25 Ocak 2014 Cumartesi

Chocolate Day


14 Şubat Japonya'da bizden farklı kutlanıyor diye daha önce de yazmıştım.

14 Şubat kzıların erkeklere, arkadaş olabilir,  sevgili olanilir ya da hoşlandığı biri olabilir , ona çikolata verme günü olarak kutlanıyor. Hatta okullarda kim daha fazla çikolata aldıysa onun havası fazla oluyor :)
Bu yüzden yılbaşı geçer geçmez Japonya'da her yer çikolata temasına bürünür. Bütün marketlerde, mağazalarda trilyon çeşit çikolata görebilirsiniz.

Mini Plaza benim çok sevdiğim bir mağaza geçenlerde annemle gittik. Her daim ithal abur cuburlar bulunur. Ama yılın bu döneminde özel ürünler de gelir. Ben aklımı çelen 2 parça bir şey aldım.
Kasada ödememi yapıp, poşetime elime alınca bayıldım.
Mini Plaza özel günlerde özel poşetler kullanır. Bu sene 14 Şubat'ı Chocolate Day ilan etmişler :) Bayıldım poşete ya :)

İçindekileri merak ettiniz biliyorum. En kısa zamanda Mutfakta Neler Var yazısında karşınızda olacaklar merak etmeyin :)




6 yorum:

  1. woww gerçekten farklıymış ! ne güzel zaten çikolota mutluluk hormonu veriyormuş :)) çikolata yiyerek daha da mutlu olalım diye düşünmüşlermidir ki :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel günmüş öyle :D Bol çikolatalı bir gün

    YanıtlaSil
  3. Ama bu gerçektende muhteşem bir günmüş :) Keşke burada da aynı şekilde kutlansa... O zaman hepimiz için çok anlamlı bir gün olur :) Şimdiden afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  4. Ama bu gerçektende muhteşem bir günmüş :) Keşke burada da aynı şekilde kutlansa... O zaman hepimiz için çok anlamlı bir gün olur :) Şimdiden afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  5. olsada yesek de bulamayacağız ne kotu *-* afıyet olsun.

    YanıtlaSil
  6. Poşeti çok tatlıymış :) İçinde ne var çok merak ettim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül