Uzun zamandır aklımızda bu çerezden yapmak vardı.Spagetti çerezi Japonya'da bazı restoranlarda ve barlarda satılıyor.Geçenlerde Hub'a gittiğimizde biz de satın almış eee artık evde de yapalım diye karar vermiştik.
İşte bugün bu kararımızı uyguladık.Bu çok lezetli çerezi evdeki malzemelerle yapabilirsiniz.Üstelik ev partilerinde misafirlerinize çok şık sunumlarla sunabilirsiniz.
Eğer tarifi denerseniz ve fotoğraflarını bana yollarsanız Facebook sayfamda bir albüm hazırlamak isterim.
İyi seyirler ve afiyet olsun :)
Yoshi'ye çok teşekkür ederim :)
Aslında bu tarifi en iyi türk kadınları yapar heralde çünkü şehriyeli pilavda şehriyelerin ne zaman yanma noktasına geldiğini ne zaman pirinci döküceklerinin hesabını çok iyi yaptıklarından dolayı bu tarifide başarıyla uygularlar :):)>Birde kızarmış şeyriye bile enfes olduğuna göre heralde bu daha da lezzetlidir kocanızın ellerine sağlık :):)
YanıtlaSilvideyonun bitmesiyle mutfağa gitmem arasında 10 saniye vardı galiba :) biraz yaktım sanki yani sizinkinden biraz daha koyu oldu ama denicem soğumaya bıraktım bile =)
YanıtlaSilDaha izlemeyi bitirmedim, curry videosu cekeceginiz dediginde notumu duseyim istedim. Video icin tesekkurler, ve evet, kesinlikle yemek videolarinin devami gelsin, yapmayi en sevdigim seylerdendir yemek videolarini izlemek. Ama bir ricam var Serrose, kamerayi bir yere sabitleseniz de oyle cekseniz, de sen hareket ettiginde kamera da hareket etmese? Goz yoruyor boyle.
YanıtlaSilKuşadası'na döner dönmez ben de deneyeceğim.
YanıtlaSil:)yaaa ben vından giriyorum,video izleyince kotam çok çabuk doluo,2 satırla yazarmısın bana yapim:)
YanıtlaSilçok merak ettim hemen gidip deneyim dedim ama evde çubuk makarna yokmuş :/ alır almaz deneyeceğim :D
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilBen de yaptım, şimdi de keyifle yiyorum:) Yapması çok kolay. Güzel oldu, sevdim. Tarif için teşekkürler(:
YanıtlaSilYaa bence siz gelip Türkiye'de yemek programı yapmalısınız :)
YanıtlaSilHem çok tatlı görünüyorsunuz, hemde harika yaptı Yoshi :)
Ellerinize sağlık
Fotografı yolladım bile yani yaptık yedik beğendik.
YanıtlaSilVideoyu izledim :) beceremem diye çekindim ama iyi ki denemişim.
YanıtlaSilDediğiniz gibi hem pratik hem de lezzetli.
Tarif için çok teşekkürler :) Hepimize afiyet olsun :)
http://denizinkalemi.blogspot.com/2012/10/sergulun-spagetti-cerezi.html
Umarım bloğumda yayınladığım için kızmazsın :) ama fotoğrafladığım için böyle bir şey yapmak istedim.
İnanılmaz merak ettim. Dieti bırakır bırakmaz deneyecegim :)
YanıtlaSilEminim Maraş Tarhanasının kızartılmışını yemiş olsaydınız çok beğenirdiniz :) Çok lezzetli oluyor. En kısa zamanda deneyeceğim:) Eniştemizin ellerine sağlık:)
YanıtlaSilBenbunu makarnayi pisirip baharatli misir unun bulayip kizartiyordum
YanıtlaSilyarin bende deneyeyim bari:)
Deneyeceğim ilgimi çekti teşekkürler :)
YanıtlaSilyemek videolarının devamı gelsin lütfen en kısa zamanda bende deniyecem:D
YanıtlaSilDenedim ve bayıldım, çok güzel =) Ama fotoğraflayamadım hemen yedim çünkü =)
YanıtlaSilitalyada hiç böyle bişi görmedim :D japonlar ağzının tadını biliyor
YanıtlaSilBende denedim müthiş oldu blogumdada resimleyip paylaştımm
YanıtlaSilhttp://pembedunyammm.blogspot.com/2013/01/spagetti-cerezi.html
Merhaba, ben de denedim ve çok sevdim :) Blogumda da paylaştım umarım sorun olmaz...
YanıtlaSilÇok beğendik:))) teşekkürler,
YanıtlaSil