4 Mayıs 2016 Çarşamba

Güle Güle Teyzem



     Ben bu satırları yazarken teyzoşum İzmir uçağından inmek üzere olacak. Sağ salim İstanbul'a varıp, aktarmasını yaptı bile.

   Varlığın, desteğin için çok teşekkür ederim.

    Seni çok seviyorum.

9 yorum:

  1. Teyzenin sağsalim varmasına sevindim Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin sizlere..🙏🙏

    YanıtlaSil
  2. Çok yakın bir zamanda, yeğen sevgisinin ne demek olduğunu öğrendim. Bu sevgiyi hep anladığımı zannediyordum ama yeni fark ettim ki hiç anlamamışım. Kendi doğurmamış olsa da seni kendi kızı gibi gördüğüne eminim. Sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
  3. insanın en çok ailesi yanında oluyor zor vakitlerinde ve o anlarda inanki aile olmanın güzelliğini ve onlara verdiğin candan değeri daha bi anlıyor daha bi yaşıyor insan ben hastalandığımda teyzem hastaneye geldiğinde kimseye ağlamadım ama teyzemi görünce muslukları açtım öyle için yandı ki halbuki o kadar duygusal olacağım aklıma gelmezdi o geldiğinde anne yarısı diye boşuna demiyorlarmış can gibiler ....Allah hiçbirini başından eksik etmesin sergül hep iyi olasın onlarda hep iyi olsun

    YanıtlaSil
  4. hahah annen çok tatlı bittim cam sil gibi demesine maşallah hepinize yaa :) seviliyosunuz

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Sergül, teyzen ve annen birbirine ne kadar çok benziyor :) Elbette sen de onlara :) Kırtasiyeyi çok sevdiğini biliyorum, "mymiya pplanner" diye bir takvimli defter olayı var, kesinlikle incelemelisinnnn... Eğer incelersen bir iki cümleyle fikirlerini yazar mısın buraya? Alıp almamakta kararsızım :s Annen ve teyzeni de en az sen kadar çok sevdim :) Artık onlarla çektiğin videoları da ekler oldum, çok çok selamlar ve derin sevgiler gönderiyorum hepinize :)

    YanıtlaSil
  6. Sergül abla seni çok seviyorum .Ben senden ilham aldım ve blog açmaya karar verdim Eğer bakarsan çok mutlu olurum HErhaliyle güzel ablam benim hep mutlu ol mutlu olmak sana yakışıyor :))
    http://mcblip.blogspot.com.tr/ bakarsan çok mutlu olurum :))

    YanıtlaSil
  7. Annen cok tatli. Cok guzel guluyor

    YanıtlaSil
  8. Annen cok tatli. Cok guzel guluyor

    YanıtlaSil
  9. Sinema Akademi Oyunculuk Diksiyon Spikerlik- Sunuculuk Kursu
    Sinema Akademi Türkiye’nin en çok tercih edilen oyunculuk, diksiyon, spikerlik-sunuculuk, seslendirme, kısa film kursu,alanında uzman eğitmenler, uluslararası eğitim standardı,öğrenme garantisi
    http://www.sinemaakademi.com.tr/
    #sinema #sinemaakademi #diksiyonkursu

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül