13 Ekim 2011 Perşembe

Yalnız Olmadığımı Söyleyin

Beğendiği bir şeyin her modelini,rengini alabilenlerdenim ben.Bu bazen bir defter olurken bazen çanta,ayakkabı,şall da olabiliyor.Hadi yalnız değilsin deyin bana.
Mesela burada aynı model çantanın 3 ayrı desenini almışım burda da iki farkı rengini :)
Ayakkabılarım da var mesela aynı modelin 3 rengi :) Elbisem var 3 rengini de aldığım  falan :) Sevdim mi tam seviyorum sanırım :)

İşte son gözdem defterlerim.3 ayrı boyutta satılıyordu.Büyük boy,cep boy ve cep bo sert kapaklı.6 renkti toplam.Şimdi kendimce bir karışık yaptım ortaya :) Her modelinden ve renginden aldım.
Sert kapaklı kalın olduğundan 1 adet aldım ondan :) Diğerlerinden 3 er 5er aldım.Cep boyları küçük çantalar için çok ideal.Hem dizaynına hem de renklerine bayıldığımdan karşı koyamadım.Geçen ay almıştım.Bir daha gittiğimde bulursam gene alacağım :)
Büyük boyları gezi defteri yapacağım.Hatta 2 tanesini hazırladım bile.Geçenlerde Berre ile konuşmuştuk twitterda sanki beni izliyor hissine kapıldım :)
Bir defterimi Kore gezisi için hazırladım.Şimdilik planlarımızda yok ama ben gideceğim güne hazırlıyorum kendimi.Bloglarda gördüğüm,duyduğum şeyleri not almaya başladım.Hani bir gün gidersem yapmak istediğim her şeyi yapabileyim diye hazırda beklesin :)

Diğeri de Nara defterim.Nara Japonya'nın önemli turistik şehirlerinden.Ben oraya gitmeyi çok istiyorum hatta önümüzdeki hafta gidecektik ama son anda planlar değişti.Ben defterimi hazırlamış oldum.Bu da Tokyo defterim gibi olacak tek farkı 1 kerelik ziyaret için kullanılacak.

Şimdi bana müsade yeni rotanın defterini hazırlamam lazım :)

Kimler gezi defterleri tutuyor?

17 yorum:

  1. yalnız değilsin minik kuş :D
    sayıca çok olabiliriz
    defterlerin renkleri çok cici gerçekten .
    Bende gezi defteri tutuyorum mutlaka çok daha anlamlı geliyor her okuduğumda aynı hisleri yaşamak .
    ama bazen kaptırıyorum kendimi sadece yaşıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. ...bugün aynı hırkanın 3. rengi üstümdeyken kesinlikle bunu söyleyebilirim ki yanlız değilsin serroseeee =) ayrıca 1 ay sonrası için planladığım seyahatim için hemen koşup bir defter hazırlıyorum çok iyi fikir =)

    YanıtlaSil
  3. Birden çok renk almak konusunda yalnız değilsin ;)Ama gezi defteri tutamayacak kadar tembelim, bu konuda seni diğer arkadaşlarla toplaşmaya bırakıyorum :P

    YanıtlaSil
  4. Tabi ki yalniz degilsin!!
    7 aylık Japonya maceramda ne kadar çok masking tape aldigima inanamazsin.. Ayrica ayni model babetin de 4 rengini almistim yine Japonya'dan :) Bu hafta içinde çook eskiden satilan artik zarzor bulunabilecek bir kalem markasinin da baska renklerini aldim.

    YanıtlaSil
  5. seni uyarmalıyım sevgili serrose.benim kırtasiye damarımı kabartıyorsuuuuun :)
    seni izlemeyi bırakıcam yaw :)
    kendime yılalrdır uyguladığım kırtasiye diyetimde bile çantamdan en az 2 defter,birsürü kalemle falan çıkabiliyor :)

    YanıtlaSil
  6. Ben tutuyorum gezi defteri:))) Defterler muhteşem gözüküyorlar, bayıldım hepsine:)
    Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  7. Bi ara bende de vardı, hoşuma giden bişey yakaladım mı üç-dört rengini almadan rahat edemiyordum, hele hele indirimden falan yakalamışsam "Bir daha bu fiyata bulamazsın, kaçırma" diye kendimi hepten gaza getirip coşardım...kırdım bu alışkanlığımı, kendime sınırlar koyuyorum, ilk sorum "gerçekten ihtiyacın var mı?" diye sormak kendime artık...bu arada çok ciciymiş aldıkların, güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  8. yanlız değilsin bende beyendiğim ve genellikle klasik sürekli giyilen şeylerin aynısını alırım başka bir dükkanda tekrar denemekten kurtarıyor insanı mesela lacoste tişörtler eğer bedenini beyendiysem birkaç rengini alıyorum böylece bir sezon boyunca başka denemek zorunda kalmıyorsun :)

    YanıtlaSil
  9. Ben gezi defteri tutmaya çalışıyorum ama başarılı mıyım pek bilmiyorum =).

    YanıtlaSil
  10. Tutmuyorum gezi defteri ama en kısa sürede başlayacağım. Hatta hafta sonu İstanbul'daydım. Ondan başlayabilirim. Ve böylece 3. sınıfın sonundaki Türkiye turuma da hazırlık yapmış olurum. Zira o zaman çok ihtiyacım olacak. İyi fikir! :)

    Defterlerine bayıldım. :))

    YanıtlaSil
  11. ben gezi defteri tutmuyorum, not alıyorum gezi esnasında mesela, onlar da çok karışık notlar oluyor :/ ama defter tutma fikri güzel, deneyeceğim =)

    aynı şeylerin farklı renklerini alma takıntısı bende de var, hatta abartıp eskiyen ayakkabımın yerine gidip aynısını alıyorum, yenisine alışmayı sevmediğimden :/ ama defterler inanılmaz tatlı, ben de olsam tutamazdım herhalde kendimi =))

    YanıtlaSil
  12. bennn nara'ya gitmiştim, minik geyikleri beslemiştim:)))
    senin müstakbel gezini çok heyecanla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  13. ah bayıldım bunlara Serrose.
    Keşke Türkiye'de bulabilsem...

    YanıtlaSil
  14. serrose hanım ,merhaba,
    eski bir posta yorum bırakmak zorunda kaldım,
    epeydir takip edememiştim sizi..

    bu defterlerden ücreti karşılığı rica edeceğim sizden.kargosunu,defter ücretini yatırayım size..rica ediyorum, mümkünse..

    bayıldım tutuldum,dakıkalardır bakıyorum fotolara..

    umarım kızmazsınız, zira çok yerinde bir istek değil farkındayım..

    cevap bekliyorum:(((

    YanıtlaSil
  15. Keşke senin kadar gezebilsemm :( ama ben bu defterleri çok beğendim, nerden bulabilirim ki ebayde bulamadımmm helpp mee :(

    YanıtlaSil
  16. Aa Kore gezisi mi? Harika ! Umarım en yakın zamanda gidersiniz :)

    YanıtlaSil
  17. Ayrıca artık ben de gezi defteri tutmaya başladım,senin sayende.Çok güzel oluyor :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül