13 Temmuz 2017 Perşembe

Kitap Alışverişi




 Mağaza ve online fiyatları çok farklı olduğu için genelde online alışveriş yapıyorum. Özellikle kitapta. Ama mağazaya gidip, kitaplara dokunmayı da çok özlüyorum. Rafların arasında oradan oraya dolanmanın zevki de bir başka oluyor.

Geçen gün dayanamayıp daldım D&R'a 5 kitapla çıkabildim.
Sait Faik Abasıyanık  - Şimdi Sevişme Vakti
Sebebini bilmiyorum ama bu ara Sait Faik Abasıyanık'a taktım. Aslında dilini sevip, sevmediğimi de bilmiyorum ama gözüm hep onun eserlerine kayıyor. Bu bir şiir kitabı, pek benlik değildi şiirler.

Sana Hep Benden Söz Edecekler
Elime alıp birkaç sayfasını hızla okuyunca, dayanamayıp aldım. Ama biraz ilerledikçe beni darladı açıkçası. Umarım böyle devam etmiyordur.

Orhan Veli  - Sakın Şaşırma
Bu seriden de birkaç kitap okudum. Görünce dayanamayıp aldım. Çok şiir insanı değilim ama bakalım burada beni çeken şiirler bulabilecek miyim?

Yaşar Kemal - Tek Kanatlı Bir Kuş
Buna da sıra ne zaman gelecek diye heyecanla bekliyorum. Başka ekleyecek bir şeyim yok üzerine.

Jean Giono - Ağaç Diken Adam
20 dakikalık bir okuma oldu ama son kapağı kapattığım zaman, kendimi işe yaramaz hissettim. Biraz canım sıkıldı. Bu his bir de Türkan (Ayşe Kulin) kitabında olmuştu.
Bu dünyaya bir gönderiliş amacımız var ve inşallah hepimiz bunu bulur ve tamamlar gideriz. Kitabın kısa filmi de varmış. Aynı isimle aratıp bulabilirsiniz.

Kitaplığıma ve gönlüme yeni katılanlar bunlardı. Sizde ne var ne yok?

Videosu da var izlemek isterseniz?





6 yorum:

  1. Birden çok kitap alınca insan hangisinden başlayacağına karar veremiyor. En azından bu benim için öyle :) Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  2. D&R'daki kitaplar bana çok pahalı geliyor. Ben genelde orada dolaşıp beğendiğim kitabı idefix.com'dan sipariş veriyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel kitaplar seroş :D Benim bloğuma da bakarsan çok sevinirim :*

    https://tembelprenses.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Ben de NTV Yayınları 'ndan bir şeyler aldım. Malum yayınevi kapandı artık bulunmaz diye. Kitapyurdu sitesinde güzel indirimler var bak istersen. Koleksiyonluk gibi kitaplar da var. Karikatürkiye serisi mesela. Çok güzel. Keyifli okumaların olsun. Orhan Veli ve Yaşar Kemal 'inkileri okudum.

    YanıtlaSil
  5. Nasılsın ablacım,iyisindir inşallah.iyi olmak mutlu olmak gülmek sana çook yakışıyor.Bugün dünya kitap severler günüymüş,aklıma direk sen geldin:D o zaman bugünün kutlu olsun,hatta senin benim ve tüm kitap severlerin kutlu olsunn♥‿♥

    YanıtlaSil
  6. Yeni yazı gelmeyecek mii? Bakıyorum bakıyorum ama yok...:-*

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül