23 Kasım 2018 Cuma

Dinliyorum, Okuyorum, İçiyorum #8






Dinliyorum:  Bu ara araba dışında pek müzik dinlemiyorum dersem, yalan olmaz. Arabada da ya Yoshi'nin Amazon music listesi ya da benim Spotify listem dinleniyor. Özellikle aklıma gelen birileri yok yani şu an.



Okuyorum: Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları
Kendimi, ailemi ve hayatıma giren herkesi biraz daha iyi anlamama vesile oluyor kitap. Tabii hayatında yaşadığı zorlukları, kötü olmak için bahane edenleri ayrı tutmak gerek. Aslında hızla okunur bir kitap ama lohusalık sebebi ile bende yavaş ilerliyor.




İçiyorum: 


Aslında her günümüz voooool türk çaylı geçiyor. Annem ve Yoshi sağolsun pek seviyorlar. Ben birkaç bardakta durmaya çalışıyorum. Araya kendi çaylarımdan atmaya çalışıyorum.
Bugün kutusu yenilenen Stash Decaf Chocolate Hazelnut var bardağımda.
Ben severek içiyorum ama annem ve Yoshi'den geçer not alamadı bu çay.
Siz de çaydan satın almak isterseniz buraya tık tık 

Şu an İherb sitesinde %11 indirim var, düşünenler kaçırmasın.

iherb'den yapacağınız  ilk alışverişinizde  indirim kazanmak için QSR131 kodunu kullanmayı unutmayın :)


Siz neler dinliyor, okuyor ve içiyorsunuz?

Serinin diğer yazıları için buraya tık tık 

12 yorum:

  1. Merhaba,

    Bu aralar Teoman'ın Serseri şarkısına takmış durumdayım. Döndürüp döndürüp dinliyorum.

    Orhan Pamuk'un Hatıralar ve Şehir isimli kitabını okuyorum. Yer yer sıksa da, içinden İstanbul geçen kitapları seviyorum. Orhan Pamuk, hem şehri kendi gözlerinden anlatıyor hem de hatıralarıyla harmanlıyor. Bu tarz kitaplar hoşuma gidiyor.

    Mango ve hindistan cevizli yeşil çay bu aralar favorim. Yeşil çayın o acılığını da alıyor hem mango aroması.

    Ne güzel fikirmiş dinleme, okuma ve içme başlıklarını hep bir arada toplamak.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Dinlediğim bu aralar cem adrian okuduğum pek söylenemez ama çocuklardan vakit buldukça Havvanın üç kızını okuyorum içtiklerimde ise şu sıra nescafe fındıklı ve türk kahvesi hiç kahve sevmeyen biri olarak baya iyi taktım hemde baya baya iyi ��

    YanıtlaSil
  3. Şu aralar dinlediğim cem adrian okuduğum ise çocukalardan vakit buldukça Havva nın üç kızı içtiklerimde ise nescafe fındıklı ve Türk kahvesi pek kahve sever biri olmama rağmen baya iyi taktım şu sıralar 🤗 iyi akşamlar dilerim efenim😘

    YanıtlaSil
  4. En son sizin bu postunuzu okuyup öyle kapatmışım bilgisayarı. Şimdi tekrar açınca ve sizi görünce mutlu oldum. Umarım blog yazılarına daha sık vakit ayırırsınız.
    Zelda Fitzgerald - Son Valsi Bana Sakla'yı okuyorum. Ady Suleiman - No Letting Go dinliyorum. Tavsiye ederim. Mutlu Günler!

    YanıtlaSil
  5. Bak şimdi tam denk geldi Keigo Higashino'nun Newcomer'ına başladım yeni (Japonca'dan İngilizce tercüme). En sevdiğim yazarlardan biri ve şu ana kadar gayet güzel gidiyor.

    Filtre kahve ve çay içiyorum ben ama kahveye çok düşkün değilim. Bitki çayı bana göre değil, bazen yeşil çay ve daha sıkça matcha en fazla.

    YanıtlaSil
  6. İyi okumalar Sergülcüm. Keşke daha sık yazabilsen bloğa. Seni okumayı özlüyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Bu aralar müslüm filminden sonra biraz arabeks takılmaya başladım.

    Kitaplara gelecek olursak 10.kitabıma başladım Ayşe Ayhan dan üç yapraklı yoncayı okuyorum.Hevesle başladım ama umduğumu bulamadım.

    İçecek olarakta kasımın başlarında elma dilimleyip kabuk tarçın ve karaçörekli bitki çayı demledim son haftalarda ise sütlü sıcak çikolata yapar oldum.

    Blog yazılarınızı çok seviyorum

    YanıtlaSil
  8. Çayı merak ettim ;) Bi ara alacağım umarım ben alasıya indirim koud geçmez :D Kitap ilgimi çekti. Elimdeki kitapları bitirirsem bi ara okuyabilirim. Zira insanları anlamak zor, onları anlayabilecek sağlam kitaplar iyi oluyor ;)
    Ne dinliyorum? : Bu aralar en çok değişik değişik klasik müzik dinliyorum ruhum sakinleşsin diye. Modumu yükseltmek istersem Onerepublic counting stars dinliyorum. :)
    Ne okuyorum? : Dan Brown okuyorum. Geçen hafta 'Başlangıç' bitti şu an ise 'cehennem' i okuyorum. Kitaplar güzel ama tarz hep aynı o biraz sıkıyor arada :/
    Ne içiyorum? : Starbucks'dan 'Kenya' isimli olan çekirdek kahvelerden (Aromalı aldım. Onu evde kendim filtre kahve veya esspresso biçiminde tüketiyorum. Dışarda da genelde arkadaşlarla filtre kahve veya türk kahvesi içiyorum.

    YanıtlaSil
  9. Ben bu aralar bir türlü şarkı dinleyemiyorum. Şarkının ilk dakikasında sıkılıp değiştiriyorum..

    Nil'in Melikesi'ne başladım. Hz. Asiye'yi anlatan bir roman. Dili akıcı, güzel gidiyor şimdilik.

    Bu aralar bende ençok çay içiyorum. Babam sağolsun her akşam koca bir demlik çay yapılıyor evde. 😂 Farklı aromalı çayları denemek istiyorum aslında. Bu konuda baya tecrübelisin aslında çay hakkında bir öneri yazısı yazsan ya da videosu çeksen güzel olabilir. 🤓

    YanıtlaSil
  10. Blog ödülünü haketmişsin :)

    do you know how to live in the caravan

    https://googlewordpress.wordpress.com

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, yeni kesfettim sizi. Serinizi komple okudum :)
    harika önerileriniz icin tesekkürer :)
    Selamlar

    YanıtlaSil
  12. Selammmm
    Dinliyorum: şu sıralar klasik müzik dinliyorum ahahahahaha ne kadar itici ahsjskdkdkfkg Chopin özellikle tüm eserlerini öğrenmeye çalışıyorum

    Okuyorum : Cahit Zarifoğlu hikayelerim
    Okuyorum ama çok okumak gelmiyor içimden o yüzden okuyacak başka bir şeyler bulmam lazım aslında baya güzel ama kafam pek müsait değil bunun için

    İçiyorum : suuuu çünkü bu sıralar çok az su içiyorum sabah uyanınca o kadar susamış oluyorum ki iki üç bardak su içerek güne başlıyorum

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül