviniyorum.
-Arko Nem Zeytinyağlı Yüz,el ve vücut kremi-Bu ürünü benden daha çok Yoshi seviyor.Kokusu ve yapısı çok güzel.Normal seriden biraz daha farklı.Bu seriyi daha çok sevdim açıkçası.


-Maybelline Color Tattoo 24 35-On and on Bronze-Bu ürün benim kurtarıcım parmaklarımla tüm göz kapağıma uyguluyorum ve oldu bitti.İyi ki almışım diyorum her defasında.
-Avon Glimmerstick Diamonds brown sugar-İçinde hafif ışıltılar bulunan çok güzel bir kalem.Rengine de bayılıyorum.
-Benefit Gilded Tangerine Gold Highlighter-Zaman zaman göz pınarlarımı aydınlatmakta kullanıyorum bu ürünü.Kaş altı aydınlatıcısı olarak çok sevilen bir ürün diye hatırlıyorum.Ben kullanmayı hep unuttuğum için aynanın önüne koydum :)
-Max Factor Masterpiece Max-Genel olarak sevdiğim bir rimel ama bitirmeye çalıştığım da doğrudur :)
-Rimmel London Eyebrow Mascara 001-Bayılıyorum bu ürüne ve genelde bu oluyor kaşlarımda.Kendimi tutmasam 10 tane falan yedek alabilirim :)

İşte böyle Ocak ayı favorileri buraya kadar okuyan herkese teşekkürler :)



5 yorum:

  1. konuyla cok alakasiz ama en son amazon kindle'in bedava kitaplarindan 2:46: Aftershocks:stories from japan'i okudum ve cok etkilendim. belki de bunlar senin bire bir canli canli yasadigin seyler ama yine de kitaplari ve okumayi sevdigin icin ilgini cekebilecegini dusundum.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Serrose.Videonun yanında yazı olması hoşuma gitti. Video olunca hemen kaçıyorum çünkü. Bekliyorum bu tip yazılarını ;)

    YanıtlaSil
  3. Evde dün akşam videoyu izledim, bu sabah ofistede resimlere baktım :) Toplu halde o kutunun içinde ne güzel görünüyorlar, ben çoook seviyorum ya kozmetik ve makyaj malzemesi noolcak benim bu halim :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsini güle güle kullanın, iyi günlerde kullanın.. Selamlar..

    YanıtlaSil
  5. Sergül Ablacım Avon'un ürünlrei gerçekten çok güzel :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül