26 Mart 2012 Pazartesi

İnstagram ile Pazartesi #44

Bakalım nasıl geçmiş geçen hafta benim için

 Okuma halleri fotoğraflarımdan biri.Çalışma masam dedikçe bana soruyorlar.Ne iş yapıyorsun diye.Bu masa  ya da sürekli çalışma masam diye bahsettiğim masa evimizde olan bir masa.Ben masada yazmayı,okumayı,vakit geçirmeyi çok seviyorum.Evimiz küçük olduğundan ayrı bir odam yok.Ama Evde bir köşe yani bu masanın üzeri benim odam diyelim.Üzeri genelde dağınıktır.Kitaplar,defterler,kalemler,çizimler,yazılar vs vs hepsi burada olur.

 Koltukta okuma hali :) Aslında ipad kamerası deneme çalışması da denilebilir.
 Bakınız gene aynı masa :) Hama boncukları bir ara çok modaydı bloglarda.O dönem almıştım ben de boncuklardan.Ama dokunmamıştım açıkçası.Geçenlerde yapacak bir şey bulamadığımda çıktılar ortaya.Eeyore sever ablaya yapıyorum bu çalışmayı :)
 Masking tapelerimin yeri sürekli değişiyor.Bir türlü içime sinmiyor derken bu ahşap düzenleyici ile karşılaştım.Önce deneme amaçlı 1 adet aldım.Eve gelip yerleştirince daha da almalıyım diye düşündüm.
 Yoshi günlerdir hasta.Önce beli tutuldu ki aşçı olduğu günlerden kalma bir hastalığı masaj kliniklerine gide gele beli geçti diye sevinirken 4-5 gündür sağ ayağı çok ağrıyor.Çok üzülüyorum onu öyle görmeye.Salondan tuvalete ki 5 adımlık mesafe 10 dakikada gidiyor :( Sabah başka bir kliniğe gitti.Şifa olur inşallah.Dua edin lütfen.
Yukarıdaki fotoğrafı arabada onu beklerken çekmiştim o masajdaydı yani.
 Aynı anda  3 mektup geldi ki bu uzun süredir olmuyordu :) Biri bize nazar değmesin istiyor :) Amiiiinnnn
 Almaya karar vermekle kalmayıp ertesi gün hemen aldım raflardan.Ama görüldüğü gibi yetmedi :) Açıkta kalanlar var.
 Yoshi'nin izinli olduğu bir gün akşamüstü keyfi yaptık.
 Yağmurlu havalar bitti gibi çok şükür.Bulutlar,güneş kendini göstermeye başladı.Yani beyaz bulutlar :)

 Pc sandalyesinde otururken gelip kucağıma kendini öyle bir yerleştiriyor ki milim kıpırdasam düşeriz :) Öyle bir hal yani bu.
 Bugün sabaha kadar uyuyamadım.Yoshi'yi kafama takıyorum :( Böyle güzellikte doğdu güneş.(tabi iphone tam yansıtamamış)O gölge halinde görünen Fuji dağı.

Mor çanta dolup dolup boşalıyor :) Son hali diye bir şey olmayacak sanırım.

İşte böyle geçmiş benim haftam.

Daha fazla fotoğraf için Tumblr'e buyrun 

Keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum herkese

12 yorum:

  1. Yoshi icin cok gecmis olsun. Iyi dileklerimi gonderiyorum Norvec'ten.

    YanıtlaSil
  2. Yoshi Bey'e geçmiş olsun diyorum. Kitaplar arasında 'Sinek Isırıklarının Müellifi'ni gördüm. Enfes bir kitap. İyi okumalar.

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun, bir an önce Yoshi'nin sağlığına kavuşması dileğimle. Burada da havalar epey bir güzelleşti. Sanırım hepimize iyi gelecek güneş :)

    YanıtlaSil
  4. Yoshi için dualarım sizinle ablacım. En kısa zamanda düzelir inşallah :(
    daha fazla masking tape göstermemelisin :))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba;
    Yine fotoğraflar bir harika. Tumblr hesabına da zaman zaman bakıyorum pek iyi geliyor. Çalışma masan aynı benim öğrenciliğimdeki masam gibi süper:) ofiste pek öyle istediğim gibi yayılamıyorum evde de yerim yok masa koyacak ama olsa eminim benim de öyle olacaktır eskisi gibi. Kalemler ve renkli bantlar bitiriyor zaten beni. Senden aldığım bantları da ancak kullanmaya başladım. Kıyamadım biliyor musun*bitecekler diye korkuyorum çocuk gibi:)İkea dan o boncuklardan ben de almıştım zamanında bloglardan görüp ama altlığından yoktu sonra da hiç denk gelemedim o boncukları altlığında şekillendirdikten sonra nasıl çıkartıp düzgün bir şekilde kullanılıyor hala çözemedim, ütüyle bastırdıklarını falan görmüştüm ama seninkiler de pek şeker görünüyorlar. Bu arada kedilerin o yerleşme huylarına hastayım nasıl da çiviliyorlar insanı oldukları yerlere ve hiç de kalkasım gelmiyor zaten benimki kucağımda yayılınca:):)Kocaman sevgiler ve selamlar. Çok geçmiş olsun ayrıca umarım bir an evvel iyi olur Yoshi dualarım ve iyi dileklerim sizinle.

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar çok masking tape in olmus :) geçmiş olsun diyeyim :( Allah şifa versin :( Tez zamanda iyileşir inşaallah :(

    YanıtlaSil
  7. canımmm yukarıdaki söz ne güzel daha önce dikkat etmemiştim.çok güzel anlatıyor gülbenin programında izlemiştim ben de Cemalnur hanımı. Yoshi'ye acil şifalar diliyorum
    çok geçmiş olsun
    sarı kedicik ne güzel öyleee

    YanıtlaSil
  8. Bıktığın kırtasiye malzemen olsa biz alsak güzel olurdu aslında:)

    YanıtlaSil
  9. O küçük prensli kalem ne kadar güzel, gözüm kaldıı :D

    Yoshi'ye de çok geçmiş olsun, umarım bir an önce düzelir yaptırdığı masajların etkisini çabucak görür..

    YanıtlaSil
  10. Yoshi icin cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda duzelir. Senin kirtasiye alisverislerine baka baka artik marketlerde daha farkli bir gozle inceliyorum kirtasiyeleri :) birde masking tapelerine bayiliyorum bulduklarimi aliyorum artik bende :)

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş olsun, Allah şifa versin Yoshi-san'a. :(
    Raflar çok güzelmiş, güle güle kullan Sergül abla. =)

    YanıtlaSil
  12. yoshi ye çook geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir inşallah

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül