16 Kasım 2014 Pazar

22 Hafta


22 Hafta 1 Gün (5,5 ay)

Çok şükür, bin şükür çok güzel ve rahat geçiyor.
Diğer yandan hormonlar yüzünden sürekli mod değişikliği yaşıyorum.
Bu kadar kolay geçmesi de diğer yandan panik yapıyor insanda.
Buldum da bulanıyorum yani!

Karnım büyüdü mü?
İnternnette diğer 22 haftalık hamile fotoğraflarına bakılır ve benimki onlara göre küçük kalıyor normal mi acaba hissine girilir.
Bebek kıpırdayınca ve ben bunu hissedince benden mutlusu yok.
Ama kıpırdamadığında (yani ben hissedemediğimde) dünyanın en mutsuz ve huysuz insanına dönüşüyorum.
Evet rahim büyük, bebek daha küçük ve çoğu hareketini hissetmemem normal ama gel de bana anlat!
Bir ben var içimde benden öte!
İçimdeki ben panik, depresyon hırkalı dolaşan bir tip.
Dışımdaki ben kısmen daha mantıklı. 

Aslında benim karın ağrım belli. Salı günü doktor günü ve ben her doktor öncesi böyle bunalıma girerim.
İnşallah iyi şeyler duymak nasip olur.

Kızım da ben de iyiyiz. Tek sorun kafam işte!
Dualarınızı eksik etmeyin!!

Bu yazıdan ben bir şey anlamadım, siz de anlamazsanız şaşırmam.

9 yorum:

  1. Sergülcüm vallahada tıpkısının aynısı şeyleri yaşıyoruz :) demekki çoğu hamilelikler bu psikolojide geçiyor. Ben benimde kısmen rahat geçiyor başından beri öyleydi ve arada niye benim midem bulnmıyor niye bu olmuyor diye evhama kapılırdım çok şükür zamanla azaldı :) Rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Amin. Sevgi ve sağlıkla kal :)

    YanıtlaSil
  2. Hamileyken ben de öyleydim. Doğumdan sonra hatırladıkça çok güldüm o hallrime. Bir seferinde-sanırım 26. haftaydı- hareketini iki üç saat kadar hissetmeyince panikleyip bebeğimi dürtmeye başlamış ve tam yarım saat uğramıştım. Sonunda oğlum çok kızmış ki bir tekme attı, karnım yerinden oynadı. :D Tüm hamileler azıcık çatlak oluyor boşver :D

    YanıtlaSil
  3. :D :D içini ferah tut inşallah her şey yolunda olur :)))

    YanıtlaSil
  4. Harika gorunuyorsun Sergul. Hiç oyle fazla kilo da almamissin. Rahat hamileliginin keyfini sur, sonra ararsin bu rahat gunleri :))

    YanıtlaSil
  5. Sergül ablacım sen dünyanın en iyi en tatlı insanı olduğun gibi de 9.ayın sonunda junıor muzu ( ingilizceği resmen katlettim :) ) kucağına sağlıklı bir şekilde aldığın anda da dünyanın en iyi ve en tatlı anneliğine terfi yapcaksın :) O yüzden sen sıkıntı yapma içini ferah tut dualarımızla seninleyiz biz ;) kocaman öpüyorum :* çanakkale'den kucak dolusu sevgiler sana :)

    YanıtlaSil
  6. Kafana takma keyfini çıkart :) kontrollerde her şey iyiyse bir sorun yok. Benim şu an 11 haftalık ve göbeğim kocaman :)) bu da beni sinirlendiriyor. Her gören 5 aylık mı diye soruyor. İkinci hamileliğim olduğundan olabilir diye düşünüyorum :)
    Hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum ama bir taraftan senin de dediğin gibi hissetmeyince insan stres oluyor. Özellikle son ayda oğlum fazla hareket etmezdi normal bir durum olmasına rağmen yine de üzülürdüm.

    YanıtlaSil
  7. Oncelikle tebrik ederim ilk ogrendigimde yazamamistim. Canim cok nornal boyle hissetmen ve seni temin ederim sonuna kadar da boyle olacaksin. Tadini cikarmaya bak. Son aylarda artik dogursam diye dusunmeye basliycaksin . tadini cikar doyasiya ye😂 neguzel kilo almiyosun fazla. Ye sefan olsun ve bol bol uyu. Uyku neguzel biseymis.

    YanıtlaSil
  8. Allah seni ve junior Kato'yu korusun Sergül ablacım hep böyle rahat devam eder gebelik sürecin.

    YanıtlaSil
  9. Sakıncası yoksa bir sorum var hamileyken bebeğe yazılan günlük veya mektup ya da her ay çektiğin ilerde kızına göstereceğin duygularını anlatan videolar çekiyor musun çok özel değilse en çok bunu merak ediyorum da ben sevgilerle

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül