4 Şubat 2013 Pazartesi

İnstagram ile Pazartesi #79


instagram kullanıcı adım:serrose
Yoshi'nin kullanıcı adı:yoshijaponbalik
Ablamın kullanıcı adı:sermoon09
instagram artık web üzerinden de bakılabilir oldu.Beni instagramda takip etmek isterseniz buyrun bu linke.

Bakalım neler olmuş geçen hafta

 Blogda defalarca yazmış olduğum gibi yalnız yapılan kahvaltıları sevmiyorum.Ama zorunda olunca yapacak bir şey yok.İşte kendi çapımda güzelleştirme çabaları.
  Serrose okul yolunda :) Bunu gelenek haline getirdim.Her okul günü aynı yerde kendimi fotoğraflıyorum.Bu 6. günün fotoğrafı ben kendime bere yakıştırmam diye yazınca güzel yorumlar geldi teşekkür ederim.Ama hala yakıştırmıyorum sadece mecburiyet :)
  Serrose okul yolunda 7. gün :)  Google'da canlı yayın yapmıştık bu sebeple uykusuz gitmiştim okula.
 Nagoya'da Halalya adında bir Türk marketine gitmiştik.Oradan payımıza düşenlerden en güzeli bu güzeller oldu.Nar suyu bitti bile vişne bitmek üzere :(

 Japonca sınıfımda 3 Amerikalı 1 Koreli 1 de ben varım.Amerikalıların 2'si İngilizce öğretmenliği yapıyor.Sol baştan arkadaki bayan (eteklinin arkasındaki) ve pembe kareli gömlekli( gözlüklü) Ayda 1 kere ingilizce cafe etkinliği yapıyorlarmış.1,000 yen karşılığında 1 saat cafede oturuyor ve sadece ingilice konuşuyorsunuz.Yoshi de ben de uzun zamandır sadece ingilizce konuşmamıştık.Azıcık zorlandık sonradan açıldık.Keyifliydi sanırım bir daha gideceğiz.
 Yoshi'nin köpeği Neo rahatsız.Hem alerjik hem de yaşından dolayı kalbinde biraz sorun var.Onu hastaneye götürdük ve dönüşte kaldırımda otururken Yoshi bizi fotoğrafladı.
 Yeşil çaya sağlıklı çikolata yakışıyor be :)

 Geçenlerde alışverişe gittiğimde bu bardak ile göz göze geldik.Yoshi askeri temalı her şeye bayıldığı için bunu da almamak olmazdı.El bombası şeklinde kupa :)

 Sonunda (çok şükür) ayakkabılığımız ve kitaplıklarımız geldi.Ayakkabılık kurulu geldi.Kitaplıklar da kurulmayı bekliyor.Bakalım evin erkeği ne zaman el atacak bu duruma :=)
 Okuma hallerine Karamel çok yakışıyor :)
Ve bugünün öğrencisi de böyleydi.Yağmurlu ve soğuk burası.Ona rağmen yüzüm güler gibi çıkmış.Vay be :)

Bugün biraz gecikti İnstagram ile pazartesi yazısı bunu farkeden ve hadi yaz artık diyen herkese çok teşekkür ederim.Çok mutlu oluyorum bu serinin yokluğunun farkına varanlar olunca :=)

İşte böyle geçmiş bir hafta

Daha fazla fotoğraf için tumblr'e buyrun  

9 yorum:

  1. Merhaba Sergül,
    Seni tesadüfen bir blogtan diğerine geçerken keşfettim, aylardır beğenerek ve imrenerek takip ediyorum.
    Güzel kedin, yeni ve bizimkinden tamamen farklı bir kültürü tanıma sürecin, aktif bir şekilde kitap okuman, kendini sürekli geliştirmen ve çektiğin güzel fotoğraflar bana ilham veriyor :)
    Umarım oralarda keyfin yerindedir.
    Görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
  2. oley instagramla pazartesi:)) teşekkürler, bağımlısıyım...

    YanıtlaSil
  3. köpüşe çok üzüldüm.. ayakkabılık ve kitaplığında hayırlı olsun bu arada. Yoshi anlıyor demekki bu işlerden kanında Türk erkegi var az biraz ozaman:)

    YanıtlaSil
  4. Pazartesinin geldiğini ben artık seninle fark edebiliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Okul yolu fotoğraflarında hep kirpiklerin gözüme takılıyor, maşallah diyim nazar değmesin :)

    YanıtlaSil
  6. cnm ya kirpiklerin negüzel oyle hangi maskarayı kullanıyorsun?

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Sergül,
    Instagram İle Pazartesi serisini ben de seviyorum. Diğer serileri de seviyorum, çoğunu takip ediyorum.
    Ben sessiz takipçilerindenim =) Gönderdiğim e-postadan okumuşsundur belki bunu. Bugün sessizliğimi bozayım istedim =) Senden bir okuyucu isteğim olacak =) Bloğunda arattım ama bulamadım. Senden ricam eğer mümkünse Japon ve Kore filmlerinden bildiğimiz "pirinç keki" ve "pirinç köftesi"nin tarifini vermen ve hatta mümkünse yapılışlarını videolaman. İnternette çok arattım ancak tarifini bulamadım. Bunu bilhassa yıllar evvel izlediğim bir Japon dizisi olan "Sabır Çiçeği Oshin"den ve şu sıralar TRT Okul'da yayınlanan BOF'tan biliyorum. Yayınlayabilirsen çok mutlu olurum. Sana ve Yoshi enişteye Konya'dan kocaman sevgiler =)

    YanıtlaSil
  8. Pembe bere çok tatlı olmuş bayıldım :) sınıfında çok eğlenceli heryerden insan var çok güzel :)

    YanıtlaSil
  9. ben hayatımda bu kadar güzel bir kedi görmedim..şimdiye kadar hiç dikkat etmemişim gözlerine, inanılmaz güzelmiş, insan olduğum için çok pişmanı şu an :D gerçekten çok güzel gözleri maşallah

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül