1 Şubat 2016 Pazartesi

Kağıt Ev


 Şu an kitap okumak için doğru bir psikolojide değilim aslında. Okumaktan daha fazla okuduğumu anlayabilmek için çaba harcıyorum. Gözümün önünde kelimeler, akmıyor satırlar. Anlamıyorum.
Sani başka bir dilde gibi geliyor.

Bütün bunlara rağmen Kağıt Ev'i bitirebildim. Azıcık da olsa girebildim içine. Kitabın içerisinde bolca kitap geçtiğinden belki de.

Kitabı bolca sosyal medyada gördüğüm için almıştım. Hafızam beni yanıltmıyorsa 2015 listelerinde de görmüştüm. Bu yüzden çok merak etmiştim. Listelere girecek bir kitap gibi gelmedi bana. Biraz eksik buldum diyeceğim ama benim eksikliğim de olabilir.

Neyse siz emin olmak için başka başka kaynaklara bakıp, öyle alın kitabı. Ama ben 'bile' bitirebildim yani, düşünün.


6 yorum:

  1. Sergül Hanım ben de bu konuda size katılıyorum. İnanın bu sizden kaynaklı değil, kitabın gereksizce abartılmasından kaynaklı olabilir. Ben de şu an için günlük bir bölüm olmak şartıyla okuyorum ama bunlara rağmen dağınık fikirli bir kitap.

    YanıtlaSil
  2. Bende bir takım şeylerden geçtim ve sizin gibi kendimi kitap okumaya vermistim ki, olmadı. Gerçekten boşuna okudugumu anladığım anda ne var ne yok toplayıp kaldırdım. Aklı meşgul olan insan ne yaparsa yapsın kitap okuyamıyor. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Ben bi süre önce sadece yazmayı seçmiştim, bu iyi gelsede bazı zamanlarda da hislerimi dile getirmek tabii daha çok can yakıyor. Sanırım böyle durumlarda ben hayatımdan birşeyleri atmayı bazı eşyaların yerini degistirerek yenilenmeyi seviyorum. Kısaca hayatı sadeleştirmenin kafa dağıtmaya bire bir oldugunu düşünüyorum. İyi geliyor gibi...

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler işallah daha çok kitap okumaya başlarsınız.:)

    YanıtlaSil
  4. Sen hiç "bile" olmadın. <3

    YanıtlaSil
  5. Kitaplardan güç alan insanlar sağlam insanlardır... "sen bile" değil keşke senin gibi olsun yeni nesil... sen kuzenlerime ve onların çocuklarına örnek gösterdiğimsin.

    YanıtlaSil
  6. Ocak ayında okuduğum kitaplar arasında Kağıt Ev de vardı. "Muazzam" olarak tanımlamasam da kitap seven biri bu kitabı mutlaka sever diye düşünüyorum ben. :)
    Eğer merak edersen Ocak ayında okuduğum 11 kitaba göz atabilirsin. http://frannyninpaltosu.blogspot.com.tr/2016/02/ocak-ayinda-okudugum-kitaplar.html
    Sevgiler! :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül