3 Temmuz 2014 Perşembe

Fossil Saatlerim


Geçen Fossil mağazasına gittik yine. Ödemeyi yapıp çıkacaktık ki son anda gözüm bir saate takıldı.
Böylece yine bir saat almış oldum.
İnstagram'da paylaşınca Fossil saatlerimin videosu istendi. Video çekmek yerine blog yazmaya karar verdim.


İlk Fossil saatim yani bu aşkı başlatan. Kaç yılına ait olduğunu bulamadım ama Sevgililer Günü için çıkmıştı. Kalp bir teneke kutusu ve yanında aşk şarkılarından oluşan cd'si vardı.
Çift pille çalışıyor. İçinde bir düzenek var. Her saniyede kalpler atıyor. Tek eksi yanı pilleri çabuk bitiyor.


Kalpler atınca böyle görünüyor.  Türk sitelerinde bulamadım ama kaynak olsun diye buraya tık tık 



İkinci saatim buydu sanırım. Aslında 2 ve 3'ü aynı anda aldım sanki. Tam emin olamıyorum. İçlerinde en sevdiklerimden biri bu. Model olarak tam Fossil modeli geliyor bana. Kayışın altındaki deriyi ilk olarak Fossil markasında görmüştüm. Genel olarak bayılıyorum bu detaya. Özellikle erkek saatlerinde.
Bu model Türkiye'de satılıyor. Bulduğum linklerden biri için buraya tık tık  Fotoğrafta çok gri duruyor ama emin olamadım.


Üçüncü saatimi öğretmenlik yaptığım günlerde takarım diye almıştım. Diğerlerine göre küçük ve ilk metal Fossil saatim. Alırken kullanırım falan diyordum ama anladım ki çok benlik değilmiş bu model. Sadece öğretmenlik günlerime uygun yani. Diğer günler hiç elim gitmiyor :)
Bu modeli de bulamadım Türk sitelerinde buraya tık tık


Dördüncü saatim annemin hediyesi. Annem geldiğinde kendine saat bakarken bu model benim dikkatimi çekmişti. Annem almak için ısrar edince ben de kıramadım onu :) Zorla oldu yani hehehehe :=)
Bu da ikinci metal Fossil saatim olmuş oldu. Bunu diğer metale göre daha sık kullanıyorum. Ve bu da favorilerimden. O kadar beğendik ki ablama da aynısını aldı annem. İki kardeş takım oldu saatlerimiz.
Türk sitesi linki için buraya tık tık 




Ve son gözdem. Aşık olup hemen kasada buldum kendimi :) Çok kibar duruyor bence. Bir de arkasındaki detay çok hoşuma gitti. Deri kayışı olmasına rağmen bağlantı noktası metalden. Metal kısmı kendiniz ekleyip, çıkarabiliyorsunuz. Saatçiye gitmenize gerek yok. Kışın kazakların üzerine takmak isterseniz kayışı büyütebilir ve daha sonra tekrar küçültebilirsiniz.
Ben kazak üzerine saat pek sevmem ama bu fikri çok sevdim.

Yine Türk sitelerinde bulamadım farklı link için buraya tık tık 


Ben saat takmayı çok sevsem de eve gelir gelmez hemen çıkaranlardanım. Ya siz?

Fossil saat sevenlerden misiniz?


9 yorum:

  1. Hepsi çok güzel! Fossil saatler çok hoş bence. Ben de saat çok severim, ama banyo harici çıkarmam. Ve kolay kolay değiştirmem. 2-3 sene aynı saati takabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Owww hic benlik degil surekli kolda tutmak ve degistirmemek :) cok istikrarlisin :)

      Sil
  2. Ben de fosil sevenlerdenim :)
    benim de bir kaç saatim var :)güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. En son saatinizi özellikle çok beğendim. Güzel zamanlarda kullanın. Benimde saate karşı büyük bir ilgim oluştu. Aksesuar alarak bileklik falan kullanmadığım için saate yöneldim galiba. Ve evet bende eve gidince ilk iş yüzüklerimi hatta alyansımı da, saatlerimi de çıkarırım. Bloğumda bir kaç satın aldığım saat var. Ama toplu halde bir post bende yapabiliirm.

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten güzel saatler. Zevkli bir seçimin var. Ancak her zaman olduğu gibi, güzel ülkemde güzel şeylere ulaşmak pek mümkün değil..
    İyi günlerde kullanırsın inşallah :)

    YanıtlaSil
  5. Ben yalnızca telefon götürmenin yasak olduğu sınavlara giderken saat takıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de eve gelir gelmez hemen çıkarırım saatimi :D

    YanıtlaSil
  7. Son modele ben de bayıldım.

    YanıtlaSil
  8. Çok önceden saatsiz dışarı çıkmazdım, cep telefonu taşımaya başlayınca saat takmayı bıraktım ve hiç takmadım. Ama sendeki bu saat aşkını görünce bendemi bir saat alsam kendime diyorum hani :))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül