12 Şubat 2013 Salı

Glossybox Japan Ocak 2013 Kutusu

 Glossybox Japan Ocak ayı kutusu geldi.Ve inanın elimi bile sürmek istemiyorum.Aylık 1500 yen (30 lira civarı) olan bu pakete 2 aydır üyeyim ve 2 aydır çok kötü ürünler geliyor.İçindeki ürünler asla 1500 yen etmiyor.Tamam farklı markalar tanıyorum falan ama bence gereksiz olmaya başladı.Bu ay Yoshi'ye üyeliğimi iptal etmesini söyledim ama o 1 ay daha dene dedi.Sanırım Mart  kutusu da gelecek.
Ürünler hiç hoşuma gitmediği için haklarında araştırma bile yapmadım.Ama gene de detay fotoğraflar görmek isteyen olur belki diye ekliyorum.




Bir de video çektim.İyi seyirler.







edit:Videoyu çekerken Şubat ayı kutusu sanıyordum meğersem Ocak ayıymış kusura bakmayın.

3 yorum:

  1. Ay çok şekersin Sergül; ama kızmakta da çok haklısın :) Bu kutulardan böyle insanla dalga geçer gibi ürünler çıkınca insan sinir oluyor!

    YanıtlaSil
  2. Ben poşet içinde verilen deneme ürünleri sevmiyorum vede elim hiç gitmiyor kullanamıyorum. Bence orjinal paketinin mini boyunda sunulmalı ürünler..

    YanıtlaSil
  3. aman ne cimrilermiş yaw. Ben vanilya kutusu alıyorum, senden gördüm:)) içinde çoğunlukla tam boy üründe var. hem dediğin gibi testerlar dışarıda her yerde var. bence hemen çık yazık 1500 yen'e

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül