5 Nisan 2012 Perşembe

Cihan şef asahi kanalında




Geçen hafta yazısını yazmıştım bugün yayınlandı.Cep telefonundan çektim,idare edin

İyi seyirler

6 yorum:

  1. Aaaa :D Cihan Usta'ya bak valla döktürüyor :D Tadı aynı Türkiye'deki gibi olur mu ki?

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel. Bizimle palyşatığın için teşekkürler. Jikad'a da attım linkleri. Sayende Japonya'yı seven bir çok kişi beğenerek izleyecektir.

    YanıtlaSil
  3. merak ettim, bu programdan sonra işleri bir nebze olsa da artmış mı diye...
    bi de... mimledim efenim sizi (:

    YanıtlaSil
  4. serrose bacım olay seninle alakalı değil de diyeceklerime kızmazsın umarım. vidyoyu izledim dünya ahret dönerinden tiksindim, o ne biçim et öyle? yemeklerin hiçbirinin bizim türk mutfağıyla etiyle alakası yok. en azından görünüşte. ben türk halimle o yağlı şeylerden tiksinirken, sabah akşam yağsız pilav yiyen caponlara nasıl yetirecek usta o yemekleri merak ettim açıkcası. sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Cihan Şefi tebrik ederim. Türk yemeklerini Japonya'da tanıtmak için uğraşıyor, umarım yemekler de lezzetlidir ve başarılı olur. Yukarıdaki yorumda adını yazmayan bir yorumcu çok ağır eleştirilerde bulunmuş, belki kendi daha iyisini yapar, kolay işler değil bunlar...

    YanıtlaSil
  6. ben bir üstteki adsızla aynı kişi değilim ama üstteki adsız ile hemfikirim. öyle döner mi olur allah aşkına. adana kebabın pişirilişini gördüğümde kebaptan tiksindim. yağlı yağlı ve az pişmiş, kıpkırmızı etler.

    'belki kendisi daha iyisini yapar' da ne demek oluyor hem? sadece 'daha iyisini yapanlar' mı eleştirebilir? hiçbirimiz yönetmen olmadan film eleştirmeyelim o zaman. ya da bir albüm çıkartmadığımız için bütün sanatçıların bütün şarkılarını beğenelim. laf!

    kolay bir iş değilse kalkışılmasın. kolay değil diye kötü hazırlanmış bir dönere 'iyi olmuş' diyecek değilim. japonlar yemeklerimizi yanlış tanıyacağına hiç tanımasın daha iyi.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül