Gyouza yaptık ve yaparken sizin için bir de videosunu çektik. Gyouza Japonya'da meşhur bir yiyecek. Aslında 'Çin mantısı' olarak geçiyor ama herkes Çin'den daha güzelinin Japonya'da yapıldığında hem fikir.
Ben yeni yemeğe başladım. Tabii sadece Yoshi pişirirse yiyebiliyorum.
Ve karşınızda ilk mantıyı deneyen şefimiz :) Önlük Cana'dan hediye. Biz bayıldık. Teşekkür ederiz Cana :)
Bu tarif Türkiye'de ya da başka yerlerde uygulanabilir mi bilmiyorum ama denerseniz bize haber vermeyi unutmayın :)
Afiyet olsun
çok lezzetli görünüyo :))
YanıtlaSilbuharda pişmişini çok seviyorum :)
YanıtlaSilama ama videosu gözükmüyo :(((
YanıtlaSilafiyet olsun..yufkaların da hazır olması büyük şans..
YanıtlaSilÖncelikle elinize sağlık, afiyet olsun. Uzakdoğu mutfağına bayılan biri olarak hemen denemek istiyorum. Harcı için tavuk, lahana, taze soğan, taze zencefil, taze sarımsak kullanabilirim. Yufkaları hazır alıp bardak yardımı ile küçük daireler haline getireceğim. Sos içinse sirke, soya sosu, su, susam yağı ve biber salçası ile acı sos karışımı kullanmayı düşünüyorum. Çin marulu olmasa da olur nasıl olsa ama nirayı bulamadım. Japon ya da Çin sarımsağı diye geçiyor ama hiç bir yerde yok. Tadı nasıl acaba yerine ne kullanabilirim. Yoksa onsuz denicem. Bir de pişirmesi biraz ustalık istiyor gibi umarım başarabilirim.
YanıtlaSilafıyet olsun goruntusu jos*-* usta süper
YanıtlaSilcekılsım var herkesı beklerım sevgıle kalınn
İlk bakışta gözlemeye benzettim uff mantı oldu da ne oluyorsa olsun^▽^
YanıtlaSilİlk bakışta gözlemeye benzettim uff mantı oldu da ne oluyorsa olsun^▽^
YanıtlaSilHarika oldu :)
YanıtlaSilArada ben de yapmayı deniyorum Gyoza, ama bunun yanında acayip acemi işi oluyor tabii. Bir kaç püf noktayı not aldım hemen, teşekkür ederiz
^^
Bir yerde avokadolu ve tofulu gyoza yemiştim Serrose, hiç denedin mi öyle? Hala aklıma gelir, nasıl yapmışlardı onu acaba.
Ellerine saglik Yoshi.
YanıtlaSilBen de yapacagim insha Allah eger o hamurdan bulursam. Burada egg roll var onlarla da deneyebilirim. Tesekkurler .
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar...
YanıtlaSil:) abide karizma yalnız.
YanıtlaSilVİDEOYU GÖREMİYORUM SEGÜLCANNN BEN YEMEK DELİSİ OLAN BİRİ :d
YanıtlaSilEn sevdiğim yazı dizisi. Eline sağlık Yoshi!
YanıtlaSilherşey gelirmi elinden insanın yaa
YanıtlaSilooooooooo~~~~ Tam aradığım şeydi bu! Hamurun yapımı da önemli aslında ama bir şekilde deneyeceğim. Arigatou!
YanıtlaSil(Video görünmüyor diyen arkadaşlar, Youtube kapalı olduğu içindir. Ayarlarınızı değiştirip deneyin;))
oyy çıtır çıtır enfes, afiyet olsun :)
YanıtlaSilSergülcüm bu yazında bulunan gyouza'nın ilk resmi kaynak bile belirtilmeden şurada kullanılmış : http://www.simdicokmoda.com/tavuklu-susamli-gyoza/ Senden izin alınarak mı resim kullanılmış bilmiyorum açıkçası ancak ben rahatsız oldum ve haber vermek istedim.
YanıtlaSiltabii ki hırsızlık! en iyi becerdikleri şey
Silteşekkür ederim haber verdiğin için