20 Temmuz 2018 Cuma

Zebra Sarasa Shiny Color



  Bilgisayarımdaki fotoğrafları temizlerken denk geldim. Bunları çekmiş ama yazmamışım bloğa.  Benim gibi kırtasiye yazılarını özleyenler vardır belki diye düşündüm.

Zebra Sarasa Clip aşkım malum. Kokulular ve özel seriler baş tacım :)  Bugün size anlatacağım da Shiny Color serisi. Parlak seri yani.



Bu serinin en büyük özelliği hem siyah hem de beyaz kağıt üzerinde kendini göstermesi. Toplamda 9 renkten oluşuyor. Set halinde ve sanırım tekli de vardı satışta emin olamadım.

1.0 ucuyla beni benden alıyor. Japonya'da genelde ince uç piyasaya sürülse de bu seri nedense kalın çıktı sadece. Benim için ayrıca artı yani.


Siyah üzerinde de güzel gösteriyor kendini. Davetiye kalemi olabilir yani :) Bu seri sadece Japonya'ya mı özel emin değilim. Türkiye'de var mı? Beni bilgilendirirseniz sevinirim!



Ve aynı sıra ile beyaz kağıt üzerinde. Mürekkebin akışı, kalemin ağırlığı her şey normal seri aynı. Bu yüzden renkleri dışında ekstra bir durum söz konusu değil.

Ben özlemişim kırtasiye yazılarımı ve fotoğraflarımı yavaş yavaş dönsem mi ne dersiniz?

Blogdaki diğer Zebra Sarasa yazılarım için buraya tık tık

8 yorum:

  1. abla seni youtoube den takip etmeye başlayalı fazla olmadı 1,5 yıl oldu galiba ama çoğu video'nu izlemişimdir
    yeni blog açtım ve açma nedenim senden etkilenmem blog fikri aklıma senin sayende girdi bi yazını okudum blogunda orada blog hakkında kendi fikrini söylemişşin yani yazmışsın ben teşekkür etmek istemiştim sayende blogda nasıl ilerlemem gerektiğini anladım bunları yazmak istedim çünkü bu yola baş koymam senin sayende bişi söylemek daha istiyorum haddimemi bilmiyorum ama sergül abla ""kim ne derse desin asla yılma""güçlü olmanın kurallarını yazmışsın bence abla ama içimden geldi sana bunu demek sağlıcakla kalman dileği ile.. bu arada kırtasiye eşyalarına bayılıyorum bazı şeyler hoşuma gitmiyor ama çoğu şeyler güzel bir gün japonya ya gelicem hayomiyazakinin sütüdyosuna umarım doğru yazmışımdır japonca çok zorr..

    YanıtlaSil
  2. Özlemişiz ya :) Burda (İstanbul) olduğunu düşünmüyorum.Geçen normal bi Sarasa almaya gittiğim yerde 3 renk mi ne kalmıştı.Bi daha getirmeyi düşünmediğini söyledi.Deneyenler arkası basılı olarak bıraktığı için hep kurumuşlar.D&R da aynı şeyden şikayetçi ve doğru düzgün hiç yok.İnternetten almazsak yok gibi.Neyse çok uzattım çok güzeller :) Hayırlı olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D ya basili bırakınca olmaz ki :( yazık kalemlere

      Sil
  3. Bu sene içinde ben Silver,Bronze ve Gold renklerini Türkiye'de Office 1 Superstore mağazasından aldım.Sadece bu üç rengi vardı tabi.Tüm renkleri Türkiye'de hiçbir yerde görmedim maalesef 😅

    YanıtlaSil
  4. Ozledik tabiki 😊 Kalem uclarin 1 olma sebebi simli yada parlak yazan kalemlerin pigmentlerinin zamanla kalemi tikamasinin onune gecmek olabilir diye kendimce bir dusuncem var 😊 Sevgiler 💐✒😊

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül