28 Ocak 2016 Perşembe

İstanbul 1. ve 2. gün




İstanbul'a Okan Bayülgen davet etti diye geldik aslında.
Yoksa bana kalsa burnumu çıkarasım yok yataktan.

Salı günü 5 dakika için biletimizi yaktı Thy yolları. İzmir Tgs çalışanlarını ve Thy İzmir personelini hiç sevmiyorum. Her 2 uçuşumun 1'i sorunlu geçiyor. Yoshi de buna şahit olduğu için her defasında nutuk çekiyor bana. 
Bu açıdan aslında kötü başladı diyebiliriz. Ve tabii ki şikayet mailimi yazıp yolluyorum en kısa zamanda. Hava şartlarından dolayı bilet iptali yapma hakları varken, onlar çözüm sunmadan terslemeyi seçtiler. İsimlerini almamak tek pişmanlığım.

Mecburen yeni bilet aldık ve Atlas Global ile İstanbul'a uçtuk. Metro ve metrobüs aracılığı ile Şişli'ye ulaştık. Sercan'da kaldık tatilimiz boyunca. Sercan kim diyenler buraya tık tık

Eve ulaştıktan sonra Dilara'yı bekledik. O da iş çıkışı geldi ve bizi Virgin Radio'ya götürdü. Alandan aramıştım Okan Bayülgen'i radyoya gel demişti. Devamı için buraya tık tık

Radyo çıkışı azıcık sersemlemiş, şaşkın ve mutlu Cevahir'e gittik Yoshi ile beraber. Acıktığımız için akşam yemeği yedik. Aşırının aşırısı baş ağrısı çektiğim için hemen eve döndük.
İlaç alıp uyudum.

2. gün

Öğlen gibi uyandık. Dilara da izinliydi şansımıza. Evde hafif bir kahvaltı yapıp, Bakırköy'e doğru yola çıktık.
Okan Bayülgen'in programlarından tanıdığım Psikiyatrist Başar Akman'a gittik. Google maps dolayısı ile azıcık Bakırköy yollarında dolanmış olabiliriz.
Türkiye'ye geldiğimden beri çeşitli doktorlarla görüşmem oldu. Şimdilik içime en sinen Başar Bey oldu. O günden beri kendimi daha iyi hissediyorum. Ve şimdilik ilaç kullanmıyorum. Görüştüğüm hiçbir doktor 'şimdilik' ihtiyacım olmadığını söylediler. Ama bu bir tabu değil. Gerekli görürlerse ya da ihtiyaç duyarsam tabii ki alacağım ilaç.

O akşam Sahne İstanbul'da Okan Bayülgen'in yönetmenliğini yaptığı  Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası'na gittik. Onun yazısını ayrıca yazacağım ama özetle BAYILDIK!

devam edecek...

18 yorum:

  1. Sizi,eşinizi ve ailenizi çok seviyorum inşallah çok güzel günlere doğru yol alıyorsunuzdur. İstanbul güzeldir.

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin Sergül. bu postunla sanki yeniden yazmaya başlamışsın gibi hissettim.Ne güzel yazıyorsun. Sen yaz ben okuyayım.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Sergül ( Adınla hitap ediyorum ama umarım bir sakıncası yoktur)
    Yazılarını yeni keşfettim diyebilirim. Ve neredeyse fırsat buldukça bir çoğunu geriye dönük olarak okumaya çalışıyorum. Öncelikle bir anne olarak acını yürekten paylaştığımı bilmeni isterim. Daha da fazla ne diyebilirim bilmiyorum :(( Güçlü kişiliğini, yüreğinin kocamanlığını, hayata karşı direnişini, bakışlarının güzelliğini ve şeffaflığını fotoğraflarından ve yazılarından anlamak zaten mümkün. Buraya bunları bu kadar net aktarabiliyorsan ,etrafındaki seninle birebir iletişimde olan herkesin bu anlamda çok çok daha şanslı olduğunu söylemeliyim. Bunları buraya yazıyorum, (konu ile alakası olmayanlar yayınlanmayacak diyerek zaten çok doğru bir paylaşımında var)nasıl olsa sen görmeden yayınlanmayacak.. Çünkü ben sadece sana yazmak istedim.. Ne biliyim istedim işte.. Sevgiyle kal.. Yıldız

    YanıtlaSil
  4. Hayatta kal, ayakta kal, yaşama tutun, kimseye de kulak asma...

    YanıtlaSil
  5. Hayat tuhaf Sergül acısı da tatlısı da içinde...

    YanıtlaSil
  6. Burnun yataktan çıkınca mutlu olan o kadar insan var ki Sergül ablacım. Seni çok seven binlercemiz var. Hep aklında olalım. Yoshi enisteye selamlar, hep güzel kalın..

    YanıtlaSil
  7. iyi olmana sevindim diyemem çünkü biliyorum ki iyi değilsin, "iyi olmayı deniyorsun" ama şuna eminim ki "iyi olacaksın" başaracaksın demiyorum çünkü bu bir yarış değil.
    Efsun'un hatırası ile acı duymadan yaşamayı öğreneceksin.

    hayat hep bir öğretidir. acılar sevinçler yaşanır ama hep bir amacı vardır.
    Bu acı nasıl geçer nasıl onunla yaşamayı öğrenirsin bilmiyorum ama sen maneviyatı çok çok yüksek bir kızsın. kalbin, yüreğin sana yoldaş olacak.
    Bu senin sınavın ve bu yolda nasıl yürüdüğünü izlemekten başka çaremiz yok..

    Seni çok seviyorum..

    YanıtlaSil
  8. Seni tesadüfen annenin instagram hesabında buldum.sessizce izliyorum.1yıl olmak üzeredir bütün Videoların yazıların hesaplarından takip ediyorum.kendime çok yakın buluyorum karakterini hiç yazma dım ama artık dayanamadım senin mutlu olman beni de mutlu ediyor seni seviyorum Sergül'cüm..

    YanıtlaSil
  9. Kendini üzme mutlu ol yaşama tutun

    YanıtlaSil
  10. İstanbul'un bir nebze de olsa iyi geldiğine sevindim ablacımm..<3

    YanıtlaSil
  11. Ne zaman senin fotoğraflarına baksam yada Efsunun boğazımda bir düğüm gözlerim dolu dolu biri dokunsa ağlıcak gibi oluyorum. Efsunumuzun öldüğünü duyurduğumda çok ağlaďım gecenin bi yaŕısı hıçkıra hıçkıra nefesim kesileseye kadar ağladım. Canım ablam seni çok iyi anlıyorum sana bu yorumu yaparken bile gözlerimden yaşlar süzülüyor sen dikkat et kendine iyi ol hayat devam ediyor ablam sıkı tutun hayatta sen hayattasn hayat tüm zorluklarıyla devam ediyor yanlış anlaşilcak bi sey dediysem Özür dilerim seni seviyorum ablacm

    YanıtlaSil
  12. Allahim yüzünü güldürsün ablacim hep mutlu inşallah
    Seni seviyoruz...

    YanıtlaSil
  13. Hep mutlu ol hep huzurlu ol.. Rabbim güzel ve yeni kapilar acsin sana.. hak ediyorsun Sergül ablacigim ♡

    YanıtlaSil
  14. Mutlu ol iyi bak kendine ablam.Biz sadece sana dua edebiliriz ama en büyük sen bu olanları atlatabilirsin.Herşey geçicek :) biz her zaman varız :) <3

    YanıtlaSil
  15. Hergün yzılarınızı takip ediyorum, yüzünün gülmesi bizleri de mutlu ediyor. Sercan'la da geçen sene Canada-Türkiye uçuşumda tanışmıştık, beraber fotoğraflarınızı geçen sene gördüğümde çok mutlu olmuştum. Allah sevdiklerizi başınızdan eksik etmesin

    YanıtlaSil
  16. Sergul seni cok seviyorum valla.ins Allah huzur verir yuzun degil yuregin guler ve huzur bulursun.

    YanıtlaSil
  17. seni cok seviyorum ablam yuzun hep gulsun yazilarini hep okuyorum yol arkadasin olarak hep yanindayim

    YanıtlaSil
  18. Ablacım sökeye döndün biliyorum ama yinede söyleyeyim dedim.müge Anlıda çıkan profesör doktor psikiyatr Arif verimli benim ve bundan tam 19 yıl önce ben doğduğumda annemin Hayatını kurtaran insandır.annemde o zamanki bir komşumuz sayesinde tanımış Arif hocamı.komşumuz hep birlikte ailecek masada otururken bir anda babası gözleri önünde beyin kanaması geçirip vefat etmiş ve Arif hocam onuda iyileştirmiş diyim kısaca.3 yıl önce de ben fenalaştım çok büyük bir psikolojik rahatsızlık geçirdim onun sayesinde iyileştim.insana güven veren yegane doktordur.ilaçlarımdan birini bitirdim diğerinide yavaş yavaş azalttı Arif hoca.bu işler ilaçsız olmuyor abla,umarım onlara karşı bir ön yargın yoktur.asla acını unutturmuyor seni aptallaşmıyor.arif hocamla ilaçlarımı düzgün kullandığım içinde çok iyi anlaşıyoruz 🙈🙈 genelde çoğu hastalar ilaçlarını bırakırmış içmezmiş ama ben ilaçlarım ve Arif hocam sayesinde iyi oldum.araştırmanı tavsiye ederim öpüyorum ablacım kendine iyi bak.iyi olacaksın rabbimin yardımıyla inşallah.umarım görürsün yorumumu sanada faydası olmasını istiyorum bu güzel insanın.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül