12 Mayıs 2012 Cumartesi

Ojelerim #2 O.P.I.



Ojelerim #1 China Glaze için buraya


 Opi ojeleri genel olarak seviyorum.Tek sorun Japonya'da deli paralara satulması.Amerika'da 8-10 dolar olan bir ojeye  26 küsür dolar ödemek hiç işime gelmiyor.Bu yüzden internetten aldım bütün ojelerimi.
İlk 6 ojem yukarıda.Geçenlerde dayanamayıp Holland serisinden de birkaç oje aldım.

1-You Don't Know Jacques!Suede -Bu oje benim kurtarıcım.Acil durumlarda tek kat sürüp çıkıyorum.Daha siz sürerken kuruyor.Rengi de tam benlik.Yalnız kalıcılık derseniz SIFIR.Akşam olmadan çıkıyor tırnaklarınızdan.Dediğim gibi günü,anı kurtarmalık bir oje.

2-Show it and Glow it -Bu sene bu ojeye takmış durumdayım.Pembe,gümüş simleri olan bir oje.Şimdiye kadar bütün tırnaklarıma sürdüğümü hatırlamıyorum ama pembe/mor tonlarında oje sürdüğümde bazı tırnaklarımın üzerine sürüyorum.Zaten bu sene moda farklı renkler kullanmak.Ben de yüzük parmağımda,işaret parmağımda ve baş parmağımda seviyorum simli ojeleri.Tek sorun çıkarmak folyo ile uğraşasım gelmiyor hiç.

3-Japanese Rose Garden-Bu ojeyi de adı için almıştım.Hem adım da gül olduğu için hem de Japonya'da yaşadığım için atıverdim sepete :) Çok tatlı bir pembe çıktı.Zaman zaman kullanıyorum.


4-Significant other color-You tube videolarının birinde görmüştüm.Yaptığı dizaynda kullanmıştı.Şeffaf görünümlü ama çok hoş ışıltıları olan bir oje.Özellikle koyu renklerin üzerinde çok güzel gösteriyor kendini.Bu da kullanmayı unuttuklarımdan :(

5-Ginger Bells!-Bunu da sanırım Tugunay'da görmüştüm.Turuncuya kaçan bir kahverengi ama bana pek gitmedi sanki.Hiç kullanmadım bunu da :(

6-Suzi Says Feng Shui-Ah bunu da çok seviyorum.Çok güzel bir mavi ve kendime yakıştırıyorum.2 yaz önce falan sürekli buna takmıştım ama uzun süredir sürmüyorum :(

Ve kafayı taktığım Holland koleksiyonu.İlk defa opi mini ojelerim oldu.Çok küçük geldiler gözüme :) Normal ojeler 15 ml miniler ise 3.75 ml bakalım bitirebilecek miyim :)

7-Kiss Me On My Tulips-Elimdeki ojelerden buna çok yakın bir oje çıktı.Fotoğraflarını çektim ama beğenmediğim için eklemiyorum.Neyse çok tatlı bir fuşya diyebilirim.

8-Pedal Faster,Suzi!-Tırnakta kendini pek belli etmeyen temiz bir lila ile pembe arası bir renk.Kullanır mıyım bilemedim.

9-I have A Herring Problem-Tam boy istediğim ojelerdendi ama iyi ki almamışım.Pek benlik değilmiş.Buzlu mavi ile gri arası bir yerde.

10-Red Lights Ahead...Where?-Bu da tam boy almayı düşündüğüm ojelerden.Ama henüz kullanmadım eğer çok seversem sanırım alırım tam boyunu.

11-Dutc'ya Just Love Opi?-Deli gibi mor oje arıyordum.Bu yüzden attım sepete.İçinde ince altın ışıltıları var.Henüz kullanmadım ama severim herhalde :)

12-A roll in the Hague-Her şey Japon televizyonda gördüğüm bir model yüzünden başladı.Tırnaklarındaki turuncuya bayılmıştım.Arayıp bulamadım tabi ki.Bundan önce canmake markasından turuncu oje almıştım.Onu çok sevdim ama bunu da görünce dayanamadım aldım.Ve olan oldu aralarında çok çok az bir fark var :) Yani hemen hemen aynılar.Olsun napalım :) 10 yıl turuncu dolaşırım artık ben :=)


İşte böyle Opi ojelerimi de genel anlamda seviyorum.Tek sorun hepsini sürememek ama sürmek istemek!Öyle bir durum işte.


2 yorum:

  1. 2 numaralı olan ojenin gerçektende albeniliğii var :)



    sayfama seniide bekliyorum http://fashionmakeupaccessoriesfood.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. bayılıyorum harika renkler :)izleyiciniz oldum sizide beklerim izleyicim olun sevinirim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül