3 Eylül 2011 Cumartesi

Değmesin Ellerimiz



Ben müziksiz yapamayanlardanım.Acımı,sevincimi her duygumu yaşayabilirim müzikle.Japonya'da olduğum sürece genelde powertürk radyosu açık olur.Sanırım ilk orada duydum bu şarkıyı.Sonra facebook paylaşımlarında kliplerine denk geldim.
Klibi izlerken diyorum solist bir yerden tanıdık geliyor ama nereden.Sonra ismini falan görünce hatırladım ki Fatma Turgut ile ortaokulu aynı okulda okuduk.Benden 1 ya da 2 sınıf üstteydi.Okulumuzun etkinliklerinde aynı sahnede şarkı bile söylemiştik yani :) Elinde gitarı,bağlı saçları ve gri okul eteği ile hala gözümün önünde.
Neyse işte şimdi onu tv programlarında,gazetelerde görünce çok mutlu oluyorum.Yolu daha da açık olur inşallah.
Ama bugün okuduğum şu haber beni çok duygulandırdı.Ne mutlu ait olduğun şehre büyük başarılarla geri dönebilmek!!!
Orada olup dinlemek isterdim onları.Belki bir gün başka bir konserde yakalarım ha :)


3 yorum:

  1. ŞArkıyı dinleyemiyorum malesef.Ayrıca bir insanın reelde tanıdığı bir insan ünlü biri olunca ne bileyim böyle bir acayip hissediyor.Garip sanki ordakiler insan değil...

    YanıtlaSil
  2. bende o kadar çok seviyorum kii, çok içten ve samimi bi kere, şarkıyı söylerken başka alemlere uçuyor, klip hadi montaj şu bu ama tv de canlı performanslarına çok denk geldim, ve sevgim 2 kat arttı harika...

    birgün denk gelirsen benden de selam söyle :)

    YanıtlaSil
  3. http://modelaciklama.wordpress.com/

    model hakkında bu aralar böyle şeyler konuşulurken bu tarz bi yazı okuyacağımı zannederek tıkladım başlığa, ancak durum farklıymış.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül