7 Mart 2015 Cumartesi

Cesur Annem



Anneme geceden fırçayı attım, Yoshi yarın izinli uyumak yok bizimle geliyorsun dedim :) Mecburen takıldı bize. Bebek için son alışverişler, yapılacak işler falan filan. Son zamanlarda izin günleri böyle geçiyor. Şaka bir yana Yoshi ve benim de pilimiz bitiyor gün sonunda.

Neyse annem takıldı bize. Bu sene annem 'yeni lezzetler' konusunda daha cesur. Artık her şeyin en azından tadına bakıyor. Bu sefer udon denemesi yaptı. Evde de Yoshi'nin yemeklerine bakıyor. Birkaç tane sevdiği yemek bile oldu. Udonu yiyebilirim ama makarna bile sevmediğim için bana göre değil dedi.

Gittiğimiz 'home center'da tanıtım amaçlı el masajı yaptırdık. Ohhhh canımıza değsin :) Başka neler mi yaptık? Ee videoda devamı :)

Bu ara sorulan 'doğum ne zaman' sorusunu da pek anlamsız buluyorum. Ne bileyim ben? Allah ne zaman izin verirse, bebek ne zaman gelmek isterse o zaman! Biz de 4 gözle bekliyoruz işte :)
Sağ salim, huzurla, istediği zaman gelsin inşallah!  Dualarınızı eksik etmeyin :)

3 yorum:

  1. Sergül Hanım, son 2 haftadır her yeni yazınızda acaba hayırlısıylan kucağınıza aldığınızın müjdesi mi diye heyecanla açıyorum. Allah sağlıkla, tabir caizse bir avazda bebeğinizin doğmasını nasip etsin. Uzaklarda yüzyüze hiç görüimemiş insanların bir birine duaları ve iyi niyetlerinin samimiyetle olması hem garip hem çok güzel. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi biz de 4 gözle bekliyoruz :) eksik etmeyin dualarınızı teşekkürler :)
      sevgiler

      Sil
  2. Tatlı insaaan hayrlisiyla a sağ salimm gelsinn inşallah seni seviyorum😘 bu arada kızının adı N ile basliycaak gibi hissettim 😉 bakalım hayrlisiyla gorcess😘👸💞

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül