Bloğun eski bir okuyucusu ya da tamamını okumuş biriyseniz yukarıdaki fotoğraf tanıdık gelecektir.Yeni gelenlere kısa bir açıklama.Yukarıdaki dondurmanın adı Suikaba yani karpuzlu bar.
Kendisi süper bir dondurma olup yılın sadece belirli aylarında satışta oluyor.Mayıs'tan Eylül'e kadar diyebilirim.
Geçen gün girdiğimiz kombini de kısa bir çığlık attım.
En sevdiğim dondurmayı çikolata soslu yapmışlar.Allah'ımmmm diyorum yani.Bu benim için zararlı bir buluş oldu bence..Ama gerçekten çok lezzetli :)
Eski halini görmek isterseniz buraya tık tık
Bu bağlantıya tıklayarak diğer Mutfakta Neler Var yazılarıma gidebilirsiniz.
CANIM ÇEKMEDİ DESEM YALAN OLUR
YanıtlaSilBu dondurmayı ne kadar sevdiğini bilmez miyim,bir de sınırlı olmasa :)
YanıtlaSilaynen berkant savaş'a katılıyorum ağzım sulandı
YanıtlaSilUzak doğunun artı yanlarından biri. Karpuzlu, ananaslı boş çeşit meyveli dondurmaları mevcut. :)
YanıtlaSilTürkiye'de de olsa bunlardan keşke. Afiyet olsun.
Sergül yapma böyle, içimdeki abur cubur canavarını uyandırma :)
YanıtlaSilYaa çok güzel görünüyor stoklayın hemen ve unutun, bulunca da hazine bulmuş gibi sevinin :))
YanıtlaSil2011 de çektiğin resimle şimdi çektiğin resimde ojelerin hemen hemen aynı :) bu bir tesadüf mü ?
YanıtlaSilDaha akşam senin bloğunda gördüğüm, okuduğum bilgilerden yola çıkarak arkadaşlarıma Japonya' da şöyleymiş böyleymiş demeçleri veriyordum. Önce onlarda şaşırdı sen Japonyada ki dondurmayı nereden biliyorsun diye:) Bizi bilgilendirmeye devam et Sergül:)
YanıtlaSilSenin adına sevindim sevgili Sergül. Kandilin mübarek olsun.
YanıtlaSilSanki dondurmadan ziyade eskimo gibi duruyor ki bayılırım!
YanıtlaSilKarpuzlu sakız gibi kokuyordur o şimdi dimi..? Çok canım çektiii
YanıtlaSil