8 Eylül 2016 Perşembe

Neredeyim?



   Yokluğumu fark edenler, merak edenler olduğu için buradayım. Yoksa hala anlatasım yok.

Hayatımın çok zor bir döneminden geçiyorum.  Mış gibi yapmaktan vazgeçtim (tamamen olmasa da)
Mental olarak 8 aydır zor günler geçiriyordum, artık vücudum da buna dahil olmaya başladı.

Bir değil birkaç sağlık sorunu yaşıyorum. Aslında Türkiye'ye geldiğimde başlamıştı bu süreç. Sanırım ailemin yanına gelince vücut direncim gitti.
Şimdi okulla, doktorlarla uğraşıyorum. Bu süreç içerisinde paylaşmak istediğim bir şey olmadığı için yazamadım.
Sadece hazır videoları yüklemeye devam ediyordum.

Durumlar böyle! Bedenen ve mental olarak bir çöküşteyim. Dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.


43 yorum:

  1. Herşey çok zor, ne kadar zorlandığını anlamam mümkün değil belkide ama hissedebiliyorum. Ne desem içini ferahlatmaz ama okuyucuların veya takipçilerin hep yanında ailen eşin seninle zamanla bu acı biraz daha dayanılabilir olur diye umuyorum. Ben buradayım ve seni çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle güzel insan..

    YanıtlaSil
  3. Allah yardimcin olsun saglik sifa versin . Rabbim güzel yüreğine huzur versin su serpsin kuş kadar hafifle insallah . Iyiki varsın. Rabbim hayirli ne dilegin varsa kabul etsin insallah (amin)

    YanıtlaSil
  4. Allah yardimcin olsun saglik sifa versin . Rabbim güzel yüreğine huzur versin su serpsin kuş kadar hafifle insallah . Iyiki varsın. Rabbim hayirli ne dilegin varsa kabul etsin insallah (amin)

    YanıtlaSil
  5. Herzaman seninleyiz. Hep dualarımdasın. Ben birkaç ay önce istemeden seni kırdım. Sen d haklı olarak beni faceden engelledin. Ama ben seni takip etmeyi bırakamadım. Artık hayatımın bir parçası olmustun. Senin için hergün Allahımdan sabırlar diliyorum.Direncini her defasında takdirle karşılıyorum. Sen haklıydın. Hazır olmadan böyle bir acının üzerine yeni bir fidan ekmek çözüm değildi olmamalıydı. Bu hem gidenin hatırasına saygısızlık hem d gelecek olana haksizlik olurdu. Ben işte burada sana yeniden başla demekle hata ettim. Seni rüyamda gördüm. Acını orada hissettim. Çok derin bir acı çekiyordun.Umarım beni affedebilirsin. Sırf seni takip edebilmek için ikinci bir face açtım. Şimdi burada senden Özür diliyorum ve faceden engelimi kaldirmani rica ediyorum ki hep senin yanında olayım. İzdırabının dinmesi için usanmadan dua etmeye devam edeceğim. Rabbim sizi inşallah birgün kavuştursun. Ceyda-Yunus Emre Gezer.

    YanıtlaSil
  6. Muhakkak ki biz sizi korkuyla, açlıkla ve mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. O sabredenleri müjdele! Onlar ki, başlarına bir musibet geldiği zaman: “Biz Allah’a aidiz ve sonunda O’na döneceğiz.” derler. (Bakara 155-156)
    Enfâl, 28;
    Bilin ki mallarınız ve çoluk çocuğunuz birer deneme aracıdır. Allah katında ise büyük bir mükafat vardır.
    Müminin ayağına batan bir diken bile günahlarından götürür. Ne mutlu size ki imtihan oluyorsunuz Rabbimiz tarafından sevildiğinizi unutulmadığınızı gösterir bu durum inşaAllah. İmtihan eden Rabbimin en güzel şekilde yardım ettiğini hiç unutmayınız bunu bizzat yaşamış biri olarak yardım ve mükafatla selamete ulaşmış umutlu bir kul olarak mükafatların en güzeliyle şereflenmeniz temenni ve duamla. Sevgilerimle güzel yürekli insan..

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Gecmis olsun her daim dualarimiz sizinle ve lutfen siz de kendinize iyi bakin zor gunler gececek acilar degil tabii ama malesef yasadigimiz surece guclu olmak zorundayiz. Her ne kadar yakininiz olmasam da sizi seviyirum ve uzuldugunuzde ben de uzuluyorum 😘😘

    YanıtlaSil
  9. Rüyamda seni gördüm sana sımsıkı sarıldimi güç vermek için. Umarım daha iyi olursun. Hep aklimizdasin. Seni gerçekten düşünen birileri var. Sadece merak değil.

    YanıtlaSil
  10. Seni o kadar çok seviyorum ki bunu sana kelimelerle anlatamam. Çok zor bir dönemde olduğunu biliyorum,hissettiğin şeylerin ne olduğunu bilemem anlayamam ama gülümsemeni nasıl paylaştıysan dünyanın diğer ucundan ben de öyle acını paylaşıyorum. Herkesin acıyı yaşama şekli farklıdır. Ne yapmak istiyorsan nasıl iyiysen hep öyle kal. Umarım en kısa zamanda her sey daha güzel olur senin icin. Yuregimin en samimi sıcaklığıyla kucak dolusu sevgilerimle Serrose. Ha unutmadan , never give up !

    YanıtlaSil
  11. Uzun zamandır takıp edıyorum sızı. Hayatımın zor donemlerınden gectıgım zamanda tanıstık aslında bılmesenız de, vıdeolarınızı ızlerken ya da yazılarınızı okurken kafam dagılırdı. Ne desem kırılmazsınız dıye dusunurken kuru bır " basın sagolsun " mesajı yazabıldım sadece. ınanın bundan fazlası ama , umarım ve dılıyorum kı cok guzel gunler gelecek. Allah sevgisi kadar sabrınız olsun

    YanıtlaSil
  12. Dibe vurmadan yüzeye çıkmak çok zor. Dilerim ki diptesindir ve şimdi ayaklarını hızla zemine vurup yükselme zamanıdır. Çok zor da olsa lütfen kendine iyi bak. Dualarım seninle. Allah yardımcın olsun. Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Herzaman yanindayim.dualarimdasin sevgilerimle cok seviliyorsun ...

    YanıtlaSil
  14. Canım Sergül'üm. İyi ol lütfen biz seni benimsedik. Acıların kalbimde karşılık buluyor. Allah kalbimizdeki acıları dindirsin.

    YanıtlaSil
  15. Yaradan yar ve yardımcınız olsun...

    YanıtlaSil
  16. Merhaba;
    Bir murakami kitabı okurmuş gibi hissettim.
    Yüreğim sizinle

    YanıtlaSil
  17. Bir murakami kitabı okurmuş gibi oldum.
    Yüreğim sizinle

    YanıtlaSil
  18. Dualarım kalbim seninle sergül abla yürüyüş yapıyordum bi bank buldum oturdum çünkü aklıma sen geldin senin derdine acına ortak olmak istedim . Acın geçecek demiycem sana çünkü geçmeyecek ama hafifleyecek biliyorum direncin artacak küllerinden doğacaksın. Biz dua edicez sen sabredeceksin çünkü biz gönül dostlarınız yüz yüze tanışmadan kalplerimizi paylaşan dostlar. Dilerim allahtan Mutlu huzurlu olduğun günler bir an evvel geri gelsin . İnan seni çok seviyorum sen benim gözümde güçlü kadındın hep de öyle kalacaksın kendine iyi bak güçlü kadın . Seni çok seven uzaklardaki kardeşin Merve ...

    YanıtlaSil
  19. Dışarıdan, ateşin düştüğü kişiye ne desek boş biliyorum. Kendimizce tavsiyeler vermenin de bir anlamı yok. Ama bütün kalbimle dilerim ki hayat, getireceği türlü güzellilerle sizi yavaş yavaş da olsa iyileştirsin, toparlasın, yenilesin. Belki şimdi zor ama siz de buna olan inancınızı ne olur yitirmeyin. Mış gibi yapmaya gerek yok çünkü güzel günler zaten gelecek. Şu ya da bu zamanda, ama gelecek.
    Sevgierimle ve kalpten güzel dileklerimle...

    YanıtlaSil
  20. Güzel yüreklim canım ablam.
    Her şeyin çok daha iyi olacağı inancını ne olursun kaybetme biz sana çok inanıyoruz seninleyiz ne olur hep iyi ol
    Allahım güzel yüreğini ferahlatsın
    Huzur versin sana hep
    Seni çok seviyoruz

    YanıtlaSil
  21. Hergün merak ediyorum seni, Sergül Ablam ne yapiyor acaba..Tüm kalbimle Sana dua etmeye devam edicegim 😘💕

    YanıtlaSil
  22. Allah yardimciniz olsun, şifa versin.

    YanıtlaSil
  23. Sergül abla seni çok seviyorum çok severekte takip ediyorum duaların seninle

    YanıtlaSil
  24. Sergül abla seni çok ama çok seviyorum duaların seninle

    YanıtlaSil
  25. Sergül abla seni çok seviyorum çok severekte takip ediyorum duaların seninle

    YanıtlaSil
  26. Dualarım sizinle💜 Allah yar ver yardımcınız olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    YanıtlaSil
  27. Dualarimdasin.
    Allah ruhuna ve bedenine şifalar versin.

    YanıtlaSil
  28. Blogunuzu baştan itibaren okudum, çok hayat dolu sevgi dolu bir insansınız, malum olayda ne kadar yıkılmış olabileceğinizi tahmin bile edemiyorum. Ama ben şunu hissettim ki, siz bir zaman sonra bu acıyı da benimseyip daha güçlü ve her şeye rağmen pozitif bakmaya devam edebilen bir kişi olacaksınız. Her ne kadar son zamanlarda güçlü olduğunuzun söylenmesi saçma gelse de, siz gerçekten güçlüsünüz. Bunu ben gerçekten hissettim ve sadece birkaç ay daha sabredin, inanın her şey çok daha sağlam olacak ben inanıyorum. Allah dayanma gücü versin, içinizi ferahlatsın. Yaşanabilecek en büyük acılardan birini yaşadınız, her şer görünende hayır vardır derler. Hayat zaten üç günlük dünya, su gibi akıp geçiyor. Asla geçmeyecek gibi görünüyor ama. Efsun yok olmadı, sadece emanet edilen bedenden ayrıldı. Şu an, dünyadayken mümkün olamayacak kadar güzel bir yerde ve hiç kimsenin bakamayacağı kadar iyi bakılıyor. Allah'ın kuluna olan şefkati, bir annenin yavrusuna olan şefkatinden daha fazladır deniyor bir hadisi şerifte. Hastalanmıyor, ağlamıyor, sensiz kalmadı o seni görüyor ve hep seninle. Seni tek zorlayan şey özlem, ama bunun şiddetini belki onun ne kadar iyi ve mutlu olduğunu düşünerek azaltabilirsin. Eninde sonunda ona kavuşacaksın, annesinin "yolun neresinde" olduğunu gülen gözlerle izliyor şimdi...

    YanıtlaSil
  29. Canım benim . ne diyeceğimi bilemiyorum. sen böyle yazdıkça ben kötü oluyorum. biliyorum , inanıyorum herşey güzel olacak Sergül.


    Güzel , mutlu günler yakınında olsun...

    YanıtlaSil
  30. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle ^^

    YanıtlaSil
  31. Sergül abla cim seni çok seviyorum çok severekte izliyorum duaların seninle

    YanıtlaSil
  32. Canım benim kalbim seninle, dualarımda sen de varsın, ne zaman istersen de buradayım, sevgiyle kucaklıyorum seni...

    YanıtlaSil
  33. Geçmiş olsun Allahım yardimcin olsun dualarimdasin...

    YanıtlaSil
  34. Ben de aynı durumdayım, geçmiş olsun, Allah hepimize acil şifa versin. Psikolojik sorunlar çook zor. Ölsem olmuyor kalsam olmuyor. Ne birine faydam var ne de bir başkasının bana faydası... ot gibi duruyorum öylece. Gözlerimden yaş bile gelmiyor, öyle bir çöküntü. İçimde sızı. Kendimden umudum yok da sen mutlu ol, herkes mutlu olsun, göreyim bana yeter.

    YanıtlaSil
  35. Allahım yardimcin olsun
    http://islamguzelahlaktir.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  36. Allah'imiz sana ve tum aci cekenlere yardim etsin

    YanıtlaSil
  37. Dualarimiz hep sizlerle. Allah yardımcınız olsun.

    YanıtlaSil
  38. Sergül geçmiş olsun canım. Nolur kendine yüklenme artık. Geçecek,geçmeli. Her gece gündüz hislerimdesin, aklımdasın,dualarımdasın. Seni merak ediyorum,senin için endişeleniyorum. Hayatta herşey bizim için . Yoluna devam et canım. Söylemesi kolay biliyorum. Ama başka çaresi yok biliyorsun. Kabulleneceksin,toparlanacaksın, tevekkül edeceksin. Nolursun kendine eziyet etme artık. Bugüne kadar çok güçlü durdun. Ama düşüncelerin kalbin ruhun acı içinde.Sen zaten biliyorsun biliyorum.Haddim değil. Ama iyi ol nolur. Nolur içindeki acıya tutunma. Gitmek isteme.Kendine kızma yaşadíğín için.Bedenin ruhundaki acıya cevap veriyor.Bazen neden diye sormak anlamsız Bazı şeylerin gerçekten açıklaması yok. Rabbine gerçekten sığın. Yaşama tutun.Hadi kalk kalk artık.Seni seven bunca insan hatrına canım. Birgün zaten hepimiz ona döneceğiz. O bizi çağırana dek, bizden beklediği birşey var demekki.Hadi Ser gül'üm bir yolunu bulacaksın.sar yaranı.sustur içindeki acıyı. Yoluna devam et. Rabbim yardımcın olsun her daim. Sevgi ilacın olsun her daim. Sevgimle.

    YanıtlaSil
  39. Bu arada geçen gece uyandım sana bakmak istedim uyku sersemi bir yoruma epey sinirlendim kendimi tutamadım normalde hiç yorum yazmıyordum öyle uzaktan takip ediyordum. Kusuruma bakma olur mu . Az önce yazdıklarımda içimden taştı. Bir kusurum olduysa bağışla.

    YanıtlaSil
  40. Sevgili Sergül, açıkçası gördüğüm en güçlü insanlardan birisin, bunu laf olsun diye söylemiyorum gerçekten öylesin. Eskilerin dediği gibi bu da geçiyor, zor çok zor ama hep öyle derler ya... Eminim kendini çok çok daha iyi hissetiğin günler gelecek... Dualar seninle, sevgiler.

    YanıtlaSil
  41. Sergül Hanım merhaba. Umarım iyisinizdir? Az önce bir haber okudum. Haber konusunun sizinle yakından uzaktan ilgisi yok ama oluşan vahim olay sonucunda tartışılan ve gündeme getirilen konunun sizinle alakalı olduğunu düşündüğüm için size bunu yazıyorum. Haberde geçen özellikle şu kısım "İtalyan basınına konuşan Gelişim Psikoloğu Federico Bianchi ise özellikle genç yaştaki sosyal medya kullanıcılarının "saygısız" davranışlar sergilemesine sıklıkla rastlandığını belirterek "Sosyal medya, sohbet programları ve genel olarak internet büyük bir sosyal fayda sağlasa da zayıf durumdaki kişilere zarar verecek şekilde kullanılabiliyor" dedi. Haber ise maalesef bu denli üzücü http://m.t24.com.tr/haber/cinsel-iliski-sirasinda-cekilen-goruntuleri-internete-konan-kadin-intihar-etti,360165 Aklıma size kullandığınız sosyal medya hesaplarında yapılan vahşi, saygısız, sizi yaralayan ve üzen yorumlar geldi. Umarım hala saygısız insanların bu tarz kaba davranışlarına veya yorumlarına maruz kalmıyorsunuzdur umarım. Japonya'ya sevgiler.

    YanıtlaSil
  42. Merhaba Sergül, seni çok samimi buluyorum ve fırsat buldukça takip ediyorum. Bir şekilde hayatımızın içindesin yani. Paylaşımlarından etkileniyorum,alışverişlerinden tercihlerinden. Ha bu arada ben de Söke'li sayılırım, anne tarafımdan. Bunun dışında zor şeyler yaşadığını biliyorum, çok zor..Acını paylaşıyoruz...Lütfen iyi ol.. İyi olmalısın, atlatmalısın. Kendine bedenine zarar verme..Güzel günler seni bekliyor, onları erteleme...Hayatı erteleme, daha bir çok güzelliğe imza atacaksın, onları erteleme lütfen.

    YanıtlaSil
  43. Merhaba Sergül, seni çok samimi buluyorum ve fırsat buldukça takip ediyorum. Bir şekilde hayatımızın içindesin yani. Paylaşımlarından etkileniyorum,alışverişlerinden tercihlerinden. Ha bu arada ben de Söke'li sayılırım, anne tarafımdan. Bunun dışında zor şeyler yaşadığını biliyorum, çok zor..Acını paylaşıyoruz...Lütfen iyi ol.. İyi olmalısın, atlatmalısın. Kendine bedenine zarar verme..Güzel günler seni bekliyor, onları erteleme...Hayatı erteleme, daha bir çok güzelliğe imza atacaksın, onları erteleme lütfen.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül