2 Şubat 2011 Çarşamba

Japonya'da Bir Çılgın Türk


Picasa sorununu sevgili Pride sayesinde hallettim çok teşekkür ederim :)
 Gelelim anlatacaklarıma :) Kim ne derse desin bu internet güzel şey.İnternet sayesinde hayatıma giren güzel insanlar oldu.En başta balığım zaten :) mail arkadaşımdı.Neyse twitterda dolanırken bir isim gördüm Gürkan Genç! Japonya'da yaşayan bazı Türkler yazmışlar ona merak ettim kimdir diye.
 Profiline gittiğimde öğrendim ne çılgın olduğunu :) Sen Türkiye'den bisikletle çık 10 ülke geç buraya gel :) Benim uçakla gözümde büyüttüğüm yoldan bahsediyoruz :) Önce mesajlaştık,tebrik ettim falan sonra dedim bize de uğra.Tabii  gelirim dedi.Cumartesi saat 5 te ordayım dedi :)
 Bekliyoruz ,bekliyoruz Gürkan yok ! Ne mi olmuş sonrasında :) İşte onu okumak için Gürkan'ın bloğuna tık tık

Hikayenin detaylarını Gürkan anlatacağı için ben burada susuyorum


Gürkan bu hayatta iyi ki tanıdım dediğim insanlardan biri oldu.Dünyanın öbür ucunda bizi böyle gururlandırdığı için bir kere de buradan teşekkür ederim.Şimdi çok az bir yolu kaldı yakında Türkiye'ye dönecek.Dönsün istiyorum :) Çünkü bu yolculuk anıları kitap haline gelecek ve ben okumak için çıldırıyorum :)

Her gün blog yazsın diye baskı yapıyorum.Olaylar zaten çok ilginç ama ben anlatımını da çok sevdim.En güzel yerinde kesip devamı kitapta olacak dediğinde boğazlayasım geliyor onu :)

Gürkan go home :) kitap yaz gel :) Festivale bekliyoruz seni

oish shorraaaaaaaaaaaa (anlamı yok festivalde çıkarılan ses ) Gürkan anlar :)

(fotoğraflar bizim ev :) Gürkan'ın şerefine mini bir ev partisi verdik)

13 yorum:

  1. Başlığı atarken çok zorlanmadığını düşünüyorum, ne dersin?:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel ya.. valla çok özendim.. :) kitabı umarım en kısa zamanda çıkar.. çok merak ettim nereleri gezip, gördüğünü ve nelerle karşılaştığını.. :)

    YanıtlaSil
  3. süpermişşş
    gürkanı tebrik ediyorum
    senin misafirperverliğini ve samimiyetini de takdir ediyorum canım
    sevgiler ve öpücükler

    YanıtlaSil
  4. Sergülcüm, Japonya da tam bir Türk gibi yaşıyorsun ne güzel...Herkese açık kapını ve kalbinle sende ileride böyle bir kitap yazacak kadar birikime sahip olursun...
    Öptüm çok

    YanıtlaSil
  5. Hep böyle asi ve çılgın ruhlu olmak istemiş, olan insanlara özenmiş ama olamamışımdır:)

    YanıtlaSil
  6. bisikletle dünya turu imrendiğim birşeydir:) tebrik ederim

    YanıtlaSil
  7. harika bir şey bu! Balığın mail arkadaşın olduğunu bilmiyordum ve sürekli merak ediyordum nasıl tanıştılar acaba diye , epey geçmişe gittim düğün yazılarını okumuştum ama tanışma kısmını bulamamıştım. öyle bir yazın varsa link verebilir misin çok merak ediyorum ?

    YanıtlaSil
  8. bizi gürkanla tanıstırdıgın ıcın tskler.

    YanıtlaSil
  9. harika bir yazı olmuş serrose'cuğum :) sayende Gürkan Genç'in bloğunu tekrar keşfettim.. reader listemde kategorilememişim ne zamandır, süper oldu :) çok özendim ona ama bisikletle gezmeye bayılan biri olarak :)

    YanıtlaSil
  10. gelecek hafta bizim tokyodaki okulu ziyarete gelecek Gurkan Genc.
    Eski bir bisikletci olarak gelisini 4 gozle bekliyorum

    YanıtlaSil
  11. ıyımısınız, sızlerı cok merak ettım,tsunamı ve deprem felaketı ıcın cok uzgunum, umarım ıyısınızdır,butun kalbımle ıyı olmanızı dılıyorum,ve japonya halkına Allahım yardım etsın..

    YanıtlaSil
  12. enerjimerkezim.blogspot.com
    Türkiyeyi kurtaracak projelerimi sunuyorum.
    Israrla yapmamın bir nedeni var.
    Eğer proje isteyen bir toplum olursak sermaye Türkiyeye ona göre yatırım yapar. İzmire nasa yı getirebilirim. Türkiyeye bir milyon Japon getireilirim İş olanağı sunabilirim. Sesten hızlı tren projem mükemmel. Çalıştığınız şehirde yaşamak zorunda değilsiniz. Yemyeşil adapazarında oturup İstanbulda çalışıp akşam iş çıkışı antalyada sahilde çay içebilirsiniz. Turistler sabah safranbluda kahvaltı yapıp öğlen antalyada denize girebilir akşam kapadokyada gün batımını izleyebilir. Türkiyeye inanılmaz yatırım çeker. 3milyon kişiye vatandaşlık ve iş verecek kadar zenginleşiriz Kemal beziroğlu İşadamları turizm firmaları bana ulaşsın enerjimerkezim@gmail.com

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül