Uzun zaman önce görmüştüm bu dondurmayı. Tabii hemen attık sepete. Lotte genel olarak sevdiğimiz bir marka. Tabii onun da vermiş olduğu bir güven var.
Bu dondurmanın özelliği iki ayrı dondurmanın birleşiminden yeni bir dondurma oluşması.
Bilmece gibi konuştum değil mi?
Şöyle ki kırmızı kısmı çilekli, yeşil kısmı kavunlu ikisini birleştirince karpuzlu dondurma oluyor.
Biraz şüphe ile daldırdık kaşıklarımızı. Ve ta*daaa doğru söylüyorlar. Tek tek yediğinizde vaad ettiği gibi, birleştirince karpuz gibi oluyor.
Dondurma da bile ilginçlik bulan Japonları kutluyorum :)
Bu bağlantıya tıklayarak diğer Mutfakta Neler Var yazılarıma gidebilirsiniz.
Gerçekten çok güzel görünüyor :)Afiyet olsun Sergül abla :)
YanıtlaSilcanım istiyooooo uhuhuhuu. Afiyet olsun güzeller güzeli. Benim için son nokta; kare şeklinde karpuz olmuştu:))
YanıtlaSilAfiyet olsun ablacım
YanıtlaSilÇok ilginç ve çok garip!!Neden karpuzla yapmamışlarda,bu iki tadı karıştırarak karpuz tadı elde etmeye çalışmışlar? Japon işte!!
YanıtlaSilsergül abla dondurmada senin kadar güzel duruyor seni çok seviyorum
YanıtlaSilÇok ilginç! O.o ben de denemek isterdim T.T çilek ve kavunlu dondurma alıp bi denesem mi acaba?~ (:
YanıtlaSil