9 Haziran 2011 Perşembe

Human Planet:Oceans





 Bizim evde 'ben televizyon seyretmem,belgesel izlerim' geyiğinden öte genellikle belgesel kanalları açıktır.Tabii
konu belgeseller olunca ve ben bunları japonca ya da japonca alt yazı ile izlemek mecburiyetinde olunca fazla bir şey anladığım söylenemez.Sürekli Yoshi'yi dürtüp ne dedi,neymiş :) tadında izliyoruz :)Allah'tan internet var bu sayede türkçe belgesellerin tadını çıkarabiliyorum.Aslında uzay,denizaltı belgesellerinden çok korkarım ben.Ne kadar çok bilgi o kadar korku benim için.Bu korkumu aşmaya çalışıyorum nasıl olacaksa :)

Bugünlerde hayatınızdan memnun değilseniz,sahip olduklarınız sizi mutlu etmiyorsa,alınacaklar listeniz hep doluysa ve listenin tamamını alsanız bile size yeterli gelmeyecekse bu belgeseli bir izleyin!
Müthiş görüntülerle beyninize çakılacak bazı gerçekler.İçiniz acıyabilir biraz ama sonuç kesinlikle şükredeceksiniz.Ne kadar zor hayatlar var şu dünyada aslında şanslıyız.Kıymetini bilmek lazım.
Bu dvd Türkiye'de varsa eğer kesinlikle alacağım.Siz de izleyin mutlaka.Ben netten izledim aratırsanız bulabilirsiniz mutlaka

İyi seyirler

3 yorum:

  1. Bunu izledikten sonra denize girmekte bir korku yaşarmıyım acaba :S

    YanıtlaSil
  2. esra

    yok o tarz degil bana guvenebilirsin ;)

    YanıtlaSil
  3. Aslında tam tersi bunu izledikten sonra denizde korkman gereken seylere karsı nasıl tedbir alabilecegini ogrenecegin bir belgesel.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül