2 Haziran 2012 Cumartesi

Lush Sabunlarım


Geçtiğimiz günlerde Lush alışverişimi yazmıştım burada.O yazının sonunda sabunları küçük küçük kesip banyoya koyduğumu söylemiştim.İşte fotoğrafları :)
 Benim bu büyüklükte kestiklerim bile 1 duş için fazla geliyor.Aslında biraz daha küçültmek gerekiyor.Ama şimdilik dokunmadım.
Bir süre her yer,koridor alanı mis gibi kokuyor.Ama benim tavsiyem hepsini aynı anda kesmemeniz.Yarım yarım ya da 1 tek sabunu kesip hazırlayabilirsiniz.Ben elimdekilerin hepsini kestim ve hata ettim açıkçası :(

Kokuları eskisi kadar güçlü değil.Evi Lush gibi kokutma hayalim suya düştü yani.Ama görüntü olarak seviyorum.Sırf bunun için aldım kedili plastik tabağımı :)
Hala kokusu var tabi ama etkin olduğu alan azaldı.Yanlış anlaşılma olmasın.Duşta etkisi de hala aynı.

Kimler Lush sabun kullanıyor?Ya da kullanmaya başladı?

11 yorum:

  1. bana biraz fazla yapay geliyor kokulari acikcasi. Ne kadar kimyasal eklendigini dusununce kullanasim gelmiyor :) Sahane kokuyorlar ama sagliga zararli olduklarini dusunuyorum ben.

    YanıtlaSil
  2. ben almıştım,çokda severek kullanmıştım,uzun süredir almadım ama :)

    YanıtlaSil
  3. Mis gibi kokuyorlardır, ne güzel.
    Kedişli tabak çok güzel:)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Ben ben ben... Ama kedili tabak çok güzel ve ayrıca renk kaosu da öyle. Benim ballı sabunum hala erimedi. Anneminki de öyle ve banyoda mis gibi kokuyor. Bir dahaki sekere cam fanus veya dev dondurmalık gibi bir şeye koyayım ben de kesip kesip. Teşekkür ederim beni aslında bunumun dibindeki alışveriş merkezinde her daim önünden geçip almadığım renkli sabunları aldırttığın için. Kendim için bir şey yapmış oldum uzun bir aradan sonra ihtiyaçlar dışında bir şey aldım sadece zevk için. Bir şey istesemçok mu olurum acaba? Bu tabağın farklı açıdan fotoğrafları var mı. Örneğin Karamelle birlikte? Sevgilerimle, Hoş kokulu evinizde mutlulukla kalın.

    YanıtlaSil
  5. Bir yorum yolladım ama yollayamamış ta olabilirm. Ben ben ben diye başlayan yorum du ve ne hikmetse bir blogger olarak kimlik almışım (Yok öyle birşey aslında ama profil düzenlerken olmuş:)) Anneme ve kendime anneler günü için Serrose sayesinde aldım. Uzun zaman sonra kendim için ihtiyaçhariç sırf zevk olsun içim açılsın diye bu iç açan blog sayesinde almıştım. Bir ricam var aslında. Bu kedili tabak ve harika renk kaosu ile Krameli'in bir fotoğrafı var mı? Yoksa benim kedilerim (şu anda yok) gibi sabun koklayınca hapşırıp kaçıyorlar mı? Sevilerimle hoş kokulu evinizde bol mutluluk diliyorum sizlere...

    YanıtlaSil
  6. ahhh ben de kullanıyorum süperler yeni favorim ama kesinlikle bohemian.
    aynı limonlu jelibon gibi kokuyor:)))

    YanıtlaSil
  7. Ablacımmm, ben yeni gördüm sınavlardan dolayı yeni işini!
    Hayırlı olsun! çooook sevindim, umarımm dersler çook çok iyi geçiyordur!

    Sabunlara da senden özendim gerçekten. Bir de sınavlarım biter bitmez Murakami okumaya başlayacağım sayende. acayip merak ediyorum, Sahilde Kafka'yı bir de İmkansızın Şarkısını. İlk ne seçeceğime karar veremedim daha :(

    YanıtlaSil
  8. Lush'a bir kaç kez girsemmi falan dedim ama dedim sonra internet sitesine falan bakayım önce ilgimi çekecek bir şey olur mu diye. Ama sabunlar için bir uğramayı düşünüyorum artık.
    www.didemtaner.com

    YanıtlaSil
  9. bende honey ı washed the kids adlı sabununu kullanıyorum ve kokusuna bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Bende bayıla bayıla kullanıyorum lush sabunları ve aşağıdaki linkteki gibi saklıyorum.hem çok güzel görünüyor banyomda hem kokuları gitmiyor.belki fikir olur.
    http://powderpuff-b.blogspot.com/2011/08/lush-sekerlerim.html

    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. ben cok severim lush in ürünlerini:)zaman zaman alir kullanirim.
    sende güle güle kullan sabunlarini :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül