6 Kasım 2013 Çarşamba

Biraz Yağmur Kimseyi İncitmez



Üzgünüm ama 'sonunda' bitirebildim.Çoook uzun süründü elimde.
Kemal Sayar'ı Okan Bayülgen'in programlarında tanımıştım.Sohbetlerini ve tesbitlerini çok sevdiği için kitabı da severim diye düşünmüştüm.
Bu kitabını ne yazık ki hiç akıcı bulmadım.Genelinde çok sıkıldım.Sonlarına doğru daha akıcı oldu.Özellikle 'Ebeveyn Olmak' bölümünü çok sevdim.
Kitabı okurken Gülben Ergen'e konuk olmuştu Kemal bey orada bir kitabından alıntı yapıldı.O sözler çok hoşuma gitti.Yani bir Kemal Sayar kitabı daha okumak istiyorum.

Siz hiç Kemal Sayar kitabı okudunuz mu?

Okuduğum Kitaplar yazılarım için buraya tık tık

8 yorum:

  1. daha önceden hiç okumadım ama bende merak ettim :)
    iyi okumalar...

    YanıtlaSil
  2. Kemal Sayar kitaplarını hiç okumamakla beraber ismini de sizden duydum :( Biraz önce nette arattım kimmiş vs diye ... Kitaplarına göz gezdirdim kısaca... Ruh hastalığını anlamak adlı kitabını okumak isterim tanışmamıza vesile olduğunuz içinde teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Kemal Sayar'ı televizyon programlarından tanıyorum. Hatta bir ara o kadar çok söyleşi programına çıktı ki kitaplarını not etmiştim fuar başlayınca alayım diye. Gerçi fuara gittim ama bir daha gidersem almak üzere not ettim. Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
  4. benim de başucumda bu aralar bu kitap , yorumunuza katılıyorum , bir türlü akıp gitmeyince , sayfa sırasıyla okumayı sevdiğim halde , bölüm bölüm okumaya çalışıyorum. Bakalım , henüz çok saran bir bölüm bulamadım,

    YanıtlaSil
  5. Yavaşla kitabı çok güzel ve dili çok akıcı, 2 günde bitirmiştim kitabını

    YanıtlaSil
  6. Biraz Yağmur Kimseyi İncitmez,
    Yavaşla,
    Kendine İyi Bak,
    Merhamet
    ve Kalbin Direnişi kitaplarını peş peşe okudum. Söylediği şeyler ruhuma o kadar hitap etti ki araya kitap almadan bu beş kitabı bitirdim. Sanırım Kemal Sayar ihtiyacım olan şeyleri söylediği için çok sevdim kitaplarını.

    YanıtlaSil
  7. Başlamıştım bu kitabına, aynı şikayetten dolayı henüz bitiremedim. :)

    YanıtlaSil
  8. ruh hali kitabını okudum ve cok begendim:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül