11 Mayıs 2017 Perşembe

Sen de Anlatsana #7



Fotoğrafları aktarırken bu fotoğrafta takıldım.
Tam bir 'sen de anlatsana' fotoğrafı olmuş.
Gelecek yorumlar beni çok heyecanlandırıyor

Soru şu!

Tek bir telefon hakkın var!
ucunda kim olsun isterdin?


Sen De Anlatsana serisinin diğer yazıları için buraya tık tık  

19 yorum:

  1. Tabi ki de annemi arardım sergul 😊

    YanıtlaSil
  2. Film olur bu sorudan!! :D Hmm... Telefonun ucunda olmasını istediğim kişi, aynı soru ona sorulduğunda telefonun ucunda olmamı isteyen kişi olsun isterdim. Sanırım bu soruya bir cevabım yok. Herkes bunu ister heralde. Geçersiz kıldım cevabımı ve artık iletişimimi kestiğim insanlardan biri olabilir diye değiştirdim. Arkadaşlığımız bittikten sonra neler olmuş, hayatı nasıl, hala eskisi gibi sohbet edebiliyor muyuz falan gibisinden.. Ben ara sıra bunu yaparım bu arada. Ama geri dönen olmaz. Geri dönen de eskisi gibi dönmez zaten...

    YanıtlaSil
  3. Her ne kadar bana 'Anne' demeyip inatla 'Baba' dese bile tek bir telefon hakkım varsa kızımdan yana kullanırım.

    YanıtlaSil
  4. tek bir hakkim.olsa onuda babamdan yana kullanirdim. Sesinin bile nasil oldugunu hatirlamiyorum ama duymak icin hrrseyi verirdim belki veda edebilirdim belki icimdeki eksiklik biran kapanabilirdi ne kadar aci ki asla o telefona cevap veremiycek ve bende bu eksiklikle onsuz bir omru gecirip gidicem nekadar aci baskalarinin begenmedigi seylere bazilarinin ne kadar ihyiyaci var birkez daha anliyor insan keske o ufacik aklimla gitmeden bi veda edebilseydim pismanliklar geride kalan hala daha 4 yasinda olmayi dileyen ben cok zorsun hayat cooookkk ama bende coookkk sabirliyimnmm bi sekilde asicam.yasiycam.seni........

    YanıtlaSil
  5. valla ben hiç tanımadığım biri olsun isterdim bi fotoğraf dolaşıyor ya sergül abla 'hiç tanımadığım bir insanla oturup dertleşesim var' diye bana çok mantıklı ve cazip geliyor ben yabancı birisiyle konuşmak isterdim hani :)

    YanıtlaSil
  6. Hayao Miyazaki...
    Olsun isterdim ama ben Japonca bilmiyorum :-)

    YanıtlaSil
  7. Annem olsun isterdim. Bu dünyada en sevdiğim kişi o çünkü :)

    YanıtlaSil
  8. Mumkun olsa kendimle konusurdum. Gelecekteki kendimi arardim, ne yaptin kafandaki planlari gerceklestirebildin mi, mutlu musun diye sorardim. Yada belki gelecek gelecekte kalsin, gecmisteki kendimi arardim. Genc yasta dert olmayan seyleri dert edip kendini uzme, dost sandigin kisiler icin de uzulme, kimseyle bagin kalmayacak ama hersey daha guzel olacak derdim herhalde. Belkiler belkiler...

    YanıtlaSil
  9. Jetonu atıp 15 sene önceki 'ben' ile konuşmak isterdim, Kendi çocukluğumla onu aradığım için çok sevinir havalara uçardı =)

    YanıtlaSil
  10. Sergül, bir kongrede karşılaştığım adını hiç bir zaman öğrenemediğim ama benim bir isim yakıştırdığım o kişi olsun isterdim. Ve adını sorardım. :)

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle annecim olsun isterdimm.çok özledimmm onu sonsuzluğa uğrayışımızın üzerinden 13 yıl geçti.Üniversiteyi başka bir ilde okudum ozamanlarda jetonlu buna benzer telefonlar vardı.Evi arayışımı hatırladım..Lütfen annem açsın diyeee heyecanlanırdım.Yine aynı heyecanı yaşardmmm..

    YanıtlaSil
  12. Annem olsun isterdim günde en çok annemle konuştuğum için benimle ilgili iyi veya kötü bir durum varsa zaten her türlü herkesi bilgilendirir haberdar eder...

    YanıtlaSil
  13. Biraz absürt olacak ama gelecekteki ben'le konuşmak isterdim. Hata yapmaktan korkmamasını söylemek isterdim, hayatın her anını zevkle, çalışkanlıkla geçirmesini tavsiye ederim ona. Bu şimdiki bene de sonraki bene de çok faydalı olacaktır :)

    YanıtlaSil
  14. Hayatimda hep bir "BELKİ" var ben ona "BELKİ REİS" derim. BELKİ REİS konusmak isterim belki.

    YanıtlaSil
  15. Ütopik bir düşünce ama sergül abla telefonu açınca tüm dünyaya sesimin gitmesini isterdim merhamet duygunuzu ve saygınızı yitirmeyin demek isterdim .

    YanıtlaSil
  16. babam la ve onu ne kadar çok sevdiğimi ve hakkını helal etmesini isterdim

    YanıtlaSil
  17. Anneme doyamadım, annem ile konuşmak isterdim...

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül