1 Temmuz 2008 Salı

Magome Şehri 1

Bugün erkenden attık gene kendimizi yollara.Ben yolun güzelliğine doyamadım.Çok eskiden Japonya küçük küçük kendi içinde ülkelerden meydana geliyor ~muş .Bu ülkelerin insanları yaya olarak seyahat ederler~miş.Bugün ziyaret ettiğimiz 2 şehir Magome ve Tsumago bu eskinin mola yeriymiş.Şimdilerde ise turistik şehir.

Yolun üzerinde ki evlere bayıldım.Şansımıza hava da çok güzeldi.



İşte burası Magome :) Bilenler var ise Selçuk -Şirince köyü (şarabı meşhur) ben oraya benzettim biraz.Evler cok az restore edilmiş ve kesinlikle aslına sadık kalınmış.Kimileri hediye dükkanı,kimileri restoran ve kimileri de ev olarak kalmış.



Burası sadece el yapımı şeyleri satıyor süper şeyler vardı gözüm kaldı.Tam Türkiye'ye giderken para harcamayayım dedim.Ama kendime eski tahta sandalet(parmak arası terlik) ve tahta kalem aldım (napimmm dayanamadım)

Burası da bir restoranın arka bahçesi.Tam anlamıyla o meşhur Japon Bahçelerinden.Vallahi B-A-Y-I-L-D-I-M.Böyle bir huzur olamaz dedim kendi kendime :)
Yazının devamı gelecek :)

6 yorum:

  1. Supermis bahce yesillikler..devamina gidiyorum..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel yerlermiş arada doğanın ellerine kendimizi bırakmak lazım

    YanıtlaSil
  3. oyle wallahi bende bir daha gitmek istiyorum oralara

    YanıtlaSil
  4. Japonya denince aklıma bahçeleri geliyor. Bende hayranım gerçekten o güzelliklere. Japonya'ya gitmek istiyorsam, bahçeleri yüzündendir :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler sergül hanım. Japonya hakkında pek çok yazı okumuş olduğum halde eskiden Japonya’nın küçük küçük ülkelerden oluştuğu bilgisini atlamışım. Benim için değerli bir bilgi oldu ☺️☺️

    YanıtlaSil
  6. Bilenler varsa demişsin o zamanlar Şirince için, şimdilerde patladı gitti. Türkiye'nin en turistik yerlerinden. Nereden nereye...

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül