serrose bacım olay seninle alakalı değil de diyeceklerime kızmazsın umarım. vidyoyu izledim dünya ahret dönerinden tiksindim, o ne biçim et öyle? yemeklerin hiçbirinin bizim türk mutfağıyla etiyle alakası yok. en azından görünüşte. ben türk halimle o yağlı şeylerden tiksinirken, sabah akşam yağsız pilav yiyen caponlara nasıl yetirecek usta o yemekleri merak ettim açıkcası. sevgiler.
Cihan Şefi tebrik ederim. Türk yemeklerini Japonya'da tanıtmak için uğraşıyor, umarım yemekler de lezzetlidir ve başarılı olur. Yukarıdaki yorumda adını yazmayan bir yorumcu çok ağır eleştirilerde bulunmuş, belki kendi daha iyisini yapar, kolay işler değil bunlar...
ben bir üstteki adsızla aynı kişi değilim ama üstteki adsız ile hemfikirim. öyle döner mi olur allah aşkına. adana kebabın pişirilişini gördüğümde kebaptan tiksindim. yağlı yağlı ve az pişmiş, kıpkırmızı etler.
'belki kendisi daha iyisini yapar' da ne demek oluyor hem? sadece 'daha iyisini yapanlar' mı eleştirebilir? hiçbirimiz yönetmen olmadan film eleştirmeyelim o zaman. ya da bir albüm çıkartmadığımız için bütün sanatçıların bütün şarkılarını beğenelim. laf!
kolay bir iş değilse kalkışılmasın. kolay değil diye kötü hazırlanmış bir dönere 'iyi olmuş' diyecek değilim. japonlar yemeklerimizi yanlış tanıyacağına hiç tanımasın daha iyi.
Aaaa :D Cihan Usta'ya bak valla döktürüyor :D Tadı aynı Türkiye'deki gibi olur mu ki?
YanıtlaSilÇok güzel. Bizimle palyşatığın için teşekkürler. Jikad'a da attım linkleri. Sayende Japonya'yı seven bir çok kişi beğenerek izleyecektir.
YanıtlaSilmerak ettim, bu programdan sonra işleri bir nebze olsa da artmış mı diye...
YanıtlaSilbi de... mimledim efenim sizi (:
serrose bacım olay seninle alakalı değil de diyeceklerime kızmazsın umarım. vidyoyu izledim dünya ahret dönerinden tiksindim, o ne biçim et öyle? yemeklerin hiçbirinin bizim türk mutfağıyla etiyle alakası yok. en azından görünüşte. ben türk halimle o yağlı şeylerden tiksinirken, sabah akşam yağsız pilav yiyen caponlara nasıl yetirecek usta o yemekleri merak ettim açıkcası. sevgiler.
YanıtlaSilCihan Şefi tebrik ederim. Türk yemeklerini Japonya'da tanıtmak için uğraşıyor, umarım yemekler de lezzetlidir ve başarılı olur. Yukarıdaki yorumda adını yazmayan bir yorumcu çok ağır eleştirilerde bulunmuş, belki kendi daha iyisini yapar, kolay işler değil bunlar...
YanıtlaSilben bir üstteki adsızla aynı kişi değilim ama üstteki adsız ile hemfikirim. öyle döner mi olur allah aşkına. adana kebabın pişirilişini gördüğümde kebaptan tiksindim. yağlı yağlı ve az pişmiş, kıpkırmızı etler.
YanıtlaSil'belki kendisi daha iyisini yapar' da ne demek oluyor hem? sadece 'daha iyisini yapanlar' mı eleştirebilir? hiçbirimiz yönetmen olmadan film eleştirmeyelim o zaman. ya da bir albüm çıkartmadığımız için bütün sanatçıların bütün şarkılarını beğenelim. laf!
kolay bir iş değilse kalkışılmasın. kolay değil diye kötü hazırlanmış bir dönere 'iyi olmuş' diyecek değilim. japonlar yemeklerimizi yanlış tanıyacağına hiç tanımasın daha iyi.