4 Mart 2015 Çarşamba

Alp Esintisi






Kokulara karşı bir zaafım var. İnsanın kendi, üstü, başı, evi ve arabası güzel kokmalı. Bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı.

Nasıl kendimiz için modumuza göre parfüm seçiyorsak, aynı şeyi ben evimiz için de uyguluyorum. Dönemsel moduma göre oda spreyi seçiyorum. Tabii bunu seçerken en önemli nokta oda spreylerinin kötü kokuları maskelemek yerine, onları yok etmesi. Bu konuda en güvendiğim marka Febreze!

Japonya dahil olmak üzere 88 ülkede satılıyor. Ben özellikle araba kokularına da bayılıyorum. Ehliyetim yok ama arabam var :) Ve arabama ilk aldığım şey araba kokusu desem anlarsınız ne demek istediğimi.

Febreze şimdi yeni bir koku ile karşımızda olacakmış. (yani umarım Japonya'da da çıkar satışa, yoksa ilk Türkiye tatilinde denerim ben de)

Kışa uygun, hatta tam kışı tarif eden Febreze Alp Esintisi adlı ürünü denemek için sabırsızlanıyorum.
Tatile gidemeseniz de, tatil sizin ayağınıza gelmiş olacak. Mis gibi dağların kokusu, karın bembeyaz sonsuzluğu ve tabii ki tertemiz hava. Bunların hepsini bir şişede hayal etsenize. Soğuk günlerde zaten insanın canı evinden çıkmak istemez pek, bir de mis gibi kokarsa ev daha ne istersiniz ki?



1 yorum:

  1. Sergulcum bikac yazinda kokular parfumler merakini goruyorum. Ancak hamileyken ve emzirme doneminde ve bebek belli bi yasa gelene kadar kokulari bi kenara birakmak gerektigini okudum. Bebek su anda sen ne yersen onu yedigi gibi ne koklarsan onu kokluyor. Kimyasal kokulardan uzak durmayi oneririm birsure. Krem vs o tür seylerdende. Ben hamileyken parfum kullanmayi birakmistim koklamamak ve cildimden bebegime gecmemesi icin. Bebegim dogdu emzirdigim icin yine kullanmadim. Ve surekli kucagimda oldugu icin kimyasal olan parfumleri degil annesini koklamasini istedim. Arabaya ise cok istememize ragmen koku almiyoruz cunku bizimle seyahat eden bebegimizin bu kimyasallari solumasini istemiyoruz. Yoksa kokulari bende cok seviyorum ozellikle mumlarda. Ama uc yil oldu evime sokmuyorum 😞 Hayirlißiyla kucagina almani dilerim bebegini

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül