14 Haziran 2018 Perşembe

Pilot Coleto Disney Serisi



  Japonya'ya geldiğimden beri gördüğüm kalemlerdi Coleto'lar. Düz renkleri her daim bulunabiliyordu yani. Ama nedense bırakın almayı içimden denemek bile gelmedi yıllardır. Resmen kafamı çevirdim yıllarca.




 Hal böyleyken Winnie the Pooh'lu sınırlı üretim Coleto'yu görünce sırf Winnie için burun kıvıra kıvıra attım sepete. Yani sadece deseni için aldım. Eve gelir gelmez bir kağıtta deneyeyim dedim. Aman Allah'ım o ne! Ben ince uç sevmeyen biri olarak bu Coleto'lara bayıldım. Ve bugün itibariyle Disney desenli 4 modeline de sahibim :=)



Çoklu refill sistemi ile içini dilediğiniz renk ile değiştirebilirsiniz. Ama Disney modellerinin özelliği Mickey kafalı basma yeri olması. Zaman zaman sınırlı üretim kalpli, melek kanatlı ve Sailoor Moon karakterli desenleri de çıkıyor. Eee burası Japonya hemen hemen her şey sınırlı üretim. Yani aldın aldın, almadın :) Yok artık anca rüyanda görürsün.




Çantadan çantaya geçen kalemlerim çok güzeller değil mi?



Yazımları gerçekten harika. İnce kalem sevenler bayılacak eminim. Ama benim gibi ince kalemden kaçanlar da tutulacaklar NET!



Renkleri verişi de harika. Açık pembe ve açık mavi bile güzel renk veriyor.




Kapanışı da yapalım :) Gönlümün yeni efendisi Coleto :) Hoşgeldin!

Siz hangisini alırdınız?

İnce uçlar hakkındaki fikriniz ne?

Veeeeee kırtasiye yazılarını çok özlemişim yahu!!!!!


6 yorum:

  1. Merhaba sizi kırtasiye sayesinde takip etmeye başlasamda diğer videolarınızı yazılarınızı da keyifle izliyorum. Ama yine de kırtasiye ayrı bir vazgeçilmez. Hala var mı ya da yakından görmedim güzel mi bilemem ama coletonun earth serisine de bir bakın derim. Galiba onlar biraz daha ince. İyi günler dilerim. Aa bu tarz refillerini kendiniz seçebileceğiniz sarasa select de var belki sizde vardır ama yoksa isterseniz ona da bir bakarsınız.

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlısın tek tek yazıp rengini göstermişsin :) okul zamanımı hatırladım, ben de kırtasiye ürünlerine çok düşkünüydüm böyle karalayıp renklerine bakardım ama iş hayatına geçince o düşkünlüğüm yavaş yavaş yok oldu.

    YanıtlaSil
  3. Sizi coooook seviyoruuuum 6 senedir yol arkadasinizim nedense 1 kez bile yorum yapmadim ama dualarim hep sizinle hep mutlu olun sevin sevilin..inaniyorum gunun birinde tanisacagiz ve size oz ablama sarilir gibi sarilacagim☺

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım Bayıldım. Ne güzel kalemler öyle.

    YanıtlaSil
  5. Bu yılki okul alışverişime başladığımda kesssinlikle farklı modeli bile olsa bulduğum an alacağım ürünlerr^^ <3

    YanıtlaSil
  6. Bende Coleto tutkunu oldum sayenizde mükemmeller 😍💕💕 teşekkürler bize oralardan bu güzellikleri gönderdiğiniz için... İyi ki varsınız ❤❤

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül