16 Mart 2012 Cuma

Türk Dizileri


Çalışmadığım,genelde evde hatta pc başında olduğum için sürekli dizi yada film açarım.Oturup izlediğim dizi azdır ama altta ses olsun,yanda dursun mantığındadır genelde.
Hangi dizi ne gün yayınlanır bilmem.Ne zaman takip ettiğim sitelere eklenirse o gün izlerim :)
Bugün size izlediğim/dinlediğim dizilerden bahsedeyim istedim.
1 kadın 1 erkek izlerken güldüğüm,tanıdık hissettiğim çok şeyler oluyor.Düzenli bir izleyicisi değilim ama eklenmişse öncelik veririm.

Kuzey Güney'i ablamın zoru ve twitter yorumları ile izlemeye başladım.Dizinin ertesi gün twitter coşuyor :) Yani ben uyandığımda görüyorum demek daha doğru olur.Çok seviyorum diyemem ama şimdilik izlemeye devam ediyorum.
Yalan Dünya da beni keyiflendiren dizilerden.Cuma günü yayınlandığını biliyorum mesela :) Birçok karakter kendini sevdirdi.Bazı bloglarda,twitlerde replikleri görüyorum.

Gelelim izlemeyi bıraktıklarıma


Fatmagül'ün suçu ne ve Öyle bir geçer zaman ki'nin mutsuzlukları resmen iliğimi kemiğimi kuruttu.Oturup izlemediğim halde benim moralimi bozuyorlardı.Bıraktım mutluyum :)Aylardır izlemiyorum ama bugün açsam gene aynı mutsuzluk kaldığı yerden devam ediyordur.Bir şey kaçırdığımı sanmıyorum.

Behzat Ç ilk çıktığında biraz izlemiş bırakmıştım.Sonra finali hakkında öyle bir konuştu ki herkes.Merakımdan 1. seneyi izleyip bitirdim.Final gerçekten süperdi.Sonra 2. seneyi izlemeye başladım.Birkaç bölüm sonra gene bıraktım.Çok saramadı nedense beni bu dizi.


Leyla ile Mecnun,Suskunlar,Son aklıma gelenler.Bunları da izleyip bıraktım.Sarmadı beni ne yazık ki.


Veeee en sevdiğim dizi,beni ucundan azıcık ilgilendiren ve duygudan duyguya götüren dizi ,





Banyo sahneleri,komşuluk,sepet sallama,kaset doldurtma benim de bildiğim duygular.Hem gülümsüyorum izlerken hem de özlüyorum.


Türk dizilerinden tavsiye alabilirim.Ama lütfen buram buram acı olmasın.

Başka bir yazıda yabancı dizileri yazacağım.




23 yorum:

  1. seksenler ve yalan dünya en iyiler.artık neşeli diziler izlemeye çalışıyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel yazmışsın, Yalan Dünya'yı ben de izliyorum, 80'leri doğru dürüst izleyemedim zamanım olunca izliyorum kısa kısa :) Ben de bilinçli olarak dram dizileri izlemiyorum, isterse görsel efektleri bilmemnesi çok meşhur Games of Thrones olsun, izleyemiyorum. Ne kadar etkilenmedim desem de sonrasında o üzüntü ve çaresizlik hissi iliklerime kadar işliyor :S Bir insan neden kendine bu işkenceyi yapar ki? :S

    YanıtlaSil
  3. 80ler kesinlikle iyi tercih..suskunlar'ı çok ajite atmişler ama değindiği yaraların deşilmesine bu toplumun ihtiyacı var..bilmiyorum iyi bi yere bağlarlarsa güzel olacak,yoksa ajitasyon ajitasyon..

    leyla ile mecnun ise :)bağımlıları var..ısrarla izliyoruz:)izleymesek de izliyoruz diyeceğiz..garip bi durum:)

    ben aslında hâlâ ekmek teknesi'ni ve mavi ay'ı özlüyorum desem..:)upss yaşım ortaya çıktı:))

    YanıtlaSil
  4. Seksenler'i ben de çoook seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. yalan dunyaaaaa. bayiliyorum butun karakterlere ve hafta boyu taklitlerini yapip cook egleniyoruz ailece. minnos kuzuma "opuselim mi" diyoruz orcun gibi. o da opucuk yolluyor bize :)

    YanıtlaSil
  6. Kuzey ve Güney'i ben izlemiyorum. Ama diğer diziler için ben yazsam ayyynen bunları yazardım :)

    YanıtlaSil
  7. muhteşem yüzyıl ve al yazmalım

    YanıtlaSil
  8. ben de çarşamba günleri kuzey ve güney izliyorum cuma denk gelirsem yalan dünya. bu ara takıntım sherlock holmes. az bölümü var yavaş yavaş izliyorum içime sindire sindire.
    Japon dizileri var mı? Nasıl? merak ediyorum. Eskiden bir japon dizisi vardı Türkiye de yayınlanan. adını hatırlayamadım şimdi.

    YanıtlaSil
  9. Güzel paylaşım olmuş ancak ben dizi izleyemiyorum:( İş hayatındaki yoğun nöbet mesaisi sebebi ile 1 bölüm izlesem 3 bölüm kaçıyor.Nihayetinde de bende dizi izlemiyorum.Ama izleyenler için iyi bir rehber olabilir...

    YanıtlaSil
  10. pis yedili yi tavsiye ederim çok komik :)

    YanıtlaSil
  11. Türk dizileri çoğu zaman ilgimi çekmemiştir. Belli bir noktadan sonra konu sarmaya(tekrarlamaya) başlıyor. Ama su sonda verdiğin diziyi merak ettim simdi hangi kanalda çıkıyor

    YanıtlaSil
  12. bizimde favorimiz 80ler:) fatmagül ve ÖBGZK sonuna kadar katılıyorum hayatımdan çıktıkları için mutluyum :))

    YanıtlaSil
  13. Leyla ile Mecnun diziside çok komik bi dizi tavsiye ederim bide yeni çıkan suskunlar da güzel bi dizi şuan ben türk dizileri olarak bunları takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  14. bende firsat buldukca seksenleri ve yalan dünyayi izliyorum.diger dizileri izlemiyorum,zamanim varsada.cünkü moralim bozuluyo,yok yere üzülüyorum,zaten yurtdisinda yasamanin vermis oldugu bi duygusallik var zaten,fazlaya gerek yok deyip beni güldürenleri seyrediyorum:)
    seksenler gercekten biz,hepsini yasadik,ve bende cok özlüyorum o günleri...

    YanıtlaSil
  15. Evet bu kadar dizi onerisinden sonra benim onerimle herkes benden soguyabilir amma velakin beni affet! bircok dizi izledim, izlemeye calistim ama bi sure sonra bayiyor ayni seninde dedigin gibi cok fazla mutsuzluk, hep ayni seylerin tekrari nedeniyle biraktim gitti..
    Cok nadiren arada ay ne olmus diye son bolumu direk acitigim diziler lale devri ve iffet... Cok fazla bisey yok ayni seyler donuyor. Asil izledigim ise gunluk yayinlanan beni affet dizisi.. bos ne olucak biliyorsun pembe dizi iste :) burada da mesela son 6 aydir gunluk cesur ve guzel izleyicisiyim :) ahahah seviyorum aptal dizileri, yormuyor beni :)

    YanıtlaSil
  16. "yalan dünya" ve "son" dur izlediğim türk dizileri. tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  17. Leyla ile Mecnun çok güzel bir absürd komedi.Bol bol gülersiniz :)

    YanıtlaSil
  18. Leyla ile mecnun'uda izlemenizi tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  19. ben trt dizilerini daha cok izliyorum.leyla ile mecnunu birakmana üzüldüm acikcasi:/ her bölümde ne olcagi belli degil.bir bölüm sikiciyken diger bölüm sahane oluyor.seksenleri zaten izliyormussun.bayiliyorum...trt dizisi yine elde var hayat var.(("okul hayatiyla ilgili,cok komik sahneler oluyor,bazende hüzünlü")).. sende gitme var.(("hastane hayati"))onun disinda bilemedim ne önersem.yine trt de avrupa avrupa var.oda komik.ha birde muhtesem yüzyil var.sahsen ben onda baya gülüyorum.:).kisaca ben trt dizilerini öneriririm.cok acitasyon yok.genelde komik.arada hüzün oluyor.oda geciyor diger bölüme.bu arada leyla ile mecnunun 50.bölümünde bu kisima bakmani siddetle öneririm ;) http://www.youtube.com/watch?v=MKZwznWVXY0

    YanıtlaSil
  20. öyle bir geçer zamanki ve fatmagül ikisinide artık izlemiyorum. herkes mutsuz bu dizilerde
    ama yalan dünya ölüyorum bitiyorum acayip gülüyorum. mizah zor iştir ama başarılı olanda tadından yenmiyor.

    YanıtlaSil
  21. SENİN BIRAKTIKLARINI BEN DE BIRAKMIŞIM NE TESADİF
    SON 'U İZLİYORUM SON ZAMANLARDA VE YALAN DÜNYA :)))

    YanıtlaSil
  22. suskunlar- behzat ç.- 1 erkek 1 kadın- 1 yaka 1 ismail

    YanıtlaSil
  23. Seksenler'i ben hiç kaçırmadan izlerim,çok hoşuma gidiyor,insanın içini ısıtıyor :) Avrupa Avrupa'da çok komik bir dizi tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül