23 Ocak 2012 Pazartesi

Anneee Seni Bekliyorum



Son zamanlarda (maşallah deyin) Karamel ile büyük aşk yaşıyoruz.Her yere birlikte gidiyoruz,her an yanyanayız.Biliyorum bu dönem geçici ama uzun sürse keşke.

Akşam market alışverişine gitmeye karar verdik.Hazırlanmak için odadan çıktığımda Karamel kapının arkasında böyle beklemiş beni.Yoshi hemen fotoğrafını çekmiş az önce twitter'dan paylaştı.

Ben bunu yerim yahu :)

Yoshi'nin twitter adresi için buraya tık tık.Yorumlarınıza bayılıyor hele de kolay,anlaşılabilir türkçe şeyler yazdığınızda uçuyor :)


10 yorum:

  1. Karamel'in fotoğraflarını ve yaptıklarını gördükçe benim de kedi alasım geliyor. :) Ama bakamamaktan korkuyorum :(.

    YanıtlaSil
  2. Çok keyiflidir birlikte gezmeler biz de oğlum bücürükle öyleyiz.Biraz garip karşılanıyor ama biz halimizden memnunuz :)))

    YanıtlaSil
  3. Benim görümcemin kedisi var. Aynı Karamele de benziyor tipi. Adı da Patik. Çok uysal bi kedi. Tam bi battaniye delisi. Hala bebekliğindeki gibi battaniye kenarlarını çap çap çap emiyor öyle uyuyor. Ve görümceme aşık evin neresinden çağırsa köpek gibi yanına koşuyor patik. bir yere gittiğinde tıpkı Karamel gibi bekliyor onu. Diyeceğim o ki belki seninkinin de huyu aynı kalır (:

    YanıtlaSil
  4. kıyamam ya...böle devam etsin inş..bir canlının insanın etrafında dönmesi çok iyi gelir insana...

    YanıtlaSil
  5. Karamel pek sevimli:)
    Kızımın da zeytini var.Eve pozitif enerji yüklüyorlar adeta:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Ahhh kıyamam ben ona,face'deki o masum suratı hep gözümün önüne geliyor.

    YanıtlaSil
  7. benim kedim de beni böyle bekliyor, sokak kapısında, banyo kapısında artık neredeysem hep oranın kapısının arkasında... sırf bu yüzden geçen gün kuyruğu kapıya sıkıştı

    YanıtlaSil
  8. Oy karameli sevsinler ya :)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Sergül, blogunu, aşk ve huzur kokan içten yazılarını en başından beri severek takip ediyorum. Bunda Japonya'ya olan hayranlığımın da payı büyük:) Ben üniversitede yabancılar için Türkçe eğitimi veriyorum, eğer istersen elimdeki materyalleri seninle seve seve paylaşır ve Yoshi'ye Türkçe öğrenme konusunda yardımcı olabilirim.
    Sevgiler...
    Gaye

    YanıtlaSil
  10. Gaye
    Cok tesekkur ederiz.Mail adresini bulamadim.Mailden ulasabilirsen bana sevinirim

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül