18 Haziran 2016 Cumartesi

Okul Gezisi ile Seramik Atölyesine Gitmiştik

 
Geçen okul gezisi ile seramik atölyesine gittik. Ben daha önce doğum günümde gitmiştim Yoshi ile beraber. Yazısı için buraya tık tık, videosu için buraya tık tık
Yukarıdaki fotoğraf uzaktan, habersiz çekilmiş. Bayıldım. Bu öğretmenimi çok seviyorum. Okula giriş sınavında sözlü sınavında ona denk gelmiştim :) O günden beri çene yapıyoruz zaten.


Atölyede 2 bardak yapmıştım. Ben böyle düz, dışarıda satın alabileceğim modeller yapmayı sevmiyorum. Önceki yaptığımı da böyle yamuk :) yapmıştım. Siz bana inanmasanız da ben bilerek bu şekilleri veriyorum :) Bu sefer 2 bardak yapabildim. Nasıl olmuşlar :) Düzgün sevenler sevmeyecek biliyorum ama ben bayıldım :)



21 yorum:

  1. güzel önemli olan bizim sevebiliceğimiz beğeniceğimiz değil senin beğendiklerini yapabilmen çokta güzel olmuş düz veya yamuk önemli değil mutlu olabilmen önemli bende senin gibiyim yaptğım yada bana yapılan ufak şeyler bile beni harika hissettirebiliyor sen mutlu oldukça yol arkadaşın olarak bizde gururluyz doğal olarak hayat dolu sergül hep böyle ol :) seviliyosun söylemem gerek bile yok sanırım

    YanıtlaSil
  2. Sergül ablacim ilk gittiğin günün videosunu izlemiştim harika tasarım olmuş ellerine sağlık 😊

    YanıtlaSil
  3. aynı fikirdeyiz abla bence de böyle dışarıda bulunamayanlar kendine özgü olan bardaklar çook güzel ayrıca tabak çanak içinde geçerli bu :D ben bayıldıım!

    YanıtlaSil
  4. MAviye bayıldım, düzgün olmamasından dolayı güzel zaten diğer türlü sıradan olacaktı, eline sağlık...

    YanıtlaSil
  5. cok guzel olmus ☺ bende boyle alisilmamis sekilde olunca daha cok begendim

    YanıtlaSil
  6. Bencede bardakların çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  7. Soldaki bardağın rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  8. Her zaman düzgün şeyler güzel ol ucak diye bişey yok bence.. mesela senin yaptığım bardaklar çok boşuna gitti Sergül abla.. Emegine sağlık ❤😊

    YanıtlaSil
  9. Bende bi ara yaptım ama beceremeyince bıraktım tövbe ettim. Seramige yazık dedim.

    YanıtlaSil
  10. Yaptığınız seramik bardaklar çok şirin olmuşlar. Ellerinize sağlık. :)))

    YanıtlaSil
  11. Düz ve kusursuz olan zaten yapılıyo işin özgünlük kısmı bu fotoğraftakiler ; ben sevdim. Hatta yoncaya benzettim. :)

    YanıtlaSil
  12. Bulut renkliyi daha çok sevdim çay içilir ne güzel(sen çok sevmesen de) ama kahve de takı kutusu olarak komidinin üstünde çok tatlış durur gibi bardak olarak kullanma dışında .... :) ellerine sağlık keyifle kullanman dileğiyle :))

    YanıtlaSil
  13. Ya bardaklara aşık oldum resmen.Bence de düz olmamaları daha güzelll ♡

    YanıtlaSil
  14. Bardaklar ilginç olmuş ama benim dikkatimi arkadaki origami ortanca çiçeği çekti :)

    YanıtlaSil
  15. Çok hoş, bence de senin imzan olmalı yaptığın işte ve sen imzanı atmışsın, önceki yaptığın bardak da çok hoşuma gitmişti, sevgileR:)

    YanıtlaSil
  16. Ben asıl dantele bayıldım, annem de benim için zamanında bi sürü dantel yapmış evlendıgımde bazısını kullandım gerçekten bu değerleri unutmamamak lazım :D Seramiğiniz bence cok güzel ,bir mimar olarak yorumum:Soyutluk barındırdığından bence çok sürrealist bir tasarım olmuş:) sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Minik kaktüsler için harika olabilir, bence bi düşün :)

    YanıtlaSil
  18. Yıllar sonra tekrar aynı blogda gördüm kendimi 2010 yılında bulunduğun şehri bulunduğun sokakları geziyordum ve yine aynı hasret ile o sokakları gezmeyi planlıyorum sizi gerçekten çok taktir ediyorum . seven bir hayranınız.. sağlık ve sıhhatli günleriniz geçsin inşallah..

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül