6 Haziran 2017 Salı

Duş Sonrası Keyfi




 Duştan sonra kendimi yatağın üzerine atmayı, uzanarak bir şeyler yazmayı ve okumayı çok seviyorum. Tabii bunlar için bazı şeylere ihtiyaç duyuyorum. Öncelikle camlar açık olmalı. Hafif bir rüzgar da olursa ballı börek.

Sonrasına yakından bakalım :) Bugün hatta şu an neler eşlik ediyormuş bana :)


 Elimde bitmek üzere olan, akıcı ve keyifli giden Yaratma Savaşı. Bugün yarın biter diye umut ediyorum.
Bu ara Hobonichi Paper(s) defterime geri döndüm. Elimde de Pelikan Cafe Creme kalemim içinde tabii ki kahverengi mürekkebim ile beraber.




Kitabımı evin içinde bile kitap çantamla gezdiriyorum :D Şaka şaka kalemim pek kıymetli o yaşıyor içinde.



Ve bu işin olmazsa olmazı mis kokulularım.  Yaz demek güneş kremi ve güneş sonrası kremi demek. Bugün evden dışarı çıkmamış olsam da duştan sonra güneş sonrası kremi sürebilirim bence. Nuxe Sun serisine aşığım birkaç yazdır kullanıyorum. Kokusuna, etkisine aşığım. Bir kere koklayın derim ben. Başka da bir şey demem.

Nuxe Sun Refreshing After-Sun Lotion For Face and Body 
Bronzluğunuzun kalıcılığını sağlar, cildin yenilenmesine yardımcı olur ve cildi yatıştırır diyor.
Süper nemlendirmesinin yanında süper koktuğunu ve kokunun biraz kalıcı olduğunu da eklemeliyim. Ve içince incecik ışıltılar var. Bronz tene çok yakışıyorlar.

Herbamedicus Handcreme Kamille
Canım Hatice'm 2 tane yolladı bu el kremlerinden. Bu papatyalı olan. Kokusu ve nemlendirmesi çok güzel. Papatyalı olan özellikle kuru ciltler içinmiş. Benim yatağın baş ucunda duruyor. Geceleri aklıma geldikçe sürüyorum. Teşekkürler Hatice!

Rexona Maximum Protection
Yeni bir aşk ile karşınızdayım. Sevgili Leyla gönderdi bunu Almanya'dan. Öncelikle mis gibi tertemiz bir kokusu var. Sonrasında yapısı çok değişik. Ben daha önce böyle koltukaltı rollonu görmedim. Çeviriyorsunuz ve içinden krem çıkıyor. Onu sürüyorsunuz. Şimdilik etkisi için bir şey diyemem ama kokusu ve yapısı 10 puan. Teşekkürler Leyla!

EOS Lip Balm
Meşhur yumurta lip balmların mucidi marka. Bu tarz lip balmını sanırım kullanmadım daha önce. Bunu da sağolsun Leyla gönderdi Almanya'dan. Çilekli ve mis gibi kokuyor. Tadı da lezzetli :D Etkisi için henüz konuşamam ama şimdilik severek kullanıyorum. Bir kere daha teşekkürler Leyla!

Şimdi vakit yatağa yayılma vaktidir.

Mis gibi kokuyor her yanım :)



2 yorum:

  1. Ben de bi yandan iftari bekleyip bi yandan kitap okuyorum (Hakkari'de Bir Mevsim) biraz mola veriyim dedim ve burdayim ❣ :D

    YanıtlaSil
  2. Instagram ile Pazartesi yazılarını da her hafta dört gözle bekliyorum. Yazın lütfen bol bol. Sizi okumak çok güzel. 😊❤

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül