27 Mart 2012 Salı

Çok teşekkür ederim

Blog sayesinde tanıştığım Elif okul ile Japonya'ya geleceğini öğrenince hemen bana ne istediğimi sordu.Ben ısrarla bir şey istemiyorum dedimse de dinlemedi beni.Bir şey istemezsem kendi istediğini getireceğini söyledi ki öyle de yaptı :) Ben sadece bulgur istedim ondan.Tam evde bulgur bittiğinde gelmişti maili.Ne yazık ki Japonya'da yok bulgur.Ben bavulumda getiriyorum.

Ben sadece bulgur istemiştim ama gördüğünüz gibi coşmuş sevgili Elif :) Karamel'e benzeyen kalemime,mavi-kahverengi çantama bayıldım.
Bu arada görünen abur cuburların hepsi çoktaaan bitti :) Bu yazıyı yazmayı geciktirdim çünkü Elif'in bloğuna Japonya anılarını yazmasını bekledim.Böylece bir de Elif'in gözünden Japonya'yı okuyabilirsiniz.


Sevgili Elif negroyu yollayan arkadaşı ve bu paketin bana ulaşmasını sağlayan Sami (Osaka'da yaşıyor) çooook teşekkür ederim hepinize.

Elif'in bloğu için buraya tık tık

twitteri için buraya tık tık 

4 yorum:

  1. canım benim afiyet olsun,varmı baska orada öyle zor bulunan şeyler merak ettim :)

    YanıtlaSil
  2. afiyet olsun... seni okumayı seviyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Sergülcüm,

    Rakuten'de Dogal diye bir Türk market var, orada hem ince hem kalın bulgur var. Aklında olsun. Peynir, zeytin, Türk çayı gibi birçok şey mevcut. Kapına kadar da getiriyorlar. Ben gayet memnunum . Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül