8 Ocak 2023 Pazar

Beni Nasıl Mutlu Ettiniz Anlatamam


   Bir önceki yazıyı yazarken biraz umutsuzdum açıkçası. Beklediğimin üzerinde yorum geldi. O günden bugüne hala hiçbir yerde paylaşmadım üstelik. O yüzden benim için daha da kıymetli yorumlarınız. Beni çok mutlu ettiniz dilerim yarattığınız bu enerji size katlanarak dönsün.

Blog rutinim ne kadar kıymetliymiş benim için son zamanlarda daha iyi anlıyorum ve özlüyorum. Her sabah uyanır uyanmaz bu ekranı açar ve başlardım yazmaya. Gezdiğimiz, gördüğümüz bir yer varsa orayı anlatırdım. Okuduğum, izlediğim bir şey varsa onu not düşerdim buraya. Ya da içimde dolup taşan bir duygum, düşüncem varsa o da burada olurdu.

Okumayı, kendimi kitaplarıma kaptırmayı çok özlüyorum. Evet insanı oyalayacak, caydıracak çok şey var ama benim öfkem aslında kendime. Onlar karşısında iradesiz oluşuma. Beynimin artık pelte kıvamına geldiğini düşünüyorum. Ben böyle değildim yaaa diye isyanlarım da daha sık çıkar oldu meydana. Bu anlamda bloğa dönmek bile benim için büyük bir adım. 

2023'e girdik henüz bir adım atabilmiş değilim ama sebebim var. Japonya'da yıl başı tatili uzun. Yoshi dört gün evdeydi. Adamlar evde olunca düzen falan kalmıyor. Ona uyum sağlamak zorunda kalıyorum. Sonrasında Nefes de evde okullar 'kış tatilinde' 18 Günlük tatil diyeyim siz anlayın. 

Nefes'e zor bir çocuk demem haksızlık olur ama yorucu tabii. Onun sürekli isteklerine cevap vermek. Özellikle canı sıkıldığında tepemden inmemesi falan beni günden güne sabırsız bir anneye dönüştürüyor. Allah'tan aramızdaki sevgi bağı sarsılmaz da Nefes hiç etkilenmiyor. Ben mi? Ben içten içe kendimi yemekle meşgulum demeseydim öyle keşke diye. Neyse azıcık daha dişimi sıkınca okullar açılacak. Sağ salim, sağlıkla gitsin gelsin. Ben de dinleneyim biraz :) 

Sonra kafada alınan 2023 kurallarına başlarım inşallah! Birini söylemem gerekirse bol blog yazmak. Gizli gizli burada buluşmaya devam ederiz değil mi?

Yine sizden ricam yorumlarınızla yalnız bırakmayın beni .

Görüşmek üzere


20 yorum:

  1. 2023’te sonunda dileğim kabul oldu senin blog yazılarını çok fazla özlemiştim inşAllah bol bol yazarsın bende bol bol okurum Sen benim hayatımda çok değişik bir yere sahipsin iyi ki varsın Sergül abla

    YanıtlaSil
  2. Buradayız Sergül.Özellikle Sergül yazmış mıdır diye bakmaya girmiştim.Süper denk geldim.

    YanıtlaSil
  3. Amannn sergül instagramı azalt o kitaplar bitecek, beyin dinlenecek zaman bize kalacak çünkü. Ben de yılbaşında çat diye bir kararname aldım sosyal medyayı bıraktım telefonum da bozulmuştu garibim iyiki bozuldu babam yaradı! Sergül blogdan “serrose ile şu kitabı okuyoruz” başlatsan keşke grupça okusak fikrimizi yazsak .

    YanıtlaSil
  4. yaa tam suanda buraya gelip yeni bir yazıyla karsılasmak okadar mutlu edici ki helede bende seninle aynı zamanlarda bolca okuyup bolca gezip bolca senin yazılarını takip edeken sımdılerde kızlarımın evdeyken benı ne kadar yordugunu onlara sabrımın azaldıgını dusundugumde sonradan pişman olmam gıbı dygularda yalnız olmadıgımı bılmek hatta yıne senınle aynı zamanlarda aynı seyleri yasamak ve bunu blogunu okurken ve yorum yazarken dusunmek cok mutlu edıcı blogunun ıkıncı yılından berı senınleyım abla burda instagramda yazları tatillerin kısları sarkı vıdeoların efsun nefes yazın turkıyeye gelmenle tatilin baslaması sanki akraba gibi olduk iyiki bu yıl planında blog yazmak var cunku ben senınn kıtaplı kahveli okuma hallerını gezdıgın yerleri ayrıntılı anlatmanı ...burdan takip etmeyı cok ozledım

    YanıtlaSil
  5. :) Yaa tabii ki ederiz, hatta gereksizler seni rahatsız etmesin diye geldiğini kimseye bile söylemeyiz. Bold Pilot için nefesini tutan tribün gibi, bütün blog alemi nefesimizi tutar kimseye belli etmeyiz.

    YanıtlaSil
  6. Herkesin olduğu mecralardan uzaklaşıp burada olmak o kadar güzel ki.Umarım 2023 herkes için muhteşem bir yıl olur.Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Hepimizin 2023 kurallarını gerçekleştirebildiği bir yıl olsun!
    Buluşmaya tabiki devam:)

    YanıtlaSil
  8. Uzun zaman sonra aniden aklıma geldiniz açıp bakayım bir haber var mı dedim, dünden bir yazı :)
    Sevgiler Sergül daha çok yaz emi ...

    YanıtlaSil
  9. Onlarca alternatif uygulama da çıksa blog öylesine özel ve kıymetli ki...adeta gerçek okuyucuların gizli bahçesi gibi. Tekrar hoşgeldin Sergül.

    YanıtlaSil
  10. Çok sevindim tekrar gördüğüme Nefesi öpüyorum yazılarınızı bekliyorum yeni yıl güzellikler getirsin. Hülya

    YanıtlaSil
  11. seni okumayı da dinlemeyi de seviyorum, çok gerçeksin , bir arkadaş gibisin.. iyiki varsın..

    YanıtlaSil
  12. Biz hala buralardayız sen olduğun sürece 😊

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, ben ara ara girer okurum sizi, okuma rutininizi paylaşırsanız yine çok sevinirim. Bir de hem sizden blog önerisi istiyorum, hem de okuyucularınızdan blog önerisi istiyorum. Japonya'ya Sevgiler ♥️

    YanıtlaSil
  14. Ya ben bu ara çok duygusalım ya da gerçekten senin "Sonra kafada alınan 2023 kurallarına başlarım inşallah! Birini söylemem gerekirse bol blog yazmak" cümlelerin duygulandırdı. Bilmiyorum. Çok mutlu oldum Serrose. Öyle mutlu oldum ki. Ben önceki yazını görmüştüm. 10 yıldır blog bildirimin bende açık. Maille hemen bilgilendiriliyorum. O maili görür görmez hemen buraya atladım. Yani bir önceki yazına. Sonra bu yazını gördüm... Çifte mutluluk!!!! Ya iyi ki iyi ki iyi ki 2023 kararı olarak yeniden bloga dönmeyi kararlaştırdın!!! Öyle mutlu oldum ki... Önceki yazına yaptığım yorumu görmeme ihtimaline karşı buradan da yazıyorum, iki kez yazarak seni sıkarsam özür dilerim; 10 yıldır blogun bana iyi bir yol arkadaşı oldu. Yol arkadaşlığın için teşekkür ederim. Tekrar hoşgeldinnnn. Kalp kalp kalp!!!

    YanıtlaSil
  15. Selamlar, anne olduktan sonra eski alışkanlıklarımdan ilk giden okumalarım olmuştu. Taviz vere vere alışkanlığımı da kaybettim. Tekrar dönmeye çalışıyorum. Umarım tatil sonrası dileklerinize kavuşursunuz :) Hoş geldiniz :)

    YanıtlaSil
  16. yola burada da devamm.....selamlarr

    YanıtlaSil
  17. Seni yeniden okumak öyle güzel ki Sergül abla 🥰 Umuyorum 2023 buradan da bize sık sık döndüğün bir yıl olur. Tüm uygulamalardan öte burası hala apayrı sıcak geliyor ve evde hissettiriyor... 💕 Kalemine, yüreğine sağlık. Sen burada isen, daha sık kontrol edeceğim burayı yeniden 🙂 Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  18. Sergül sanki ben mi yanlış hatırlıyorum. Benim Türkiye'ye döndüğüm yılda daha Çin'deyken senin ilk blog yazını okumuştum sene 2007'ydi. Şimdi bakıyorum senin blog 2008'den öncesi yok. Silindi mi ablam?

    YanıtlaSil
  19. selam bende sizin gibiyim aradan gelmiş geçmiiş yillar .....

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül