13 Haziran 2012 Çarşamba

Tükettim #9

Yazmayı en sevdiğim yazılardan biri ile karşınızdayım.
Oh be bittiler diyoruz :)

Öncelikle saç ürünleri ile başlıyorum.Burada almayacağım yazısından sonra epeyce saç ürünü bitirdim.Mutluyum,gururluyum!
Soldan sağa
1-Nemlendirici saç maskesi
Bu kocaman maskeyi ilk aldığım zaman saçıma fazla bir etkisini görmemiştim.Bu sebeple bol bol kullanıp bitirmeye çalışmıştım.Gel gör ki yarısından sonra kullanmaya başladığımda saçım yumuşacık ve güçlü oluyordu.Sonra cimri cimri kullanmaya başladım.Ve sonunda bitti.Bir daha bulursam alacağım kesinlikle!Profesyonel kullanım içindir yazıyor.Keşke denk gelsem bir daha.

2-Avon Naturals Kuru ve Yıpranmış Saçlar için Dolaşık Saçları Açıcı Sprey
Off ne uzun adı varmış :) Hindistan cevizi sütü ve muzlu bir üründü.Mis gibi bir kokusu vardı.Benim saçlarımı taramak cidden zordur.Hemen karışır,düğüm olur.Bu yüzden bu üründen sonra saçımı taramak çok kolaydı.Türkiye'den almıştım.Belki bir daha alırım.Tabi hala katalogda varsa.

3-Macadamia Natural Oil-Healing Oil Treatment
Bu yağın kokusuna ve etkisine bayıldım,bayıldım!Strawberry sitesinden almıştım.Elimdeki saç ürünleri bittikten sonra tam set almayı düşünüyorum.Hem saçlar kolay taranıyor,hafif bir parlaklık veriyor,mis gibi kokuyor ve güçlendiriyor.Ve bunları mercimek tanesi kadarı ile yapıyordu.

4-Prostyle Fuwarie
En düzenli ve severek kullandığım saç ürünlerinden biri oldu sanırım.Biter bitmez yenisini almak istedim ama evdekileri biraz daha kullanayım dedim.Şimdi de kararsızım Türkiye'ye gidene kadar bir şey almamayı planlıyorum,diğer yandan da saçımı taramak için ürün kalmadı :) Bakalım neler olacak.Ama saç ürünü alırsam gitmeden o bu olacak!

5-Pantene Pro-V Treatment
Dove'un şampuan ve saç kremini kullandığımı yazmıştım.Onlardan sıkılınca kaşınıp Pantene'nin setini aldım.Şampuan ve krem saçımı rezil etti.Yoshi'ye verdim onları :) Bu saç maskesini de pek sevmedim.Bir etkisini görmedim.Bu yüzden bolca sürüp bitirdim.Bir daha mı asla!


Yüz ve dudak ürünlerim

1-S-lumie Makyaj temizleme mendili
Japonya'da kullandığım en güzel mendil bu kesinlikle.Kesinlikle tekrar tekrar alacağım.Yoshi bile çok seviyor.Makyaj yaptığından değil tabi :) Terlediğinde yüzünü siliyor,ferahlıyor.

2-Nivea Lip Care Repair&Protection
Bu ürün tam bitmedi ama bitmek üzere.Severek kullanıyorum Nivea ürünlerini genelde.Bu lip balmı yatak ucunda tutuyordum.Uyumadan önce kullanmak için ama 1-2 defa sürdükten sonra farkettim ki uçuk yapıyor.Yani bana mesaj verdi at beni diye :)

3-Maybelline Baby Lips Anti-oxidant berry
Ahh bayılıyorum bunun yapısına ve kokusuna.Bu sebeple bitirdiğim en hızlı lip balm oldu.Evde stok çok olduğundan bir süre almam diye düşünüyorum.

4-Lip Essence-deep moist
Yoshi'nin gazı ile aldığım ve pek sevemediğim ürün.Yapış yapış oluyordu her yanım.Ama şu var ki kışın sürdüğünüzde soğuk falan işlemiyor dudaklarınıza :) Bu da bitmek üzere ve çöpe gidiyor.

5-Dicila-Repair Serum
Bu ürünü geçenlerde satın aldım.Yazılmayı bekliyor.Evet sample bir ürün ama parayla satın aldım set olarak.3 günlük bir set.Düzenli kullanınca tabi ki işe yaradı.Ama çok pahalı bu yüzden tam boyunu almayacağım sanırım.Shiseido'nun alt markasıymış.Ben ilk defa duydum.

6-Pond's White Beauty Spot-less white cream
Bu ürünü Filipinler'den almıştım.Sonra burada da satılmaya başladı.Genel olarak sevdim bu ürünü.Sürdüğünüzde yüzünüzde ince bir beyaz tabaka bırakıyor.Bu da cilt tonunuzu düzenliyor hatta açıyor.Türkiye dönüşü alabilirim.

7-Missha Flower Bouquet Cherry Blossom Cleansing Foam
Bu ürünü Clarisonic ile kullandım.Etkisinden çok memnun kalmadım.Zaten küçük boyuydu zorla da olsa bitti.
Bulabileceğim bir ürün değil burada.Gerçi bunu da buradan almıştım ama bir Missha setinin içinde gelmişti.Ve sanırım almam.


Vücut ve el ürünleri

1-Alix Avien-Tırnak sertleştirici
Bu üründen birkaç tane bitirdim.Severek kullanıyorum.Elimde 1 şişe daha var hatta.Belki alırım Türkiye'de tekrar.Bu ürün bitmek üzereyken içine biraz altın sim koydum ama sevmedim :) Bu yüzden orayı burayı boyadım :)

2-Avon Nail Experts Quick Dry
Ablamdan gelen bir ürün.Ben pek sevmiyorum.Ama elimde stok var hala.Bir daha almam.

3-Avon Skin-So-Soft Moisturising Dry Oil Body Spray
Bu ürün de ablamdan bana geldi :) Yazın severek kullanıyoruz ailecek..Ama annem ve ablam hastası.Bir de sır vereyim bu ürüne sinek gelmiyor :) Kokusunu da seviyorum.

4-Chloe
En sevdiğim parfümüm 2 adet yedeğim var evde.Bitince tekrar tekrar alırım.

5-L'OCCITANE Creme Mains Dry Skin Hand Cream
Bu ürün Yoshi'nin şirketinden hediye gelmişti.Severek kullandım belki bir daha alırım :=)

6-Selesta Life Zeytinyağlı El ve Vücut Losyonu
Bu ürünü severek kullanıyorum.Daha önce birkaç tane bitirdim.Belki bu yaz tekrar alırım.

İşte böyle

Bunlar büyük bir zevkle çöpe gidecek :)

Ne diyoruz OH BE!!!

Bir de uzun yazı oldu affola!
Buraya kadar okudunuz mu?



9 yorum:

  1. Tabiki okudum(k) her sabah bilgisyarı açtığımda keşke bugün biraz daha uzun yazsa da daha çok okusam diyorum :) Yani bu süperdi :) ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Harikasın, bitenler yazısını okumaya bayılıyorum
    Sıra yenılerıne gelsın bıran once dımı?
    Bu arada turkiye cok sıcak, soylemek ıstedım temmuzda cok daha sıcak olucak gıbı,bilgine

    YanıtlaSil
  3. Urunlerin yarisindan bir sey anlamasam bile okudum, cok eglenceli cunku. :P

    YanıtlaSil
  4. sonraki cümleye (Buraya kadar okudunuz mu?) bayıldım :) inanıyorum ki bu blogu -gerçekten- takip eden herkes bütün yazıları noktasına/virgülüne kadar büyük bir zevkle okuyordur. (en azından ben öyle biriyim)

    YanıtlaSil
  5. Okudum. :) Bitirdim yazılarını çok seviyorum ben. Severek ve sıkılmadan okudum yine.

    YanıtlaSil
  6. Missha bb krem almak cok istiyorum gercekten iyi bir urun mu senin oralarda edindigin bir fikir var mi bb kremler hakkinda :)

    YanıtlaSil
  7. Macadamia Natural Oil Ürünleri artık türkiyede.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül