30 Haziran 2017 Cuma

Ebedi Öğrenci







Çok sıkıldığım bir anda instagramda bir paylaşım yapmıştım.
Birisi doğum haritama bakabilir mi? diye.
Birkaç gün sonra hayatımda okuduğum en detaylı, en profesyonel maillerden birini almıştım.
Sevgili Dilara'dan gelen mail beni çok etkiledi.
Kendini tanıtmış, kaynak göstermiş ve ne yapacağını hatta biraz nasıl yapacağını da anlatmıştı.
Bu detaylar tabii ki beni etkiledi.
Gerekli bilgileri verdim ve ikimiz için de uygun bir zaman için randevulaştık.

O gün geldiğinde çok heyecanlıydım. Daha önce tecrübe etmemiştim bunu ve beni neyin bekleyeceğini bilmiyordum.

Anne karnındayken sana, ruhuna akan bir enerji var. Sen çok küçük yaşlardan beri var olan güzelliği görmeye odaklısın. Güzellikleri gören ve insanlara gösteren birisin. Bu enerji konumlandığı nokta itibariyler öğrenme ve öğretmeyi de kapsıyor 
Ebedi öğrenci bir ruh!
dediği zaman gözlerim dolmuştu.
Beni bu dünyada etkileyen çok önemli sözlerden biridir, hele ki cümleye böyle başlaması hafif bir gurur hissetmeme de sebep oldu.
İçimdeki bitmek, durmak bilmeyen öğrenme arzusu, sonra da bunu anlatma arzusu meğerse 'öyle olması' gerektiği için öyleymiş.
Bu durmak bilmeyen duygumu özgürce yaşabilirim yani artık :)

Doğum Haritası nedir? Ne değildir? Bu işi anlatmayı işin uzmanına bırakacağım. Ben ne düşündüğümü, ne hissettiğimi anlatmak için buradayım.

Doğum Haritam analiz edilmeye başladığı zaman kendimi çıplak gibi hissettim. Bebekliğimden itibaren yaşanan 'büyük olaylar' kendi içimdeki fırtınalar da dahil bir şekilde önüme sunuldu.
bu anlamda gerçekten etkilendim. Şöyle bir şey var Dilara'nın söylediği 'farkındalık' haritaları ve yaşamınızdaki bir çok şeyi 'fark edersen dönüştürebilirsin'.
Bunu koluma dövme yapmak istiyorum.
Kendimle, hayatla vs bir çok şeyi fark edip, elim kolum bağlı oturuyorum.
Oysa fark edersem her şey değişebilirmiş.
Tabii fark edip, onun üzerine çalışılırsa değişir her şey!
Bu yüzden 'farkındalık' önemli!
Zaten kader dediğimiz şeyin de başı ve sonu belli, detayları bizim şekillendirdiğimize inanırım ben.

Tabii ki burada 3 saatlik seansımı anlatsam bu yazı bitmez :) 
İlk defa deneyimlediğim için bir şeyle kıyaslayamıyorum. Ama beni çok tatmin eden, yaşananların yaşanması gerektiğini anlamama yardımcı olan, beni motive eden ve umutlandıran bir görüşme oldu.
Üstelik seansı kaydedip gönderdiği için de zaman zaman geri dönüp dinleyebiliyorum tekrar tekrar.





İşini güzel yapan insanları çok sevin :)
Bu yüzden çok takdir ve tebrik ediyorum Dilara seni!
Çok teşekkür ederim her şey için bir kere daha.

Seanslar için bilgi



Tabii ki iletişim bilgilerini de vereceğim :)

Yüksek Mühendis & Astrolog
Dilara Eda Gürsoy
instagram: @astrologyloadstar
facebook: @astrologyloadstar
twitter: @astroloadstar

 
                         

5 yorum:

  1. Selam dogrulugu seven kadin... İcini ve kendini bilen biri olarak gordum sizi ,söyleyeceklerim umarim sizi uzmez bendeki sizi yazmak.istedim. enerjiniz bitsede yasanmisliklarinizi acilarinizi ogrenmeyle beyninizin odak noktasini degistiriyorsunuz, Hayran olmamak elde degil size bende isterdim kafami dagitacak seyler yasamak yasatmak. Daha 28 olmama rahmen icim 70 ve 4 duvardan disari cikmak.istemiyorum. Size hikayemi anlatmak isterdim ama azda olsa uzulmenizi istemiyorum. Yuregimde icimde dopdolu. İsterseniz yayinlamayin okuyun yazimi yeter. Size ve yasadiklariniza bundan sonraki hayatinizda daha iyi olmak icin ugrasiniza Ogrenciliginize , bilginize bilgi katmaniza hayranim. Keşke imkanım ve enerjim olsa... Hep gülün Rabbim imtihanıyla nefes aldığımiz surece yasiyacaz... Sizi ilk once Rabbime sonra kendinize emant ediyorum. Sevgiyle ve herzaman umutla kalın.. Helal edın hakkınızı umarım uzmemıstır hıcbır kelimem sizi

    YanıtlaSil
  2. Farkindalik gerçekten önemli bir konu. Hayat farkındalıkla başlar. Yani en azından benim için öyle oldu. Bu tip yazıları okumayı kendimi incelemeyi ve yaptıklarımın nedenini araştırmaya başladım bir kaç sene önce. Psikodrama bu anlamda çok şey kattı hayatıma. Depresyondan kurtulmama neden oldu. Şimdi de enerji, yoga ve bilinç yazıları ile öğrendiklerimi pekiştirmeye çalışıyorum. Enerji konusuna inanıyorum. İçimdeki enerji frekansında insanları hayatıma aldığımı farkettiğimden beri enerjimi değiştirmeye çalışıyorum. Bu amaçla instagramda @tuten ve @gul_sahh_ favorim. Yazıları çok iyi geliyor ruhuma... Yeni şeylere okumak isterseniz diye yazdım meraklı ruhunuz için ;)

    YanıtlaSil
  3. "İçimdeki enerji frekansında insanları hayatıma aldığımı farkettiğimden beri enerjimi değiştirmeye çalışıyorum" yazmışsınız, hiç bu açıdan bakmamıştım. Gerkeçten var mı böyle bir şey? Şaşırdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet var ;) Hayatımızdaki insanların hepsi bizim bir parçamız :) Bizim frekansımız onları bizim hayatımıza sokuyor. Bunu anlamak ilk adım.

      Sil
  4. Böyle şeylere merak salmazdim aslında ama yazını okuyunca ben de batırmak istedim resmen.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül