16 Ocak 2012 Pazartesi

Kural Bozdum

 Kitap almayacağım kuralımı bozdum.Uzun bir süredir kötüye giden ruh halimi değiştirebilmek için kitaplardan yardım almaya karar verdim.O yüzden daha önce okumamış olduğum Düşünce Gücüyle Tedavi kitapları serisini attım sepete öncelikle.Hem sevgili Brajeshwari'nin de tavsiyesiydi an düşünmedim almak için.
 Uzun zamandır herkesin elindeydi Meleklerle Yaşamak.Hem Sermoon( ablam) hem de Serlife(manevi kardeşim) almalısın dediklerinde almayacağım kuralım yüzünden almamıştım.Madem bu kuralı bozdum diyerek bu 2012 Dilek Kutusu da girdi sepete.
Sonra madem o seti aldım bir de Lale abla da gördüğüm (Lalenin bahçesi) 2012 Melekler Ajandasından da aldım.Hem kendime hem de Sermoon'a ohh rahatladım.Annem için de birkaç kitap alıp Söke'ye postalattım.Sonra da annem bana bonuslarıyla beraber yolladı :) Bunlar posta ganimetlerinin bir kısmı anlayacağınız :)

Bu arada son fotoğrafta görüldüğü gibi 5 tane 2012 ajandam oldu :) Bu senenin mesajı bol bol yaz Sergül herhalde.

*3 yıllık ajandamın 2. yılını yazmak zevkliymiş :)

*Melekler ajandam yeni geldi

*Çiçekli ajandam ekim ayında aldığım ajandam

*Olmayan Kelimeler @uykusuzdoktor'un twitter çekilişinden kuraya katılmadan gurbetçi kontejanından kazandım.Yani torpille benim oldu.

*Kedili ajandayı anneme hediye almıştım.Kapak kedisi Karamel'e benzediğinden bana yollamış.Yani burada da bir hile yapmış gibi oldum.Ben anneme annem bana hediye etmiş oldu.


Bol defterli,kalemli bir yıl olsun hepimiz için.Zira bloglarda kırtasiye furyası başlattığım için gururluyum.Herkes  dökmeye başladı kalemlerini,defterlerini :) Benim adımı vererek yazanlar da var bu beni çok mutlu ediyor.Yaşasın kırtasiye kardeşliği :)

9 yorum:

  1. Düşünce Gücüyle Tedavi ve %100 Düşünce Gücü benim başucu kitabımdır. olumlu düşünmeyi unuttuğum, kendimi hasta ettiğim zaman hemen beni kendime getirir ve hayatımı, sağlığımı değiştiriverir. hadi bakalım kış kış kötü ruh halleri Serrosecum ;)

    YanıtlaSil
  2. böyle bir amaç için kural bozmak kural bozmak değil ki :) ne güzel, bir solukta bitsin inşallah hepsi.
    Benimde ajandama el atmam lazım,aldım ama şimdilik sayfaları kalan not defterime yazıyorum günlüğü. Bu hafta düşünüyorum düzen işleri yapmayı.
    Farkındayız, çantamda ne var'lar, kırtasiye resimleri fln :)) adamı çıldırtıyosunuz. ben bu hastalığımı yenmişken tekrar çıldırtıcaksınız :)

    YanıtlaSil
  3. Olmayan kelimeler'i ben de çok sevmiştim. Ama başka ajandalarım olduğu için onu alıp bir arkadaşıma hediye ettim.

    YanıtlaSil
  4. Oooh keyifli okumalar canım!Yorumlarını da bekliyorum artık:)

    YanıtlaSil
  5. ajanda çokluğu bu sene bende de mevcut. hangisine ne yazacağımı netleştirmekte kararsızım. Louise Hay kitapları her zaman iyidir, iyi gelir.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. ay melekler ajandası çok keyifli Sergülcüm.Her gün yazıyorum. Her hafta dileklerimi yeniliyorum, yerine gelenleri görünce çok keyifleniyorum. Güle güle kullan...
    Ben de dilek kutusunu görmemiştim, şimdi hemen ona bakacağım ben de...

    Keyifli okumalar yazamalar diliyorum

    YanıtlaSil
  7. Ben de kendime söz vermiştim kitap almayacağım diye ama Türkiye'ye gidince kendime engel olamadım. Bir sürü aldım ve valizimi sadece kitaplarla doldurdum getirdim. Onlar bitince naparım artık bilmiyorum =). Umarım bu kitaplar yardımcı olur huzura ulaşmana =).

    YanıtlaSil
  8. Ben 'kurallar bozulmak icindir' diye bir soz biliyorum:) Güzel günlerde okuman dileğiyle.

    YanıtlaSil
  9. dusunce gucuyle tedavi kitabı bende de var :) NLP'ye ilgi duymaya başladıgım ilk yıllarda almıstım. severek okudum, hala arada elim gider :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül