25 Haziran 2012 Pazartesi

Instagram ile Pazartesi #56



instagram kullanıcı adım:serrose
Yoshi'nin kullanıcı adı:yoshijaponbalik

Gelelim instagram ile geçen haftaya


 Temmuz başı Türkiye'de olacağım için gidene kadar mümkün olabildiğince çok kitap ve ürün bitirmeye çalışıyorum.Bu yüzden bu hafta sürekli kitap okuma halleri yayınlamış olabilirim.
Menekşeler,Atlar,Oburlar Leylak Dalı ablamın hediyesiydi ve bitti.Yazısını yazarım belki.Uyku öncesi bir okuma haliydi o yüzden Karamel'in mayışması :)
 Bir başka okuma hali.Grotesk'e başladık Yoshi ile bakalım neler olacak.
 Biri beni gözetliyor programı çekiyoruz evde :)
 Bu da başka bir hal.Yeşil çaylı ve Sufi müzikli okuma hali.
 Geçen hafta işe gitmeden önce market bankında yaptığım kahvaltı ve okuma hali.Elimdeki ton balıklı onigiri.Yani pirinç köftesi olarak geçiyor sanırım Türkçe'de.Haşlanmış pirincin içinde mayonezli ton balığı ve etrafı yosun ile kaplı :) Evet sabah sabah kulağa hiç hoş gelmiyor ama bir alışınca bırakamıyorsunuz.
 Yaşadığım bölgede en büyük ulaşım aracı araba.Yani kendi arabanız yoksa benim gibi eve mahkum oluyorsunuz.Bazı hatlarda otobüsler var ama saatte 1 ya da 2 tane geçiyor.Ders verdiğim şehirde de otobüs seferleri çok az.Ders verdiğim fabrikanın önündeki durağagünde 4 sefer falan var günde!Tabi ki saatlerimiz tutmuyor.Bu yüzden 1 km uzaklıktaki durağa yürüyorum topuklularla.Elim kolum da dolu tabi.İş dönüşü o kadar yol yürüyüp  ıslak bank ile karşılaşınca azıcık moralim bozulmadı değil hani.Ondan da geçtim.Kolumda 2 çanta elimde şemsiye 25 dakika ayakta beklemeseydim daha iyi olabilirdi.
 Okuma hallerine devam ediyoruz.Çantada kitap taşıdığım için oluşan her fırsatı değerlendirebiliyorum.Bu sayede Osho da bitti.Söylenecek çok şey var bu kitap hakkında.
 Biz yemek yerken koltukta durum buydu.Karamel hanım kitabını okumuş,haberlerini seyretmiş,günlüğünü yazmış ve günü bitirmişti.


Ve sınırlı üretim ya da 1 kerelik üretim ahududulu kit kat yok böyle bir lezzet.Bir daha bulamayacak olmamız acı verici :(


İşte böyle geçmiş bir hafta

Daha fazla fotoğraf için tumblr'e buyrun  


Ve güzel haberler alacağımız bir hafta olsun hepimiz için Amin!

5 yorum:

  1. Ah o otobüs beklemek yok mu beni de delirtiyor bende işe 2 otobüs değiştirerek gidip gelen biriyim ve artık otobüsle yolculuk sadece can sıkıntısını ifade etmeye başladı benim için, Karamel'in pozlarına bittim çok şeker maşallah hepimize bol güneşli ve mutlu bir hafta olsun inş :)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim bizlere hayatında yer vardığın için teşekkürler! İyiki varsın!

    YanıtlaSil
  3. Osho'yu merak ettim, okuyacağım. Uzun süre otobüs beklemek can sıkıcı olmalı ama sen bulduğun her anı harika değerlendiriyorsun;)Onigiri ise bana yenilir geldi;)

    YanıtlaSil
  4. Bu kadar hızlı ve çok kitap okuman takdirlik bir şey. Her sayfadan sonra dikkati dağılan biri olarak açıkçası hep zorlanıyorum. Belki bir gün postlarından ben de değişirm :)
    Bir şeyi merak etmişimdir hep; o onigrinin çevresindeki siyah kağıda benzeyen şeyi yiyor musunuz, yoksa atıyor musunuz? =D

    YanıtlaSil
  5. Bir tavsiyem var! Cenk Taner - Andıran Otu (Biyografi: Cenk Taner Kadıköy'de yaşıyor. (Bu otun panzehiri kandıran otudur. Bazen üşür insan. Zaten, kim gerçekten bakabilmiş ki, içine!) Bir kedi sürtündü. Simidim olsa tamam. Sırf sevgiden miydi, sanmam. İşte halim buydu. Sanamamak. Ben sanmak istiyorum artık. Sanmak. Sanabilmek. Benim kedim sanmaz, ben sanarım ancak. Onun için ceplerimde ellerim var.)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül