26 Mayıs 2012 Cumartesi

Tükettim #8

En son tükettim yazısını 26 şubatta yazmışım.O günden beri tabi ki ürün bitirdim.Hatta mart ayında fotoğraflamışım ama bir türlü yazmamışım.
Bugün yazmalıyım artık dedim.Çünkü çöpler duruyor öyle bir köşede :)
 1-S-unique Aseton- Hiçbir ekstra özelliği olmayan ama memnun olduğum bir ürün.En çok ve sık bitirdiğim ürün olsa gerek.2 adet :)

2-The Body Shop Earth Lovers-Lemon&Thyme ve Watermelon&Eucalyptus
Çeşit çeşit vücut şampuanı kullanmayı sevenlerdenim ama bu 2 ürünü de hiç sevmedik.Özellikle fiyat karşılaştırması yapınca üzücü bir sonuç oldu bizim için.Bir daha bu seriden asla bir şey almam.

3-Maybelline The Colossal Volume Express Mascara-Ben çok severek kullandım.Zaten uzun ve kıvrık kirpiklerim olduğu için benim tek istediğim kirpiklerimi birbirine yapıştırmasın bir de kaşımın altına bulaşmasın :) Bu rimelin verdiği etkiyi sevdim.Yenisi de aldım.Bunu sevdiğime güvenip morunu da aldım ama sevmedim pek onu.(Türkiye'den almıştım)


4-Avon Clearskin tonik-Neden aldığımı bilmediğim bir ürün.Sırf alkol de denilebilir ama toniksiz kaldığım için bitsin diye kullandım.Çok tavsiye etmem hassas ciltlere.(Türkiye'den almıştım)


5-Avon Naip Experts Oje Kurutucu-Bu üründen evde 5-6 tane daha var sanırım.Ablam hastası bu ürünün.Burada yaşarken almıştı.Ben de onda görüp 2 tane almıştım.O Türkiye'ye kesin dönüş yapınca bana bıraktı hepsini.Bıraktığı yağlı hissi sevmediğimden çok kullanmıyorum.Ama bitmeye en yakın olanını bitirdim :)Kurtuldum diyelim ya da.Ben ojeyi kurutmakta bir etkisi olduğuna inanmıyorum.Ama dediğim gibi ablam hastasıydı.(Türkiye'den)


6-Pond's Pure White Deep Cleansing Facial Foam-Bu ürünü Filipinler'den almıştım.Ocak ayında Clarisonic Mia alınca onunla kullanmaya başladım.Çok sevmedim ama yine de kullandım.Aslında benden çok Yoshi kullandı o çok sevdi bu ürünü.Daha sonra Japonya'da da satılmaya başladı Pond's.Şimdi büyük boyunu aldık.Kullanılmayı bekliyor.


7-Adını bilmiyorum-Etiketi yırtılmış bu siyah simli ince uçlu oje de ablamdan bana kalan bir ürün.Ama yapısı bozulmuş olduğu için çöpe gidiyor.


Kozmetik adına mart ayında biten ürünler bunlardı.Bitmek üzere oaln birkaç ürünü daha bitirip bu seriye daha fazla ara vermem umarım.Almayağım kurallarımı zaman zaman delsem de evde epey ürün azaldı.Mutluyum :=)


Mart ayında biten kırtasiye ürünlerim ise.

1-Pritt Stick yapıştırıcı-Bol bol gezi defterleri yaptığım için en çok tükenen şey yapıştırıcı oluyor.Sevdiğim bir ürün.Türkiye'de anaokulu öğretmenliği yaparken de bunu tercih ederdim.Hala değişmedi :)

2-Tombo Pit Tape Glue-Bu benim Japonya'da tanıştığım bir ürün.Hata düzeltici şeritlerle aynı mantıkta çalışan yapıştırıcı.Hem tutuculuğu güzel hem de çok pratik.Bolca bitirip bolca alıyorum :)

3-Stabilo Point 88-Kalem bitirmek hem üzücü hem sevindirici bir şey benim için.Stabiloları çok sevdiğimi zaten biliyorsunuzdur.

4-Plus Tape Glue-2 numara ile aynı şey ama farklı bir marka.Yeniden alacağım bir ürün.

İşte bu kadar.Şimdi bunlar çöpe gidecek büyük bir gönül rahatlığıyla :)


2 yorum:

  1. Benim de böyle bir yazı yapmam lazım sanırım. Zira azalacaklarına çoğalıyorlar belki böyle bir yazı durumu ile gaza glir bitiririm hepsini.

    YanıtlaSil
  2. instagram la pazartesiden sonra ikinci sevdiğim yazı dizisi diyebilirim:)

    ben öyle kozmetik ürünü hek kullanmam ama bazen bi alma isteği gelir ve ayda bir kullanırsam aldıklarımı ne ala. o yüzden bitirdiklerini görünce bitirmediklerim geliyo aklıma:))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül