20 Ocak 2016 Çarşamba

Gördüğünden İbaret Mi Her Şey? ve Radyo Yayını



Burada uzun zamandır bulunuyorsanız(yani yol arkadaşımsanız), bu yazacaklarım sizin için anlamsız gelecek biliyorum.

Okan Bayülgen hayranlığım malum. Bilmeyenler için buraya tık tık 
5 yıl önce tanışma şansını elde etmiştik. O iki gün bizim için rüya gibiydi. Yoshi de çok seviyor Okan'ı. Programlarını izliyor yalanlarını söyleyemeyeceğim ama anlattığım Okan'ı seviyor diyelim.

Efsun'u kaybedince tekrar iletişime geçtik. İstanbul'a davet etti bizi. Çünkü 'sanırım' bana iyi geleceğini o da biliyor. ( Kim ne derse desin seviyorum adamı! )
Dün Virgin Radio'ya davet etti bizi. Tabii ki gittik. Gelin dedi gittik o kadar. Ne yaparız, ne ederiz, neden geliyoruz diye sormadım o da anlatmadı zaten. Gel dedi gittik.
Ben yayından önce sohbet edeceğimizi ve belki bir ihtimal yayını dinleme ihtimalimiz olacağını düşünmüştüm. Sohbet sonrası ekip stüdyoya geçerken sen de yayına çıkmak ister misin diye sordu pat diye!


Ben de bilmem ki olur derseniz olur dedim. Ve baam ilk radyo yayınına çıkmış oldum.
Virgin Radio'daki Talkradio programını hiç dinlememiştim. O yüzden neler olacağını bilmiyordum.
İlk yarı onların her zamanki stilinde devam etti. Ben de ilk anlarda bir şaşkınlık yaşadım tabii ki.
Sonrasında ikinci yarıda ben de konuşmaya başladım. Bir kere ekipteki herkes çok iyi insanlar!
Acımı bildikleri halde, deşmemeye, anımsatmamaya ve etrafında bile dolaşmamaya çok özen gösterdiler. 
Öncelikle bu incelikleri için bin kere teşekkür ederim. Çünkü ben zaten 24 saat kafamda, içimde bu acı ile yaşıyorum zaten.
Hani yukarıdaki fotoğrafta gülümsüyorum ya! Evet gerçekten gülümsüyorum. Çünkü mutluyum!
Hayranı olduğum adamla, (sadece tanışmayı dilediğim adamla) yanyanayım ve o adam da beni tanıyor. Bu kadarı bile yeterli mutlu olmama.
Ama bu kadarını bile fazla gören birkaç yoruma denk geldim.

Evladı ölmüş gibi değilsiniz
Kızının kırkı bile çıkmadı sinemalar, ormanlar, radyo programları 
diyenler olmuş.
Öncelikle 'kınadıklarınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz'. Sizin için şimdiden üzgünüm.

Evet gülüyorum, evet dediklerinizi yaptım, yapıyorum ve yapacağım!

Bu BEN'im 
bu benim acıyla başa çıkma yöntemim
benim mutluluklarım da sizden farklı
acı çekme yolum da sizden farklı olabilir.

Bu size beni yargılama hakkı vermez!

Perişan selfie'lerimi
Ağlak videolarımı bekliyorsanız daha çok beklersiniz!

Acımı size sakız etmeyeceğim!

Yol arkadaşlarım 'gereksiz' vaktinizi çaldığım için özür dilerim.

Dünkü yayını kaçıranlar için podcast'i yüklenmiş.

19 Ocak yayınında 35. dakikadan itibaren varım.



Öncelikle

Okan Bayülgen'e 
Ekibine 
ve 
siz yol arkadaşlarıma

varlığınız ve desteğiniz için ÇOK teşekkür ederim.





204 yorum:

  1. Sen çok güçlü bir kadınsın. Allahın izniyle bu günleri de atlatacaksın. Dualarımdasın ...

    YanıtlaSil
  2. Seni mutlu ettikleri için o insanların kalplerinin güzelliklerine ben de içtenlikle inanıyorum. Allah'ım yardımcın olsun. Kalbim dualarım seninle.

    YanıtlaSil
  3. İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşa öyle davran kimse bu acıyı seninle yaşamıyor ki senin kadar derinden hissedemez, maalesef üstümüze vazife olmayan işlere karışmaya, insanları eleştirmeyi çok seven bir toplumun fertleriyiz. Sana ne iyi geliyorsa öyle yap öyle yaşa. Seni çok seviyorum sergül

    YanıtlaSil
  4. İnsanlar bir konuda algı sorunu yaşıyorlar, çoğu insanın aklına dahi getirince ürktüğü acıları ve kayıpları yaşayan insanlardan neden mutsuz olmaları beklenir ki? Mutluluğu en çok onlar haketmiyorlar mı? Tartının bir kefesi gibi , dengeyi sağlamak için bir kefede acı varsa diğer kefeye en az onun kadar yaşam sevinci eklemek gerekmez mi? Acınızın yanına yâklaşamaz yaşadığım hiçbir acı ve kayıp, dediğimi kendim ne oranda yapabilirim bilmiyorum ama yapabilen insana da neden yaptın demek haddim olmaz.Siz boşverin onları ,yolunuza devam edin,iyi niyetinizi bilen insanlar olarak tökezlediğinizde yine omuz vermekten yüksünmeyiz.Radyo yayınında sesinizi duymak güzeldi.

    YanıtlaSil
  5. Bir insan neden böyle yargılar ki?''Evladı ölmüş biri gibi değilsiniz'' de ne demek oluyor şimdi?Cidden insanlar ağladığın bir video veya resim mi bekliyor?Bu tür yorumları nasıl yazabiliyor?Okuduğumda bile inanamadım.Senin tepkini az çok tahmin edebiliyorum.Malesef böyle insanlar bitmiyor.Sen hep gül ablacığım.Bunu hakediyorsun.Allah size sabırlar versin.Ben ve benim gibi insanlar yanında olacak her zaman.Seni çok seviyorum ♥

    YanıtlaSil
  6. Tweeterda basligi gorup geldim ve gene ne yazdilqr kiza dedim. O kdr emindim ki bunlari okuyacagimdan.
    Orman fikrin harikaydi bize de dahil olma firsati verdigin icin tesekkur ederim kendi adima. Ikincisi de bu fotografi igde gordugumde gercekten cok sevindim. Mutlu oldum.
    Elestirenlere inanamiyorum inanamiyorum ya, kimse senden daha fazla uzulebilir mi?! Allah ferahlik versin. Sen guclu bi kadinsin. Icinden geldigi gibi yasa. Ve mutlu ol.

    YanıtlaSil
  7. Sergül Hanım, 4yıldır sizin sessiz yol arkadaşınızım. Blogunuzu açar açmaz şu gülen yüzünüzü gördüm ya nasıl mutlu oldum. Bi insanın acısını unuttuğunu farkettiğin an yarasını deşmek sürekli acı çekmesini beklemek nasıl vicdansız, canice bi harekettir.Bi yanda böyle hasta ruhlu insanlar, öbür yanda Okan bey ve ekibi gibi gönlü yüce insanlar var. Yaşadığınız hiç kolay bişey değil. Bi insanın Dünyada görebileceği en büyük acı. Ama derdi veren Allah Bi nimet olarak alışmayı da vermiş. Zamanla kabuk bağlamayan yara yoktur. Bi ömür boyu o yara sızlayacak ama o acıyla yaşamaya da alışacaksınız. Güleceksiniz,kahkahalar da atacaksınız, şarkılar bile söyleyeceğiniz zamanlar gelecek. Bu dünyanın döngüsü böyle işte. Ama sizin şu dik duruşunuza her zaman imrenmişimdir. Nolur kmsenin sizi üzmesine müsade etmeyin Allaha emanet olun Sizi çok seviyorum

    YanıtlaSil
  8. Senin yazdığın hiç birşey anlamsız gelmedi şimdiye kadar bu saatten sonra da geleceğini sanmıyorum. Attığın her adım insanı her hareketin olağan seni kınayanların yorumları sıra dışı bu yüzden yol arkadaşım her ne yapıyorsan aynen devam

    YanıtlaSil
  9. Dünki yayın çook eğlenceliydi bırak herkes ne diyosa desin :)

    YanıtlaSil
  10. Öncelikle merhaba
    Dünkü yayında seni dinledim ve sesinin çok iyi gelmesine çok sevindim.seni kınayan arkadaşlarıda ben kendi adıma kınıyorum. Maalesef başka insanların acılarından mutlu olan insanları anlayamıyorum acıtasyon ne kadarda hoşlarına gidiyor.
    Ben bundan sonrada hayatına bu kadar sağlam ve dik devam etmeni diliyorum. Seninle birlikte çok daha güzel günler diliyorum. Unutma sende bizim yol arkadaşımız oldun. Kötü ve iyi günde de hep yanyana olmamız dileğiyle

    YanıtlaSil
  11. Sizi gülerken görmek güzel, yöntem doğru...bazı insanlar acılarla beslenirken mutluluğu görmezler bilmezler ve ve yazıkki gerçekten o insanlara yazık...zor dönemler ama atlatılacak dönemler...sevgi huzur kalbinizde daima olsun

    YanıtlaSil
  12. Merhaba öncelikle seni çok yakından takip ediyorum hemşerin olarak acini anlayamayiz belki ama paylaşıldıkça azalır mis paylaşıyorum hemde tim kalbim ve dualarim la Rabbim sana peygamber sabrı versin.seni kimsenin yargılamaya hakkı yok seni takdir ediyorum.acinla ancak seni mutlu eden şeyleri yaparak bir nebzede olsa hafifletebilirsin keşke elimizden birşey felsefe acini unutturabilsek hiç kimseyi takma sadece canın nasıl istiyorsa yasa Allah sana sabır versin ve kimsenin senin hayatını yargılama gibi bir lüksü yok onlar otursunlar da kendi hayatlarını yargilasinlar.umarım seni uzecek birşey yazmamisimdir :( eğer uzulursen yazdiklarimdan şimdi n özür dilerim.çünkü o patavatsız insanları görsem bir kaşık suda boğmak isterim.Allah yardimcin olsun bu tur cahil insanlarla uğraşmak zor sevgilerle...

    YanıtlaSil
  13. İyi olmuş senin için bir süre içinde olsa insan acılarından dertlerinden uzaklaşmak istiyor. Her kim ne derse desin boşver sen hatta bence eleştirdiklerinizi yaşayacaksınız bile mazallah onları taktığını düşünürler herkesin acısı kendine ve pek çok kişi senin yanında.

    YanıtlaSil
  14. Sergül merhaba seni uzun zamandır takip edenlerden biriyim(son 3 ay netten uzaktım)10
    gün önce üzücü haberi aldım , o günden beri defalarca aklıma geldiniz. Her hücrenle
    nasıl acı çekildiğini bilenlerden biri olduğumu sanıyorum. Tatlı Efsunumuzun çok güzel

    yerde olduğunu 1 sn bile aklından çıkarmamanı dilerim. Zor olan ayrılık elbette, zaman

    geçtikçe boğucu acı azalıyor bu demek değilki ona olan sevgin azalıyor, o da senin böyle

    olmanı istemezdi Asla istemezdi. yardım alman çok önemli, zaman tümüyle olmasada

    acılarının ağırlığı azaltacak, asla yara almamış gibi olmayacaksın ama zaman geçtikçe

    hafifleyecek ,o bu acıya tanık olsa nasıl etkilenirdi çok üzülürdü yüce rabbim öyleki

    böylesi üzüntüden bile korur onu, elinden geldiğince toparla kendini , duyarsız

    mesajlara takma kafanı kendine sözün geçmez biliyorum başkalarını değil sadece sizi ve

    Efsunumuzu sevenleri düşün. EFSUN hala aramızda ,sen, Yoshi, aileniz bizlere çok iyi

    geliyorsunuz Efsunumuzla hep birlikteyiz hissediyorum. Acıların hafiflediğinde yüzünden

    Efsun gibi içten gülümsemelerin eksik olmasın Güçlü ol Güçlü ol her zaman olamasanda

    yine de güçlü olduğunu görmeye ihtiyacımız var...

    YanıtlaSil
  15. Sergül ablam, helal olsun sana. Kim ne derse desin hiç mi hiç aldırma, insanların bilmeden konuşmaları öyle çok ki. Karşılaştırma gibi olmasın ama, yakın bir arkadaşımı kaybettikten sonra gördüklerim ve bilerek bana duyurdukları acımasızlıklar açısından anlayarak konuşuyorum şimdi. Ben seni çok seven bir kardeşin olarak yol arkadaşı olduğumuzu düşünerek, öyle gurur duyuyorum ki senin yazdıklarını okudukça. Acıları yaşamak ve üstesinden gelmek aynı değildir herkes için, bunu bilmeli birileri bence de. Farketmeden bunu da gösteriyorsun aslında, acılar mutluluk kadar kolay paylaşılamaz. İnsan sevdiğini kaybedince, bu olaydan ötürü duyduğu acıyı bile kıskanıp paylaşamıyor üstelik; daha çok hissetmek için derinden...

    Yazdıklarının hepsi ilgilendirdi yani beni, ben sevdiğim ablamla gurur duydum. Acın acımdır ablam, acının üstesinden gelebilmek acıyı sürekli paylaşmakla mümkün değil; okudukça umarım çabuk anlarlar yaralarını daha fazla deşmeden. Sen birilerine sitem ettikçe, kınadıklarını yaşayacaklar diyorum bende. Bunu okuyan anlasın diliyorum abla. Ve senden bekledikleri acı dolu paylaşımların ardı arkası kesilmesin isteyenler için, tüm yurt genelinde Sosyal Medya nasıl kullanılmaz projeleri yaygınlaştırılmalı bence. Eskiden dilin kemiği yok derlerdi, yazının da hiç desturu kalmadı böyleleriyle. Kınamayalım yine de onları tabii ama Allahım bir an önce farkettirsin bu hatalarını dilerim. Söylense daha başka olur belki, kulaktan girer ve çıkar. Ama yazı öyle değil işte...

    Yazdığın, acını yaşamana devam edip öğretici olduğun ve bunu açık yüreklikle olması gerektiği gibi hissettiğini yaptığın için kendim adına teşekkür etmek istedim. Duruşun ve karakterinle gurur duyuyorum ve seni seviyorum Sergül abla. Kendinize iyi bakın, Yoshi abiye ve sana Bursa'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Başkaları adına insanlığımdan utandım. Gerçekten insanların artık bu derece kötü kalpli olabileceklerini düşünmek istemiyorum.Kıskançlık ve ön yargılar bir gün insanlığın sonunu getirecek, yazık.

    Bütün bunlar bir yana, İstanbul'a geldiğini ve gülen yüzünü görünce çok mutlu oldum. Sen ve Yoşi umarım bundan sonra hep böyle gülersiniz...

    YanıtlaSil
  17. Ah ne de güzel yazmışsınız! Asla genel konuşmuyorum ama bir takım insanlar demek ki sizin acınızı gözleriyle görmek istiyorlar? Amaç nedir? Bana hiçte acıya ortak olayım düşüncesiyle hareket ediliyor gibi gelmiyor! Bu insanlar anlık neşenize dahil göz dikmiş insanlar.Ama dediğiniz gibi asla kınadıklarını yaşamadan ölmeyecekler..

    YanıtlaSil
  18. Yazık bir insana şu kadarcık sevinci bile çok görenlere... Yazık insanların acı sonrası kendini diri diri gömmesini, dünyaya küsmesini, hiç gülümsememesini bekleyenlere bunu umanlara... Sergül aldırma. Ki aldırmıyorsun en iyisini yapıyorsun. Okan Bayülgen'le ilgili yayınını daha dün izledim ve hiç de dediğin gibi tutuk vesaire değildin. Son derece sempatik, içtendin. Tam bunun üzerine bugün bu yazını ve link verdiğin bir önceki yazını okudum gözlerim dolu dolu yazıyorum.

    Ya lanet olsun bırakın insanlar tebessüm etsin, gülümsesin, bırakın deli gibi acı çekerken bunu olsun yapabilsin! Ya hiç mi başkası için sevinemezsiniz, mutlu olamazsınız, hiç mi duygularınız yok? Hiç mi halden anlamazsınız, hiç mi düşünmezsiniz her şeyin insan için olduğunu? Ölümün, sevginin, yaşamın, kederin, sevincin???

    Aldırma Sergül... Okan'a da helal olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  19. O abuk sabuk ve vicdansizca yapılmış yorumları kaale alıp bunlarla ilgili cümle kurmak bile gereksiz,dedigim gibi gerçekten gereksiz insanlar. Evet hayat herkes için devam ediyor,evet herkesin acıyı yaşama veya yansıtma hali farklı ve evet siz de yolunuza devam etmek zorundasiniz. Bu eger başkasına garip veya saçma geliyorsa içlerinden düşünsünler,onlarin bu sığ ve aptalca düşüncelerini ne siz ne biz duymak görmek zorunda degiliz.Bi zahmet kendinize saklayin bu yorumlarinizi ve bu 2 acılı insanin tebessumunden-eger insansaniz-siz de mutlu olmaya çalışın. Bizler neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz Sergül,sen rahat ol. Sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Sergül Ve Yoshi
    sizi görmek çok güzel ; Okan Bayülgen ile beraber :) İnsanlar ne fesatlar ne kıskançlar .Elbet senin yaşadığın büyük acı beni üzdü ama bu diğer insanların yaklaşımları da bir o kadar üzdü inan ki Sergül.

    YanıtlaSil
  21. O yorumları görmedim. İyi ki de görmemişim ağzıma geleni sayabilirdim o an! Allahım ne pislik ne fesat ne fena insanlar var!!! O kirli beyinlerle aynı havayı solumak ne kadar ağır yük...

    YanıtlaSil
  22. Acıyla bu şekilde başa çıkma yöntemin senin imanının ne kadar güçlü olduğunu gösterir.bazı insanlar başkalarının acılarıyla beslenirler mutlu olurlar.seni çok takdir ediyorum..

    YanıtlaSil
  23. ben gülüşünü görünce o kadar mutlu oldum ki , tamam dedim hiç değilse bir adım bu, geçici de olsa mutluluk mutluluktur,umarım hayat hep gülüşünce mutlu olanları çıkartır karşına Sergülcüm....

    YanıtlaSil
  24. Bu fotoğraf gerçekten ama gerçekten bana o kadar iyi geldi ki.

    Oh şükür yüzünüz gülmüş biraz.Sizin ve eşinizin de .

    Hay Allahım çok mutlu oldum şimdi işime döneyim bari sürekli birşey yazdınız mı neredesiniz diye blogu refresh ediyordum.

    Sevgiyle kucaklarım

    YanıtlaSil
  25. Ah ne kolay klavye başından "sallamak" tabir-i caizse! Vakit verip cevaplaman bile erdem... Ne cüretle böyle bir durumu yargılar insan? Çok takdir ediyorum seni Sergül. İnsan dediğin garip bir varlık, içi seni dışı beni yakar cinsten. Sen gülümsedikçe dünya daha güzel bir yer olacak!

    YanıtlaSil
  26. herzaman yanındayız sergül abla dediklerinde cok haklisin asla kimse seni yargılama hakkına sahip değil her gün dualarımdasınız sen,şerife teyze,yoshi eniste,seray abla,gülşah abla,anane anneminde hep dualarındasınız annem takip etmemesine ragmen bir anda takip etmeye basladı allah yardimcin olsun herkez yasattigini yasasin

    YanıtlaSil
  27. Sergül abla tam aksine gülmen o kadar hoşuma gittiki ( içten gülüşün çok belli ) gerçekten bi hoş hissettim. Allah her zaman sen ve senin gibileri ne olursa olsun güldürsün. Yola devam... ❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
  28. İçinde fırtınalar kopar insanın, süt liman görünür ya dışarıdan; öyle işte...

    YanıtlaSil
  29. Yüzündeki tebessümü görebilmek çok iyi hissettirdi Sergül abla. Her duamda, her postunu gördüğümde sana, Yoshi abiye ve ailelerinize sabırlar ve mutluluk diliyorum. Kim ne derse desin biz seni biliyor ve çok seviyoruz. Kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  30. Insanlarin yaptiklarina sasirmayacagim diyorum bu insanoğlu denen mahluk beni nedense hep sasirtmayi becerebiliyor. Guleceksin gezeceksin agkayacaksin sevineceksin. Evet hepsi olur olmali. Aglayabiliyorlarsa yasayabiliyirlarsa o soyleyenler yasasin 24 saat acisini. Eyyy insanoglu bari biri aciliyken birak manasiz hareketleri.

    YanıtlaSil
  31. Canımm Sergül ne güzel seni mutlu görmek cok cok cokk sevindim senin adına. ve cokk özlediğimi hissettim sen iyii olda gerisi mühim değil Sevgilerr

    YanıtlaSil
  32. Yaa dinlemeyi cok istiyorum.aksam olmasi ve isten cikmak icin sabirsizlaniyorum♡♡♡ seviliyorsun Sergul ablacim

    YanıtlaSil
  33. Herkesin aciyi yasama bicimi cok farkli. Ben burda uzuldugun yazilari gorunce daha da cok uzulenlerdenim. Tabiki mutlu olacaksn gulumseyeceksin kime ne hayat senin. Gulumse ki meleginde gulsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  34. sen konuşurken sesindeki o çook ağlamış olmanın verdiği nezlemsi gribimsi tınıyı duydum. ve biliyorumki yayına çıkmadan önce bile ağlamıştın. o yüzden ben hiç aa ne kadar da mutlu diye dinleyemedim seni. hep sesindeki acı içimi yaktı. bunu görememek için kalbin kör olması gerek sanırım ona da yapılacak bir şey yok.
    gerçekten tırnağının içindeki pisliğe bile değmeyecek insanlara enerjini harcama ben üzülüyorum. ve kalbi kararmış insanlarında mutsuz yaşantılarına öyle bir mutluluk diliyorum ki hiç bu işlerle uğraşacak vakitleri kalmasın.

    YanıtlaSil
  35. Canim ablam seni boyle mutlu gormek inan benimde yuregime su serpti! Terbiyesiz insanlara firsat verme! O yorumlari yapanlar insanligini kaybetmis mahluklar. Insan demeye bile bin sahit lazim.. Her turlu aninda acinda yanindayim. Mesafeler her ne olursa olsun

    YanıtlaSil
  36. O kadar iyi bi insansın ve o kadar çok seviyorum ki sizi. Gücüne ve sana hayranım. Değil kınamak en ufak bi sözcük bile kırar diye yazmadım yazamadım şimdiye kadar. Allah herşeyin sabrını gücünü kat kat fazla versin sana Sergül Ablam. Kendine iyi bakmaya devam et yol arkadaşın :)

    YanıtlaSil
  37. Seni sevenler senin yüzünün gulmesinden gayet mutlu olduk allah her daim yüzünü güldürsün sen büyük düşünen bir insansin böyle hayatı yaşamı küçük düşünen insanları umursama bile sevgiyle🙏❤

    YanıtlaSil
  38. çok seviyorum seni yüzünü gülerken gördüğümde ohh be dedim :)

    YanıtlaSil
  39. Yaşamları boyunca gerçekten mutlu olamamış insanların başka insanların mutluluklarını çekememelerini anlayamıyorum kardeşim sen becerememişsin mutlu olmayı bari bırak mutlu olabilenler olsun çok kötü günler geçiren bir insanin bir süreliğine mutlu olmasını bile sindiremeyecek hale ne zaman geldiniz siz yazık size

    YanıtlaSil
  40. KİMİN NE OLMANI İSTEDİĞİ DEĞİL SENİN NE OLDUĞUN ÖNEMLİ BENCE ŞİMDİYE KADAR KENDİ KARARLARINI KENDİN VERDİN VE YA KADER SENİ O NOKTAYA GÖTÜRDÜ PROGRAMDA DEDİĞİN GİBİ ÇOK ÖN YARGILI BİR TOPLUMUZ BİZ AMA MALESEF YAPACAK BİR ŞEY YOK BİRAZ DUYMAMAK VE ÖNEMSEMEMEK GEREKİR YOLUN UZUN VE AÇIK OLSUN

    YanıtlaSil
  41. Ya böyle saçma yorum yazanları hiç anlamıyorum.
    Bu hayatta herkes sevdiği birilerini kaybediyor ve insan en sevdiğini kaybetse bile hayat devam ediyor.
    Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, senin gibi kaybedenlere de rabbim gani gani sabır versin bu dünya yalan asıl tüm sevdiklerimizle ahirette sonsuz bir hayat yaşayacağız.
    Kötü yorum yazanları görmezden gelmeye çalış ve sevdiklerinle, eşinle zor günleri atlatacaksın.

    YanıtlaSil
  42. Radyo programını dinlemeye ancak fırsat buldum ama dinledikçe dinleyesim geldi Sergül. Bitmesin istedim hiç. Seni ve Yoshi'yi böyle güçlü gördüğüme (duyduğuma) çok ama çok sevindim.

    YanıtlaSil
  43. Sergulcun fotografiniz cook guzel, sizi gulumserken gormek cook guzel. Umursama kimseyi. Hep boyle mutlu olun insallah.

    YanıtlaSil
  44. Çok çok afedersinde insan yerine koyup açıklama yapmak bile ne kadar ince bir davranış..
    Anlamazlar ki Sergül anlamazlar.

    YanıtlaSil
  45. Helal olsun sana, kimseye prim verme. Bazıları acıdan beslenmeyi severler, onlar başkalarının acısını gördükçe mutlu olurlar bundan haz alırlar. Bu yüzden olabildiğince hayata tutun ve gülümse, emin ol Efsun'da bunu isterdi. Acı çeksen 7/24 saat ağlasan hayata küssen neye yararı olacak, kime yararı olacak? Önce bu yorum yapanlar buna cevap versinler oturup kendilerini düşünce yapılarını sorgulasınlar. Ay! Nasıl sinirlendim iki dakikada yorumlara gel yorumlara!!! Terbiyesizler.

    YanıtlaSil
  46. Merhaba bende takipçi değil yol arkadaşıyım yayını sonuna kadar dinledim. Yeniden sesinizi(eskisi gibi olamasada)duymak beni çok mutlu etti. Dilerim bundan sonra rabbim yüzünüzü hep güldürür. Bu camianın en samimi en içten bloggeri sevgilerimle. :)

    YanıtlaSil
  47. Harika yazmışsın Sergül.. Ayrıca acıyla başa çıkma yöntemin bence takdire şayan.. Lütfen duyduğun gördüğün yorumlara kulak asma.. Dediğin gibi kınadıklarımızı yaşamadan ölmeyeceğiz.. Sevgiyle..

    YanıtlaSil
  48. Seni kınamıyorum ablacığım.Aksine böyle yaparak biraz daha rahatlarsın bence.Allah'ın yanına gitmiş sevdiklerimiz bizi üzgün ve ona isyan ederken görse (belki de görüyordur) üzülmezler mi?Sosyal medyada "troll"denilen insanlar var.İnan kafana takmaya bile değmez.Radyo dinlerim ama Virgin radyoyu dinlemiyordum senin için dinleyeceğim.

    YanıtlaSil
  49. Şu anda açtım dinliyorum. Sesin iyi geliyor, çok sevindim. Allah yüzünü güldürsün.

    YanıtlaSil
  50. Sevgili Sergül,
    Radyoda seni dinlerken nasıl mutlu oldum anlatamam. İşte bunu yapabilen kadınlara hayranım. Güçlüsünüz!

    Seni sosyal medyadan takip eden insanların yorumlarına, sorularına bakıpta sinir krizine girmemek elde değil. Ve yine çoğunluğa bakarsak bu insanlar çocuk, genç ve ev kadınlarının olduğu.
    Malesef eğitimsiz insanlar hayatımızın her anında karşımıza çıkıp, biz izin vermesekte var gücüyle psikoloji etkilemekte üstlerine yok. Hiç birimiz aynı aile yapısından, aynı kültürden, aynı eğitim seviyesinden gelmiyoruz ki bu kadar rahat akıl verebiliyorlar/eleştirebiliyorlar? Hangi bilgi ile yapılabiliyor bu konuşmalar.

    Bu hayat profesyonel olmayı gerektiriyor.
    Kim bilir daha neler yaşatacak iyisiyle, kötüsüyle.
    Farkındalığının olması ve hayata devam edebiliyor olman senin en büyük başarın.


    Başarısız insanlar, senin hayata karşı duruşunu eleştirmekten başka hiçbir şey yapamıyacaklar. Onları Allah'a havale edelim.

    Seni seviyorum yol arkadaşım��

    Sevgiler ����

    YanıtlaSil
  51. sergülüM benim yol arkadaşım bakma şu anlamsız yorumlara ne olur yaa emin ol böyle saçma sapan yorum yapanlarin hiç biri seni blogu bilmiyor bu devrin küçük kafalı insanları onlar hiç üzme sen kendini bak senin biraz iyi olman bizi de mutlu etti sen böyle devam et kimseyi takma kafana Allah sana sabır versin bebeğim seviliyorsun unutma

    YanıtlaSil
  52. sergülüM benim yol arkadaşım bakma şu anlamsız yorumlara ne olur yaa emin ol böyle saçma sapan yorum yapanlarin hiç biri seni blogu bilmiyor bu devrin küçük kafalı insanları onlar hiç üzme sen kendini bak senin biraz iyi olman bizi de mutlu etti sen böyle devam et kimseyi takma kafana Allah sana sabır versin bebeğim seviliyorsun unutma

    YanıtlaSil
  53. sevgili sergül hanım asla dengesiz insanlara bakma , kim bu dünyada sevdiğini kaybetmedi ki, özür dileyerek çok zor durum elbette Allah yardımcın olsun ama hayat malesef durmuyor devam ediyor sizin çevrenizdekilere değer verdikleriniz gibi bizde sizi çok seviyoruz. Çok güçlü çok mantıklı çok iyi kararlar alan birisiniz imşallah herşey sizin için daha güzel olur

    YanıtlaSil
  54. Maalesef o tarz insanların nasıl bir kültürde yaşadığını bilemiyoruz yalnızca sevgi gören insan sevgi verebilir. Ne mutlu size sevgiyle büyümüşsünüz dünkü radyo programında yazılarınızda defalarca yol arkadaşlarınıza teşekkür etmeniz ne güzel ne ince bir davranış :)
    Yoshiyle yolunuz Eskisehire düşer ise buyrun gelin belki dünya için biraz zaman gerekse de Türkiye de her şehir de bir yol arkadaşınız var unutmayın :)

    YanıtlaSil
  55. Acıyla beslenen bir toplum için güçlü olmak ya da olmaya çalışmak bir suçtur adeta.Gördüğünü bilir bir tek bazı insanlar,ötesini düşünmez.Ağıt yakıp üstünü başını paralamıyorsan üzülmüyorsundur...evine kapanıp karanlıklarda oturmuyorsan acın yoktur..bu düz mantık örnekleri çoğaltılabilir istediğin kadar.Kafanı dağıtmak günahtır...olur mu hiç? Ağlaman lazım her saniye...acını deşmen lazım.Kendi hayatını düzeltmek yerine başkalarının hayatını bozmak,yara bere içinde bırakmak hobidir bazıları için.Kalabalıklardaki yalnızlıkları,gülümsemelerin ardındaki gözyaşlarını göremez onların yürekleri...çünkü karadır.Sen bildiğini yap Sergülüm...sen bildiğin yolda yürü.Onlar ancak başlarına benzer bir durum geldiğinde uyanırlar gerçeğe...hatta o zaman bile anlayacaklarından şüpheliyim.Gitgide sevgisiz,anlayışsız ve hoşgörüsüz bir toplum olduk.Bu sevgisiz ve düşüncesiz insanların karanlıklarını sana da bulaştırmalarına izin verme.Biz seni seviyoruz güzel yürekli Sergül.

    YanıtlaSil
  56. Bizler yol arkadaşların olarak her daim yanındayız Sergül abla. Bu şekilde kötü niyetli yorum yapan yaratıklar ( onlara insan demeye dilim varmıyor ) her daim çevremizde olacak. Her zaman dualarımdasınız, bizim dualarımız o yaratıkların kötü kalplerine ve düşüncelerine her daim galip gelecek. Senin daha çok güldüğün, ailenle daha Mutlu olduğun güzel günler yine gelecek inşallah.

    YanıtlaSil
  57. Sana bu sözleri sarfedenler tabiki de yaşamadan ölmeyecekler. Bu bildirildi bize! Vakit kaybı da değildi benim için. Senin duruşun acını bize göstererek her videoda bize ve kendine hatırlatarak olmamalı zaten. Kendinize iyi bakın. Türkiye size Allah ın izniyle yarasın inşaAllah🙏

    YanıtlaSil
  58. SERGÜL ben seni hemen hemen 11 aydır takip ediyorum; ama yaklaşık 3 haftam bütün yazılarını okuyarak geçti. ve inan hayranlığımı dile getirecek okadar çok ortak yönümüz var ki veeee ben senin yazılarından güç alarak 3 yıldır ertelediğim bloğumu açtım. Bu GÜLEN sensin ve sen olarak seni seviyorum. lütfen çatlak seslere kulak verme. harika gülmüşsün. gülmek sana en yakışam şeylerden biri.kocaman öpüyorum ve yoşiye selamlarımı iletiyorum.

    YanıtlaSil
  59. Kahretsin, böyle yorum yapanlar mi var? Bir anneye nasil böyle birsey söylenir? Simdi sergül güldü diye , sinemaya gitti diye ne düsüncelere daliyorsunuz? Arkadasim annesini kaybettiginde onu gittigim her yere götürdüm, kafasi dagilsin, az da olsa onu güldürebileyim diye. Demek bazilari seni kötü halde görmek istiyor, sergül. Biz ise su resimdeki gülümsemenden Cok Cok mutlu olduk. Dualarimdasiniz, siz Cok iyi insanlarsiniz, bütün ailen Cok Iyi!

    YanıtlaSil
  60. geçen günkü yazının başlığı gibi "insanlar garip". ben kendi adıma seni de yoshi'yi de gülerken gördüğüm için sevindim sergül. hayata devam etme/tutunma çabanı takdirle izliyorum ve sana ve ailene güzel, mutlu bir hayat diliyorum. boşver kim ne derse desin, takılmamaya çalış. hayat hem çok uzun hem de çok kısa, herşey insan için, boşver..

    YanıtlaSil
  61. Bu insanlar sevdiğini kaybetmenin acısını bilmeyen,diğerlerinin üzüntülü halini görmekten keyif alan insanlar.Allah onları ayıpladıkları şey ile terbiye etsin demeyeceğim zira şüpheliyim terbiye olacakları konusunda.Umarım en kısa sürede,mucize olur ve gökten kafalarına beyin iner.
    Allah dayanma gücü versin sana böyle çirkin insanlara karşı

    YanıtlaSil
  62. azıcık da olsa mutlu olman bizi öyle sevindiriyor ki. lütfen sana ne iyi geliyorsa onu yap.

    YanıtlaSil
  63. sergül senin ig paylaşımını görünce oh sonun da biraz normalleşmeye çalışıyor diye düşündüm en önce. ama tabiki kötü kalpli insanların aklı nerelere nerelere gitmiş. çok rica edicem, açıklama yapmak zorunda hissetme kendini, sen ne yazarsan yaz kötü, kötüdür. bu yazdıklarından da bir fenalık bulacaktır. o yüzden boş ver sen işin bu yanını, nasıl mutlu olacaksan öyle yaşamaya devam et.. Dualarımdasın, allaha emanet ol.

    YanıtlaSil
  64. Oncelikle duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ederim. Tüm güzellikler sizinle olsun. Bundan sonra Allah yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin inşallah

    YanıtlaSil
  65. Harikasin Rabbim o güzel yüzünü güldürsün Elif gibi dimdik olasin

    YanıtlaSil
  66. Sergülcüm buradan da anlıyoruz ki, her sabır dileyen yürekten dilemiyormuş demek ki. Kendilerinde bu yorumları yapacak cüreti nereden bulur bu insanlar hiçbir zaman anlamadım,anlayamayacağım zira anlaşılır ve kabul edilir bir yanı yok. Evet aynen öyle olacak, kınadıklarını yaşamadan ölmeyecek o çok bilmiş hadsiz insanlar. Senin sesini duymak ve en nihayetinde eşinle birlikte bu güzel gülen fotoğrafını görmek seni gerçekten sevenlere tanıyanlara yani yol arkadaşlarına yetmiştir. Hepsini dinleme fırsatı bulamadım ama az da olsa sesini duydum ve sesini iyi duymak bana da iyi geldi.Artık buradaki linkten dinlerim tamamını. Dediğin gibi İstanbul sana iyi geldi ama inşallah daha da iyi gelir. Hep de iyi ol bundan sonra. Sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
  67. Sevgili Sergul, sizin adınıza cok mutlu oldum. Yayini heyecanla dinledim. Sesini duyunca cok memnun oldum. Gülumse Sergül ve evet acını sakız etme. Bu senin yolun bizler sadece uzakta olsa senin yanında olmaya çalışan kişileriz. Senin gülüşünle mutlu oluyoruz. Her turlu duygu biz insanlar için... Sen kendini nasil iyi hissediyorsan/hissedeceksen öyle davranmaya devam et. Hergun sizin icin dua ediyorum, acınız hafiflesin, Allah sabrinizi arttırsın diye. Birçok kişi de böyle yapıyordur. Ne guzel Allah dualarımızı kabul ediyor, yüzüne bir gülücük konduruyor. Acınla nasil üzüldüysem, gülüşünle o kadar mutlu oluyorum. Allah sabrinizi daha cok arttırsın.

    YanıtlaSil
  68. Mutlulugun beni de o kadar mutlu etti ki Sergul abla!
    Okan Bayulgen harbiden cok sagolsun nasil kafani dagitmis, yuzunu guldurmus.
    O insanlar, ah o pis insanlar yok mu zaten! Onlar istiyo ki sen surekli acini goster, yataklardan cikma, sanki senin acindan besleniyorlar.
    Onlar kotu insanlar Sergul abla, hep diyorum ne olursun dusunme bile onlari.
    Herseyi yap, bol bol gez, icten gulumsemeye calis hep. Yasanabilecek en aci seyi yasadin, ama sen tas gibi guclu bi kadinsin.
    Sonuna kadar arkandayim, gercekten acini sakiz etme bunlara. Biz senin yanindayiz.
    Yoshi'ye de bol sevgiler.

    YanıtlaSil
  69. Her insan sağduyu sahibi değil maalesef. Empati kurmadan, akıl yürütmeden bilirkişi oluveriyorlar hemen. Onlar bir yana seni yeniden böyle güleç görmek ve sesini duymak çok güzel. Biraz moral olmuş en azından. Ben kendi adıma çok sevindim. Bulutlar aralansın biraz... Çok görmesin insanlar...

    YanıtlaSil
  70. Sen nasil kendini iyi hissedeceksen oyle yap sinemaya git sahilde dolas gez toz alisveris yap abur cubur ye kendini filmlere ada cok iyi bilirim kafani surekli bisey mesgul ederken bir iki saatte olsa baska seylerle ilgilenmenin iyi geldigini cunku yeterince aci cekiyorsun zaten kimsenin senin acini yargilamaya hakki yok. Sen bilincli akilli guclu bir bayansin sen iyisini bilirsin kimsenin hadsiz yorumlarina aldiris etme nasil iyi oluyorsan oyle yap birak bosver biz bize yeteriz sevgilerim ve dualarimla Allah'a emanetsiniz...

    YanıtlaSil
  71. O kadar çok sevindim ki anlatamam , daha çok mutlu olursun umarım ...

    YanıtlaSil
  72. Ablacim ne dediğini bilmeyen insanları düşünme ve kendini iyi hissetmeye bak. Nasıl iyi hissedeceksiniz onu yapın Yoshi abiyle.Acı bitecek özlem devam edecek. Ama geride kalanların sana ihtiyacı var bunu bil seni seviyorum

    YanıtlaSil
  73. Allah insanlara akıl fikir versin nasıl zihniyette ki insanlarla aynı havayı soluyoruz. İnsan kayıpların arkasından oyalanacak moral alacak şeylerle ilgilenmezse kafayı yer.. ben 21 yaşında bunu idrak edebilmişken koca koca insanların bunu anlamaması yazık! Böyleleri karşısında sakın canını sıkma sergül abla çünkü bunlar halden falan anlamaz...

    YanıtlaSil
  74. Kim ne desin ama bu yazıyı oyuyan bir çok kişi işte bu diyordur. Sergül iyi olmak için, yasayabilmek için her şeyi yapıyor. Blogunuzu bu güne kadar hiç takip etmediğim kadar takip eder olmuştum, sırf iyiye gidişini görmek için. Sen (SIZ) iyi olun, toparlanin yanlış anlaşılmak istemek tabiki kızını unutun demiyorum ama yaşayan bir ölü olmayın....

    YanıtlaSil
  75. Kim ne desin ama bu yazıyı oyuyan bir çok kişi işte bu diyordur. Sergül iyi olmak için, yasayabilmek için her şeyi yapıyor. Blogunuzu bu güne kadar hiç takip etmediğim kadar takip eder olmuştum, sırf iyiye gidişini görmek için. Sen (SIZ) iyi olun, toparlanin yanlış anlaşılmak istemek tabiki kızını unutun demiyorum ama yaşayan bir ölü olmayın....

    YanıtlaSil
  76. Canim sergulum bi önceki günde ben seni istanbula davet eden bi yorum yazdım ama gitmedi sanırım goremedim..ben de beklerim istanbuldaysan basımın ustunde yerin var..

    YanıtlaSil
  77. sergülüM benim yol arkadaşım bakma şu anlamsız yorumlara ne olur yaa emin ol böyle saçma sapan yorum yapanlarin hiç biri seni blogu bilmiyor bu devrin küçük kafalı insanları onlar hiç üzme sen kendini bak senin biraz iyi olman bizi de mutlu etti sen böyle devam et kimseyi takma kafana Allah sana sabır versin bebeğim seviliyorsun unutma

    YanıtlaSil
  78. Radyo yayınını ben de dinledim. Yetişemeyeceğim diye telaşa girdim ama neyse ki yetiştim. Talkradio tarzında bir yayın daha önce ben de dinlememiştim. Alışık olduğum bir tarz değildi. Ama sonuçta sizi duymak vardı sonunda. <3 Sesinizi duymak çok güzeldi. Yasınızı nasıl tutmasını biliyorsanız bundan çıkmasının da en iyi yolunu, en iyi zamanını siz biliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  79. radyodan geldim , hemen sevdim seni sıcacık bir kalbin var. Keşke daha önce tanısaydım ...

    YanıtlaSil
  80. İşte bazı insanları anlayamıyorum ne denir böylelerine onu da bilemiyorum. Ben radyo yayını duyunca çok heyecanlandım, hemen dinlemek istedim. Ve cidden dinlerken size ne kadar iyi geldiğini anladım. Keşke insanlar daha çok empati kursa ve her ise burunlarini sokmasa :( Herkes acısını farklı yaşar, onu farklı aşar. Size şu iyi gelir böyle yap gibi şeyler diyemem kimse de bana diyemez. Çünkü herkes kendini neyin mutlu ettiğini bilir. Sadece doğru bildiginiz gibi yürüyün, bizde burdan size sessizce destek verelim. :)

    YanıtlaSil
  81. insanlar hadsiz,terbiyesiz,acımasız,kıskanç,hazımasız ve en önemlisi çok mutsuzlar.Hala elfony'nin de mutlu bir fotoğrafını görünce aynı hadsizlikte yorumlar yazıyorlar.Boşverin demiyorum,boşveriyorsunuzdur muhakkak.İnsanlar artık o kadar kötü bir yürek taşıyorlar ki,acınıza bile saygıları yok.Hep yüzünüzün gülmesini dilerim.Size iyi gelen güzel şeyleri yapmaya devam edin:)

    YanıtlaSil
  82. Sen hic kimseye bakma sana ne iyi geliyorda acini ne hafifletiyirsa onu yap

    YanıtlaSil
  83. Canim benim dunya gibi guzel bir gezegeni ne yazik ki insanimsi varliklar ile de paylasiyoruz..mutlu olmana cok sevindim ..seni gulerken gormek cok iyi geldi eminim benim gibi dusunenlere..dilerim ki daha guzel gunler getirsin hayat sana..hep gulumse acinla mutlu olacak asalaklara inat!!

    YanıtlaSil
  84. Sergül Hanım,
    Şunu çok iyi biliyorsunuz ki sizi seven binlerce kişi var,
    size bu kadar saygısızca yorum yapabilen gereksiz insanları ne de güzel benzetmişsiniz. Onlar daha çok beklerler!
    Dün katıldığınız radyo programını ilgiyle dinledim.
    Paylaştığınız fotoğrafta Yoshi Bey'i ve sizi gülerken görmek beni çok mutlu etti..
    4 yıldır sizi takip ediyorum, kabul ederseniz bende sizin yol arkadaşınızım.
    Eşiniz Yoshi Beyle beraber sağlıcakla kalın. Sevgilerimle D.

    YanıtlaSil
  85. Yüreğine sağlık. Gerçekten herkesin mutlu olma ve acı çekme şekli farklıdır. İnsanları güzel yapan bu farklılıklardır. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  86. Sana bu sekilde yorum yapanlar daha beterini yasasin insallah baska bisey demiyorum

    YanıtlaSil
  87. CANIM BENİM ne Perişan selfie'lerini ne de üzgün videolarını istiyoruz yol arkadaşların istemiyor lütfen gereksiz kişilierin dediklerini takma nolur biz seni seviyoruz ve şu an radyo programını indirdim dinliyorum.. o kadar iyi geldi ki güzel sesini mutlu sesini duymak inşallah daha iyi olursun. dediğin gibi yalnız asla değilsin seni seviyoruz .

    YanıtlaSil
  88. MERHABA SERGUL
    BENDE SENIN SESINI DUYMAK ICIN RADYOYU PROGRAMA INDIRIP DINLEDIM
    IYI OLDUGUNU BILMEK ICIN, GUZEL DE OLDU...
    KIMSENIN NE DEDIGINE ALDIRMAMAYI BILECEK KADAR OLGUNSUN.
    ALLAH HER DAIM YARDIMCIN OLSUN
    BOSVER KIM SENIN HAKKINDA NE DUSUNUYORSA ALLAH IKI KATINI VERSIN.
    UMARIM ALLAH SANA DAHA GUZEL KAPILAR GUZELLIKLER NASIP ETSIN.
    SEN OKAN A OLAN HAYRANLIGINLA TANISMAYI DILEYISINDEN BAHSETMISSIN YA
    BIR GUN BENDE SENINLE TANISMAYI DILIYORUM.
    BAKARSIN BELKI BIRGUN BENDE SENINLE YANYANA GULUMSEYEN BIR FOTOGRAF CEKILEBILIRIM :)
    SEVGILER

    YanıtlaSil
  89. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  90. İnsanları anlamak hakikaten zor, önce üzülme bu da geçecek üstesinden geleceksin deyip, sonra neden ağlamıyorsun diyorlar. Hayatta herşey bizim için... Evet çok büyük bir sınav yaşıyorsun ve bunu geçebilmek için hayatına devam etmeye çalışıyorsun. Ztn dinimizce söylenen de buyken herkesin "nasıl ağlamazsın?" şeklinde ki tutumları can sıkıcı. Allah yardımcın olsun, sana bool boool sabır versin.

    YanıtlaSil
  91. O dönem Okan ulaşmak için her türlü sosyal mecradan her türlü mail adresinden hem yaşanan durum için hemde efsunlu orman için destek istemiştim.Ne yalan söyleyeyim içimden de çok geçirdim sizi aramasını ya da bi şekilde size ulaşmasını.Nasıl gelişti bilmiyorum tabi ama bügün benim içimden geçeni burada o yüzünüzdeki acı saklı gülümsemenizde hissetmek bana da iyi geldi inanın.Sizi en azından blogunuzdan bilen biri olarak bunun çok iyi geleceğini biliyordum çünkü.Ne olursa olsun hiçbişiy yapmammaktan iyi olduğunu ve bişiyler için adım atmanın hissiyatını yaşadım bu yazıda.Katkım var veya yok bilemiyorum vesileye bile sebebiyet verdiysem şu an mutluyum gerçekten.

    İyi olacaksınız Sergül...

    Siz güçlü bir kadınsınız ve unutmayın ki hiç tanımadığınız insanlar burada duacı,ben de onlardan biri...
    Sevenleriniz var ne güzel...
    Bence gerisi teferruat

    İçimden geldi yazmak istedim...Bir selam etmek istedim...

    Yol arkadaşın,Boyalı Kuş...

    YanıtlaSil
  92. İnşallah biraz bile olsa gönlüne su serpmiştir, çok ama çok mutlu oldum

    YanıtlaSil
  93. Biz seni anlıyoruz Toparlanacaksin tabiiki hayatin devam ettiğini bu insanlar niye anlamıyor yahuuu oturup odalara mi kapanmani bekliyorlar o zamanda laflari olur merak etme. senin acın sana ait içindeki bilemeyiz ki... sen iyi ol guclu ol sana iyi geldiyse gerisini sen takma... dualardasin...

    YanıtlaSil
  94. sergül bu fotoğrafı görünce o kadar sevindimki.. eminim benim gibi sevinen insan çok.. 2-3 densiz yüzünden üzülme ne olur.. herkes kapalı kutu ve içinde ne yaşıyor kimse bilemez... sen bizim dualarımızdasın rabbim sana güç versin huzur versin kötüleri uzak etsin etrafından.. çok seviliyorsun..

    YanıtlaSil
  95. Sergül abla sana diyecektim ki "AMAAANNN! YA BU İNSANLARI DİNLEME BİLE. GÖRME. DEDİKLERİNİ UMURSAMA. HALDEN ANLAMAYAN İNSANLAR İÇİN KENDİNİ YIPRATMA." ama zaten sen o kadar güçlüsün ki benim diyeceklerimin bin katını yapıyorsun. Ablam, insanlar düşüncesiz, anlayışsız. Bilmezler seni anlamazlar. Lütfen bu tür anlamsız lafları duymazdan gel. Biz(en azından ben), yol arkadaşım dediğin insanlar anlar seni. Acını sakız etme dediğin gibi. Sen nasıl rahatlıyorsan, sana ne iyi geliyorsa onu yap. Biz arkandayız...
    Seviliyorsun...

    YanıtlaSil
  96. Uzun bi aradan sonra sesini duymamin verdiği mutluluk çok güzeldi. Öyle iyi geldi ki ablam. Büyük bir keyifle dinledim senin çıkacağın anı deli gibi heycanla bekledim Ve cok güçlüydün , sesin harika geliyordu. Hayran kaldım bir kez daha sana. Ve senin ile Yoshi abinin adina da çok sevindim. Gerçekten size bu programin iyi gelmesini dilemiştim ve azda olsa iyi gelmiş ne mutlu... Yüzünüzdeki gülümseyisleri görmekte ayri bir keyif! Bu olayı dahi kötü yorumlayan kişilerede ne desek boş çünkü onlar başkalarını acıları ile kötüleyecek kadar aciz ve iğrencler. Onlardan bahsetmek bile fazla onlara! Sen güçlü kal ablam bizler yanındayız. SEVGILER♡

    YanıtlaSil
  97. O insan müsveddeleri seni üzmesin Sergül, onlar seni sevenlerden cevaplarını fazlasıyla aldılar.Bu insanlar acının da mutluluğun da, gülmenin de ağlamanın da insan için olduğunu anlayamayacak durumdalar, bakış açıları o kadar dar. Sen cevap vereyim diye kendini yorma bile. Senin de dediğin gibi onlar kınadıklarıyla sınanacaklar zaten günü geldiğinde. Biz seni biliyoruz, hep senin yanındayız.

    YanıtlaSil
  98. Merhaba Sergileyen, su ana kadar sana hiç yazmadım. Yazmaya kıyamadım daha doğrusu senin acını duyamam ama düşününce belki anlayabilirim. Cok acıyor eminim. Rabbim sabır versin sana ve Yoshiye. İnsanlar acımasız söylerler konuşurlar
    İnşallah biran öncede susarlar. Dualarımdasınız.

    YanıtlaSil
  99. Insanoglu garip tuhaf acimasiz dengesiz daha nice tabir bulunabilir...seni gulumsetenler,yarana merhem olanlar,ardinda destek olanlar,duasinda her daim var edenler bol olsun yolunda...2011 den beri seni bilen taniyan yol arkadasin deniz...biz burdayiz her daim

    YanıtlaSil
  100. Sergül abla senin adına çok sevindim çok mutlu oldum hep mutlu olman dileğiyle

    YanıtlaSil
  101. Dun yorumlari okurken acaba bu densizler ne zaman yazar diye dusunmustum acikcasi :) Cok gecikmemisler,kotuler olmasa iyilerin kiymetini anlayamazdik Sergul Hanim Malesef bu boyle,allah iyi niyetimizi eksik etmesin,gulumsemeniz daim olsun.

    YanıtlaSil
  102. İnsanlar çeşit çeşit. Üzülme diyebiliyorum sana sadece. Ve gerçekten de hiç kimse kınadığı başına gelmeden ölmez. Allah Rasulü söylüyor bunu.

    YanıtlaSil
  103. Sergül abla, önemli olan sensin senin gülmen ve mutlu olman beni çok sevindirdi dün hep böyle olursun olursunuz umarım sana bolca sabır diliyorum ve lütfen ama lütfen takılma şu çocuklara dün o yorumu görmemen için dua ettim ama görmüşsün kendi hallerine bırak...

    YanıtlaSil
  104. o gülen suratını çok çok çok özledim!

    YanıtlaSil
  105. Bir parça gülümse diğiniz için Allah'ıma şükrettim... Sebep olduğu için Okan Bayülgen'e dua ettim... Bir parça tebessümü çok görenler kötüsünüz kötü...

    YanıtlaSil
  106. Bu kadar güzel,bu kadar içten bir gülüş,bunları hak etmiyor. Ne istiyorsunuz bu kadından diyerek hesap sormak geliyor içimden :)

    YanıtlaSil
  107. İlk aklıma gelen okan bayülgendi..içimden demiştim sergül ablamıza iyi gelecek tek insan odur ailesi dışında..çok mutlu oldum buna

    YanıtlaSil
  108. sen kimseyi takma insanlar yaşamadıkları şeyin acısını bilmezler,nasıl mutlu oluyor isen yada nasıl acını bastırıyor isen öyle devam et unutma ki hayat halen devam ediyor!Ayrıca o kötü yorum yapan insancıklara böyle gülerek,mutlu olarak karşılık ver her zaman.SEVGİLERLE,SENİ ÇOK SEVİYORUZ!

    YanıtlaSil
  109. Ne kadar da isabetli yazmışsınız. .kınadıklarınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz. Hayat hayata tutunma savaşı. Kimin nasıl yaptığı ise hiç kimseyi ilgilendirmez. ..

    YanıtlaSil
  110. Biliyomusun resmini gördüm okan bayulgenle çok şükür gülüyo dedim biraz iyi dedim sevindim o kötü yorumları yapanlar şerefsizler

    YanıtlaSil
  111. Merhaba! Mutlu olmaya sonuna kadar hakkınız var. Yanlış anlamayın ama hele şimdi daha çok hayatın keyifli yanını, pozitif yanını görmeye ihtiyacınız var. Hayat ne iyi ne de kötü. Siz şu an doğal olarak kötü yanını daha çok hissediyor olabilirsiniz. Ama bir yandan mutlu olmayı da unutmayın lütfen!

    Yapılan yorumlar çok saçma ve dikkate almaya bile değmeyecek, hiçbir anlamları yok çünkü. Dediklerinize katılıyorum. Size kendi yolunuzda başarılar diliyorum ve umarım iyi günler hemen kapıdadır. İyi günler! Bloğunuzun okuyucularınızdan Gizem :)

    YanıtlaSil
  112. Sesini duymak hele ki gülüşünü duymak harikaydı. Senin sesinin güzel gelmesi burda beni bile rahatlattı. Hatta şarkı aralarında keyiften oynadım 😎 Ben acından sonra katıldım seni takip edenlerin arasına. Keşke daha once keşfetseydim dedim. Geceleri eskiye dönük yazdıklarını resimlerini inceliyorum. Artık bende yol arkadaşınım ve iyi olmani diliyorum. Iyi olmanla iyi oluyoruz. Kötü yorumları da boşver. Allah kalplerine merhamet versin ☝

    YanıtlaSil
  113. Sen yüreğine avuntu arıyorsun gülüm. Kimbilir yüreğinle başbaşa kaldığında nasıl yakıyordur beynini bedenini. Ne iyi etmişsiniz atlayıp uçağa gelmişsiniz Yoshi ile elele Istanbul'a. Şehrime hoş geldiniz. istanbul bu adama kendini unutturur. Umarım sana da şifa olur. Sen sevincini yol arkadaşlarınla paylaşırken iyiydin de derdini, acını paylaşırken mi olmuyor böyle diyorlar. Böyle diyenler o yolda kalmışlar. Sende onları cok fazla kaale alma derim bende. Sen yola devam et gülüm biz yolda yanındayız. Yargılamak değil omuz vermek için yoldayız. Sorgulamak icin değil bilgilenmek için yoldayız. Ben ve benim gibi yüzlerce yol arkadaşın var üstelik dünyanın her yerinden seninle dertlenen sevinen yol arkadaşların var. Onlar! olmasa da olur. Yolun hep acik olsun. Bir derviş sözü ile bitiriyorum bu günkü yolu "Bu da gelir, bu da geçer. Ya HU" Sevgi ve muhabbet ile. Allah senin ve Yoshi nin yar ve yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
  114. Ah sergulcum benim insanim neden boyle yapar bir bilebilsem aciyi da tatliyi da paylasirlar ama bazen icimizden cikan o canavar yobaz dile gelir zehrini kusuar da kusar iste o yobazi susturdugumuzda kisiyi kendimizce degil kendince anlayip algiladigimizda boyle yorum yapanlar olmayacak eminim birgun bu olacak o zaman kadar sana sabir dilemekten baska birsey gelmez elimden Allah de sergulcum

    YanıtlaSil
  115. Canım
    Şu an acını hafifleticek az da olsa kafanı dağıtıcak hayata tutunmanı sağlayacak şeyler yapman öyle önemli ki her an kendini acıya verip hayatı durdurursan seni seven herkese haksızlık etmiş olursun kimin be dediğini önemseme cahillik her konuda gereksiz yorum yaptırtır varsın yapsınlar Okan Beyi çok severim şu an daha da büyüdü hayranlığım sana verdiği destek çok anlamlı lütfen Sergül yaşamaya devam bu hayatı acısıyla tatlısıyla yaşacacağız hepimiz

    YanıtlaSil
  116. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın.. Hep gül..

    YanıtlaSil
  117. Oysa ben hem eşinizi hem de sizi gülümserken görünce çok memnun oldum. Hatta önce eski bir fotoğraf sandım sonra yeni çekildiğini görünce daha da memnun oldum. Türk insanı öyle gülmekten mutluluktan pek haz etmiyor ne yazık ki.

    YanıtlaSil
  118. Sevgili sergül,
    Böyle sosyal aktiviteler yapman çevreyle bağını koparmaman çok güZel.
    Senin adına sevindim.
    Rabbim Herzaman aynı kişiye acı vermez
    Bugün sana yarın ona, bu böyledir.
    Sen konuşup duranlara değil önüne bak
    Yaşın daha çok genç Rabbim sabrının çektiğin acının ecrini kat kat versin.
    Daha hayırlı sağlıklı nesiller versin.
    Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  119. sen ne ile nasıl mutlu oluyorsan öyle yap, ağzı olan konuşur, bizim insanımız böyle.. tek yapmak gereken kulak ardı etmek.. bir şekilde hayat devam ediyor. bu hayatta herkesin bir sınavı var ve evet kimse kınadığını yaşamadan ölmeyecek. Allah senin ve eşinin yüzünü daha da çok güldürsün, acılar unutulmaz belki ama dilerim Allahtan hiç kimse seni üzemesin .. mutlu olun..

    YanıtlaSil
  120. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  121. Acınızı derinden paylaşan biri olarak, mutluluğunuzu da paylaşıyorum. İyi olmanıza, yüreğinize su serpen sebepler olmasına çok sevindim Sergülcüm. Daha nice mutluluklar sizin olsun inşallah. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  122. Sevgili Sergül, programı dinledim yüzünüzün gülmesine, bir nebze olsun mutlu olmanıza o kadar sevindim ki anlatamam. hep gülün.

    inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz çünkü zaten payınıza fazlasıyla büyük bir acı düştü bu hayattan. orada bile sesinizdeki hüznü fark edemeyenler hayatta hiç acı yaşamayanlar yahut sizi fazla tanımayanlardır.

    sizi her yaştan her sınıftan insan takip ediyor unutmayın, lütfen canınızı acıtan cahilce yorumlara itibar etmemeye çalışın. eğer mutlu olacaksanız lütfen hiç çekinmeyin, sinemalar, radyo programları vs. birazcık yararı olacaksa daha da fazlasına gidin. ne denirse densin sakın bunları kendinize çok görmeyin, her şeye sizin de hakkınız var hatta daha fazla. çünkü bunlar keyif değil ihtiyaç sizin durumunuzda. büyük bir travma yaşadınız, sağlıklı bir psikolojiyle yolunuza devam etmek şu an en önemlisi. acınız zaten biz ne dersek diyelim aklınızın bir kenarında olacaktır. şimdi olması gereken sağlıklı, normal bir hayat geçirmeniz, iyi hissetmeniz, zamanın yaralarınızı sarması, belki ileride yeniden anne olmayı düşüneceksiniz...

    siz zaten başkasının laflarına itibar eden bir insan olsanız böyle cesur kararlarla bir hayat şekillendirmezdiniz, ben sizi hep mücadeleci bir insan olarak gördüm. bütün yorumları okumuyorum o yüzden aynı şeyleri tekrarladıysam özür dilerim. güzel günler görmeniz dileğiyle...

    YanıtlaSil
  123. Biz sizi gülerken görmek istiyoruz. Acı da insanlar için, insan yaşadığı müddetçe mutluluğa yönelir, en doğal dürtüdür bu. Sanki ağlasanız paralansanız kader mi değişecekmiş? Yavrucağınız siz üzüldükçe üzülüyordu belki, siz hayata tutundukça o da sizi beklediği yerde rahat edecektir eminim. Çok güzel söylemişsiniz, bu başkalarının hüzünleriyle beslenen insan bozuntularını asla sevindirmeyin. Asla! Sizi seven binlerden biri.

    YanıtlaSil
  124. Eşimi kaybettikten iki ay sonra çocuklarımı ve annemi alıp iki günlüğüne yaşadığım ortamdan uzaklaşıp Bursa'da bir otelde iki gece kaldım diye çevremdekiler saçma sapan konuşmuşlardı. Hiç üzerime bile alınmadım. herkes acısını kendi doğrularında yaşar. Moralinizi bozmayın, hatta olumsuz yazıları anında silip dillendirmeyin. Gri insanlar her zaman bir yerlerde olacak. Hayat beyaz düşünenler sayesinde güzel. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  125. Super seni dinliyorum suanda.

    YanıtlaSil
  126. vicdanı körelmiş içi fesatlıkla dolu insanları duymayın bence çünkü onlar mutluluğunu başkasının mutsuzluğunda arayan hz.Allah ın emrini bilmeyenler zira bilselerdi Rabbimizin yas tutmayın diye buyurduğunu bilir buna göre teselli verirlerdi...yazık insanlık nerelere gidiyor kimse yaşamadan anlayamaz deyimi sanırım şu noktada tam yerinde olur....

    YanıtlaSil
  127. Ne kadar kötü kalpliler var Allah' ım insanin inanası gelmiyor bu dediklerin için.Sen yine sen ol ve yolun hep açık olsun.Sevgiler

    YanıtlaSil
  128. Sen mutluysan mutlu oluyoruz. Kimin ne dediği umrunda olmasın. Kimse kimsenin içini bilemez.

    YanıtlaSil
  129. Yaklaşık 2 yıllık bi yol arkadaşınız olarak, uzun bi süre sonra sesinizi iyi olarak duymak iyi geldi. Okan Bayülgen ve burcu bakdur iyi gelmiş size de.

    YanıtlaSil
  130. Yayını dinledim ve gerçekten çok güzel sohbet etmişsiniz. Çok da iyi olmuş. Siz zaten kendinizi iyi bilen birisiniz. İnsanlar belli kalıplara sokmaya çalışıyor kişileri. Bence içinizden geldiği gibi davranın. Sevgiler !

    YanıtlaSil
  131. Gül Sergül, gül, mutlu ol. Acılara inat gül. Hayat bir şekilde hepimiz için akıyor. Acını anlamam mümkün değil ama çevrende ve ben gibi uzaktan da olsa seni seven insanlarla birliktesin emin ol. Dualarımız seninle!!! Allah a emanet ol!

    YanıtlaSil
  132. Herkesin inadına gülümse ama yapmacık değil. Gerçekten mutlu olduğunu için gülümse sen hep böyle güzel gül :)

    YanıtlaSil
  133. Sergül ablam seninle konuşmayı o kadar istiyorum ki. Radyo yayınını kaçırdığım için kendimi kahrettim. İyi ki varsın.Harika bir insansın. Zor zamanlarımda bilmeden de olsa elimden tuttuğun için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  134. Radyo programını arkadaşım sayesinde dinleme sansim oldu sesinin nasıl geldiğini dikkatle dinledim çünkü iyi olduğunu bilmeye ihtiyacım vardı eminim için de büyük bi acı var ama sesin de ki minik mutluluk tonları bile beni mutlu etmeye yetti mutlu olmayı hak ediyorsun kötü yorum yapanlara lütfen kulak asma öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  135. Dilerim gülümseyebildiğin anlar giderek çoğalır. Sana kisacik bir mutlulugu bile cok gorup yargilayici yorumlar yazanlar kendinden ve hatta insanligindan utanmali. Sana iyi gelecek hicbir firsati kacirmamalisin. Herkes farkında olmadan yasar giderken bazen icindeki aci yuzunden bırak gülümseyebilmeyi nefes almak icin bile caba gostermen gerekir. Cabalamaya devam et Sergül yanindayiz seni seviyoruz.

    YanıtlaSil
  136. Canım ablamm yüzün gülsün hep.

    YanıtlaSil
  137. Seni böyle gülümserken gördüm ya daha ne isterim

    YanıtlaSil
  138. Ben sizin yol arkadaşınız olmaya yeni başladım. Keşke daha önce de bloğunuzdan haberim olsaydı. Hayata karşı duruşunuza ciddi bir şekilde saygı duyuyorum. Siz şu anda yapılabileceklerin en iyisini ve doğrusunu yapıyorsunuz bence. Kalbim sizinle. İnşallah birgün Kıbrıs'a da gelirsiniz...

    YanıtlaSil
  139. Canım benim dogrusun hemde çoook bir annenin kaybettiği gözünün nurunun acısını hiç kimsenin eleştirmesi çoook yanlış islamın şartı beş altıncısı haddini bilmektir.Hiç kimse kimsenin yaşadığı şeyleri bilemez seni eleştirenleri sen aldırïş etme güzel türk kızı ayrıca sana gerçekten saygı duyuyorum efsunumuzu türkiye ye defnedirdigin ve dini vecibelerini yerine getirtigin için bu işler yürek ister helal olsun sergülūm Allahın rahmeti bereketi merhameti üzerine olsun annengile selamlarımı iletirken sevinirim seniii gerçekten çoooook seviyoruz kızlarım ve ben.

    YanıtlaSil
  140. Okan bayülgen e ne denilirse denilsin bende bayılıyorum. o kadar sevindim ki adınıza.

    YanıtlaSil
  141. Bu nedir Allah aşkına inanmak istemiyorum saçma sapan yorumlara... Herkes bi kendine gelsin artık bu ne vicdansızlık... Senin Allahın yok mu derler insana...iyi ki okumuyorum o saf kötülük barındıran yorumları... Biraz "saygı" demiyorum biraz "ahlak" biraz "vicdan" biraz "aklıbaşındalık" biraz "farkındalık" yahuuu!!!! Hergün bileyerek sivrilttiğiniz tırnaklarınızı çekin insanların etinden bu ne cürrettir anlamak mümkün değil!!!!

    YanıtlaSil
  142. Bu nedir Allah aşkına inanmak istemiyorum saçma sapan yorumlara... Herkes bi kendine gelsin artık bu ne vicdansızlık... Senin Allahın yok mu derler insana...iyi ki okumuyorum o saf kötülük barındıran yorumları... Biraz "saygı" demiyorum biraz "ahlak" biraz "vicdan" biraz "aklıbaşındalık" biraz "farkındalık" yahuuu!!!! Hergün bileyerek sivrilttiğiniz tırnaklarınızı çekin insanların etinden bu ne cürrettir anlamak mümkün değil!!!!

    YanıtlaSil
  143. Canimiz Sergul Kato'muz����❤

    YanıtlaSil
  144. şuan dinliyorum arkadan gelen gülüşünü duydum çook güzeldi..:D

    YanıtlaSil
  145. Yayını dinledim ve bir an bile mutlu olabilmene çok mutlu oldum :)...

    YanıtlaSil
  146. Sevgili Sergülcüm
    Kimin ne dediğinin hicbir önemi yok. Seni niz tanıyoruz bizi de az cok sen tanıdın. İnan ailecek dinledik ki evlilik yıldonumumdu o gün senin sesindeki frekansa daha cok mutlu oldum. Bana iyi geldi seni sevenlere de iyi geldi mutlak çünkü sevdiklerimizle biz mutluyuz gerisini boşver gerisi yalan...
    Hergün aklımda ve duamdasın duamdasınız
    Allaha emanet
    Didem

    YanıtlaSil
  147. Doktugunuz goz yasi damlalarini sayan bir ekip varda gülümsemelerinizden mi rahatsiz yada acinizi anlayabildiklerinimi saniyorlar ben bunu anlayamiyorum.Sergul hanim sizi ne yazikki acinizla tanidim sonra neredeyse tum videolarinizi blog yazilarinizi okudum ve hayati oldugu gibi kendi gibi yasamaya calisan bi kadinla tanistim oyuzden umrunuzda olmasin atip tutup kendini kanaat onderi sananlar. Defalarca size yazmak istedim ama hep aman yanlis birsey solersem acisini belkide aklinin dagildigi biraz normallesebildigi biranda hatirlatirsam die hep cekindim ama bu yaziniz beni bile ki hayati sevgi ve hosgoru uzerine yasamaya calisan biriyim,tasirdi. neden bukadar kotuyuzki dedim kendime, kızdım, sonra kinadiklarin gibi olma dedim. Allah size acinizla bas etme gucu versin meleginiz icin dahada cok gulun ve en buyuk temennimde meleginizin ormaninda kocaman agaclarin golgesinde ailenizle anlariniz olsun. Diyorumki kendi kendime herkesin aciyla imtahani farkli neden bunu goremiyoruz sonrada ifade seklide farkli herhalde diyerek anlamaya calisiyorum,normal degil ama normallestirmeye calisiyorum. Sizde lutfen icinizdeki bu durumla basetmeye calisirken bide bunlarla uzmeyin kendinizi. bu surecte milyon kez duydugunuz biseydir ama tum kalbimle soyluyorum bende; Allah size dayanma gucu versin. Sevgiyle kalin

    YanıtlaSil
  148. sergül kimseyi dinleme kimseyi görme boşver gitsin onlar acizliklerine yansınlar ve şunu sakın unutma eğer sen gülersen içindeki efsunda sürekli Güler sen Mutlu olursan oda Mutlu olur... senin acını malzeme yapanlara yazık onlar senin bildiklerini bilmiyorlar seni seviyoruz....

    YanıtlaSil
  149. Sevgili Sergül'ümüz o yazıları yazanların eminim kalplerinin karanlığı yüzlerine yansımıştır...Hiç kimse için kötü düşünmem ama keşke içlerindeki sevgisizliği size yansıtırken birden parmaklarına bir şey olsa da saf ve temiz insanların yüreklerine dokunamasalar.. Sizi çok seviyoruz

    YanıtlaSil
  150. yayın harikaydı sesini duymak, gülüşlerini duymak, gerçek anlamda mutlu olduğunu hissetmek şahane bir şeydi seni böyle hissetmekte inan beni de mutlu ediyor ve ne olurr boş konuşan insanların hayatına engel olmasına izin verme her insan her duyguyu aynı yaşayacak diye bir kural yok çünkü hiçbir insan aynı değildir o yüzden bir sinek vızıltısı gibi algıla onları yok say hayatını yaşamaya bak sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa hayatını ne de olsa senin hayatın senin yaşama şeklin kimsenin laf söylemeye hakkı yokk.. senii çook seviyorum <3 umarım beni de günün birinde bir "yol arkadaşın" olarak adlandırırsın kendine çok çok iyi bak Yoshi abiye de selamlarımı iletiyorumm..<3 )

    YanıtlaSil
  151. MUHTEŞEM BİR PROGRAM OLMUŞ... BİR GÜN KENDİ RADYO PROGRAMINI YAPMANI ÇOK İSTERİM EMİNİM O DA MUHTEŞEM OLACAKTIR. ŞUAN GÖZÜMDE CANLANDI DA YABANCI DAMAT KONULU BİR RADYO PROGRAMI;FARKLI ÜLKELERDE EVLİ OLAN ÇİFTLERİ KONUK EDİP HEM KENDİ ANILARINI HEM ONLARIN ANILARININ KONUŞULDUĞU EĞLENCELİ BİR PROGRAM OLABİLİR.

    YanıtlaSil
  152. Sen bu dunyanın butun iyiliklerine ve guzelliklerine layıksın guzel yurekli sergülüm... Allahım sabrının ve guzel yureginin karsılıgı olarak cennet bahcelerinde evladınla gezmeyi nasip etsin... Seni cok seviyoruz.. Dualarımizdasın canım...

    YanıtlaSil
  153. Güzelim benim..seni gülerken görmek beni çok mutlu etti, bosver ne derlerse desinler yaşayan bilir.cok guzelsiniz

    YanıtlaSil
  154. Hep gul sen Sergul.. ne yasadigini ancak sen bilirsin. Elbette guleceksin, elbette hayata katilacaksin. O kotu yorumlari yapanlarin Allah sevgisinin olmadigini düşünüyorum. Aklim, dualarim hep seninle..

    YanıtlaSil
  155. Tika kulaklarini,kapa gozlerini duyma ve gorme hic birini.Hayat da aci da mutluluklarinin da tamami senin.Ne iyi geliyorsa oyle davran.Onlar konusur.Kotulukle besleniyorlar cunku,mutsuzluktan mutlu olan insanlar onlar.Birak kotu olarak kalsinlar.Oysa sen iyi olmayi hak ediyorsun sergul rabbim acini hafifletsin.Hayatini kolaylastirsin.sevgiler

    YanıtlaSil
  156. ittiret gitsinler,,yaşamalısın,, ben öyle yapıyorum ,,

    YanıtlaSil
  157. sergül abla umarım you tube kanalınızada bir an önce dönersiniz ,hayata bu şekilde sarılmış olduğunuzu görmek çok mutlu etti bizi

    YanıtlaSil
  158. İnsanlığın kaderidir; acı! Hepimiz sevdiklerimizi kaybediyoruz, her gün haberlerde internette onlarca acıya tanıklık ediyoruz. Asıl eleştirilmesi gerekenler; seni eleştirenler. Hayata tutunmaya çalışan güçlü bir kadına destek olmak yerine köstek olmaya çalışmak nasıl bir psikopatlıktır aklım almıyor.

    Acını bile öyle ''İnsanca'' yaşıyorsun ki, sen böyle güçlü durdukça eminim Efsun'da olduğu yerde çok daha huzurlu oluyordur. Bir arkadaşım; bazı ruhlar Dünya'ya tekamül için gönderirler, çocukken vefat edenler gibi mesela, onlar tekamül seviyesi yüksek ruhlardır ve Dünya'ya ailesine imtihan için gönderirler demişti. Senin bu imtihanı başarıyla vereceğinden, kalbin sızlasa da ileride çok güzel şeyler yaşayacağından gram şüphem yok.

    Yoshi'de, sen de sanal alemde tanıyıp içselleştirdiğim şahane insanlarsınız. Eleştiren üç beş kişi, ama seni dualarınaa yer eden bizleri de unutma.

    İnsanlıktan nasibini alamamış, okumayan araştırmayan boş boş konuşan insanların söylediklerinin hiç bir önemi yok. Kendileri ne ki? Söyledikleri ne olsun. Başkalarının acısından prim yapan, başkalarının acısıyla mutlu olan zavallılar sadece.

    Günaydın.
    Günün güzel olsun.

    Seni seven Meloooo.


    YanıtlaSil
  159. Insan beynini oyle programlamis ki yaradan, acidan gebersen bile hayat bir sekilde devam ediyor. Yiyorsun, iciyorsun, guluyorsun. Yoksa buyuk aci yasayan kimse nefes alamazdi. Bu garipsenecek birsey degil. Biz o aciyi yasamadigimiz icin bilmiyoruz. Evet sanki yasayamazmisiz gibi geliyor ama yasaniyor. Allah diyor ki; bana onsuz yasayamam deme, seni onsuz da yasatirim. Evladini kaybetmis bircok anne var tanidigim. Yabanci cogu. Acilari buyuk ama hayatlarini devam ettiriyorlar. Ettirmeliler cunku. Allah peygamber sabri versin Sergul. Hem acin icin, hem de abuk sabuk seni kinayanlar icin.

    YanıtlaSil
  160. Azcık da olsun tebessüm ettiğini gördüm ya inan çok sevindim.

    senin gülümsemene sebep olan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

    SENİ SEVİYORUZ.

    YanıtlaSil
  161. Seni gülerken görmek beni çok mutlu etti. Çok sevindim. Kendi nefretlerini sana sıçratmamalarını sağladığın için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  162. O güzel yüzünüz hep gülsün ablacım bu şekilde yorum yapanlarıda Allah bildiği gibi yapsın hanenizi sağlıklı.mutlu,huzurlu günler bekliyor olsun ablacım

    YanıtlaSil
  163. Yol arkadaşım Sergül.Adım adım hayatındaki bu süreci elimizden geldiğince yanında olarak birlikte yaşıyoruz.Hayatına devam etmeye çalışmana,kendini bırakmamaya çabalamana ,koca bir sınavdan geçerken isyan etmemeye çalışmana şahidiz.Ne olursa olsun çok iyi yol alıyorsun canım benim.Bu gereksiz yorumlar ne yazık ki hep olacak .Tesadüfen yoldan geçen,senin hikayeni bilmeyen, can sıkıntısından yazan, eleştiren insanlar ne yazık ki olacak.Ama sen çok güçlüsün,yanında bir sürü yol arkadaşın ve onların güzel duaları var.Senin iyi haberlerin bizlere de iyi geliyor.Her anında yanındayız ne olursun bunu hiç unutma!!!

    YanıtlaSil
  164. Bazı beyinsizler insanların acilariyla mutlu olurlar görmekten zevk alırlar. Allah akıl fikir versin.kaale almamak en guzeli. Nasıl bir mantik nasil bir zeka nasil bir vicdan...nasipsiz insanlar.size gelince inanin dünden beri gülen yüzünüzü görünce çok mutlu oldum yemin ederim.siZ çok sabirli bi insansiniz bugunlerde gececek elbet sizi Allah için çok sevdim.acinizi paylaşıyorum inanin.Rabbim yuzunuzden mutluluğu eksik etmesin solmasin guzel yuzunuz.Allah a emanet

    YanıtlaSil
  165. Sergül düşündüklerini ifade etmen gerçekten çok çok güzel.Hayatın devam ettiğini hepımız bılıyoruz, bazen insanlar konuşmak için konuşurlar, acılar paylastıkça hafifler..seni seviyoruz.

    YanıtlaSil
  166. Sergülcüm çook sevindim, harikasın, fotoğrafınız müthiş, umarım başka hoş süprizlerle de karşılaşırsın, sevgiler...

    YanıtlaSil
  167. ya programı da dinledim çok güzel sesin var bir çocuk masumiyeti akıyor sesinden. Seni gülerken görmek beni de mutlu etti. Okanı da çook severim güzel kalpli insan nasıl da yarana azıcık derman olmak istemiş.sen lütfen kötü yorumları okuyup canını sıkma lütfen kaile alıp onlara cevap verme lütfen.

    YanıtlaSil
  168. canım ben seni yıllardır takip ediyorum.
    Mutlu ol..
    Senin hakkın tabi ki mutlu olmak.
    Seni çok seviyoruz.İnan sevenin daha çok

    YanıtlaSil
  169. çok tatlısın sen bu iyiliğinle herşeyin en güzeline layıksın. senin adına çok sevindim radyo yayınına çıktığın için.kendine iyi bak .. seni seviyoruz:*

    YanıtlaSil
  170. Yoshi'yi ve seni gulerken gormek cok guzel, Sergul...Rabbim sabrinizi her zaman artirsin ikinizin de ve gonul ferahligi versin..

    YanıtlaSil
  171. Sergül hanim bizde bir laf vardir ölü rahat döşeğinde evde yatar yaninda sofra konur yemek yenir yani hayat ilk günden devam eder aslinda. acınızı ne hafifletiyorsa onu yapin bence Turkiyede biraz daha fazla kalin bunun size çok iyi geleceğini tahmin ediyorum. Allah sevgisi verdiği gibi sabrini da versin. Sizi çok seviyoruz kendinize iyi bakin Sabır ve zaman... her sey gecmeyecek ama bu acıyla yaşamayı nefes almayi öğretecek zaman...

    YanıtlaSil
  172. Sergulcum,merhaba kardeşim.
    "Onlar ne anlar ki!" diyerek yazıma başlamak istiyorum.Defalarca sevdiklerini kaybetmiş ama tanımadığın bir arkadaşın olarak şunu diyebilirim.O kadar doğru bir yoldasın ki.Bu yaptıkların, herşeyden önce isyan etmemen Allah katında seni daha çok yüceltiyor inan.İleride bunun mükafatını yüreğinde yavrunu taşıdığın ve taşıyacağın çok güzel günlerle alacaksın. Gülümseyebilmemiz sevdiklerimizi unuttuğumuz ve onları geride bıraktığımız anlamına gelmez. Tam tersi onların ölümsüz varlıklarına huzur verir bunu sakın unutma.Allah sana daha çok güç ve daha çok sabır versin güzel kardeşim.İzmir'e yolun düşerse seni ve eşini seve seve ağırlayacağımdan şüphen olmasın.

    YanıtlaSil
  173. Bazı İnsanları anlayamıyorum. Nasıl bukadar Vicdansız, Kalpsiz olabiliyorlar. Hiç mi kendinizi yerine koyamıyorsunuz..? Zaten yaşadığı büyük bir acı. Hayır düşündüğünüz ne...? Anlıyamıyorum!!! Hayata'mı küssün, isyan mı etsin napsın..? Maşallah ne güzel dim dik ayakta. Belkide içimizde evlat acısı, anne-baba acısı, akraba acısı yaşayanlar vardır. Ne biliyorsunuz böyle onlarada ÖRNEK oluyordur.. Bir Umut, hayat devam ediyor mesajını veriyordur...!! Sevmiyorsanız, çekemiyorsanız hadi çıkın gidin sayfasından... Daha ne arıyorsunuz... İşiniz gücünüz Güzel insanları kötülemek. Onları mutsuz etmek. Unutmayın ki Bu Dünya geçici. Bunun öbür Dünyasıda var.. İYİLİK YAPAN, İYİ SÖZ SÖYLEYEN, İYİLİK BULUR... KÖTÜLÜK YAPAN, KÖTÜ SÖZ SÖYLEYENDE, CEZASINI BULUR..!!!! Biz seni çok seviyoruz. İyi gününde'de kötü gününde'de yanındayız.. İnşallah bu günler geride kalıcak ve sen hayatına en güzeliyle devam ediceksin Sergül ablam. Ben seni daha yeni tanıdım ama öz ablam kadar seviyorum. Duygularımı bile anlatamıyorum. Sanki seni yıllardır tanıyorum. İnşallah küçük Meleginiz'de öbür dünyada size şefaatçi olacaktır. Hep beraber Cennette buluşmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  174. Paylaştığın için çok teşekkürler. Okan Bayülgen'den de Allah razı olsun böyle bir şekilde farklı bir faaliyetle sana ve Yoshi'ye en azından bir değişiklik olmuş. Programda çok iyiydin.

    Diğer insanları ile hiç anlamıyorum. Yazdıklarından ve paylaştıklarından hoşlanmayan varsa seni izlemez dinlemez, ama seni sevenler niye kötü niyetli yorumlar yazar anlamıyorum. Bu hayatta bir insanın yaşayabileceği en büyük acıdan geçen birini neden incitmek isterler anlamıyorum. Allah bildiği gibi yapsın bu kişileri.

    YanıtlaSil
  175. Acınızı yaşamamış insanlar sizi anlayamazlar,onlar eleştirmeyi sever . Doğru olanı yapıyorsunuz .Kendinize iyi bakın sevgiler...

    YanıtlaSil
  176. ÇOK ÇOK ÇOK GÜÇLÜ BİR İNSAN olduğun için Sen her şeyin en iyisine en güzeline layıksın fıstık. Bunu sakın unutma. Gül Cemalinin devamını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  177. Evet evet Yoshi biraz Türk. ;) Harikasın ve çok tatlısın gerçekten. Şu an hem seni dinliyorum hem de kendi işime bakıyorum. Arka fon müziğim oldun...

    YanıtlaSil
  178. Seni hiç yalnız bırakır mıyız biz.

    YanıtlaSil
  179. Sesini duymak iyi geldi😘😘

    YanıtlaSil
  180. Sesini duymak iyi geldi😘😘😘

    YanıtlaSil
  181. İşte SERGÜL KATO farkı helal olsun sana en olması gerektiği gibi yazmışsın aynen devam o garip kişiliksizleri de boş ver anlayışsızlıklarını, cehaletlerini zaten yazdıklarından belli ediyorlar . Allah kuvvetini daim etsin hayat her şeye rağmen yaşamaya değer yanımızda Ailemiz sevdiklerimiz en değerlilerimiz olsun, yeter ki arkamızda dağ gibi dursunlar (=

    YanıtlaSil
  182. Çünkü güçlüsün sen Sergül abla. İlk günden beri diliyorum,sabır seninle olsun.

    YanıtlaSil
  183. Sergül boş tenekeden ses çok çıkarmışş biz seni biliyoruz gerisinin bilmesine gerek yok o kadar mutlu oldumki sesini duyunca ve seni görünce acın acım oldu sen iyisen bende iyiyim hep böyle güçlü ol güzel kadınn

    YanıtlaSil
  184. Allah daha çok mutluluk versin inşallah Sergülcüm çok sevindim bende çok mutlu oldum seni gülerken görünce sana istanbulda çok güzel günler diliyorum!! çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  185. sen benim canımsin. sesin bana çok iyi geliyor. caniM sergul ablam. iyiki varsın...

    YanıtlaSil
  186. Merhabalar; nerden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Allah sabır versin. Mekanı zaten cennet. biraz zaman alacak ama cennette buluşmanızı dilerim. Epeydir bloğa bakmıyordum yeni gördüm. Bende anneyim, çok üzgünüm. Duam sizinledir.

    YanıtlaSil
  187. Sergülcüm bu insanlar maalesef her yerdeler, empati yoksunu insanlar dolu, her lafın icinde, her sey hakkında bilmislik yapan. Onları ortadan kaldıramadıgımıza gore ben duymamayı ogretmeye calısıyorum kendime, sana da tavsiye ederim.Hayat bu insanları kafaya takacak kadar upuzun degil. Ayrıca sunu soylemeliyim ki neler neler yasıyoruz ve yasayacagız daha, olene kadar yas tutacak değilsin, acı küllenecek ve sen hayatına devam edeceksin elbette.Kendine iyi bak...

    YanıtlaSil
  188. Insanlar ne düşünürse düşünsünler seni bilen biliyor Sergul her zaman yanindayiz.

    YanıtlaSil
  189. Ne kadar güzel yazmışsınız 'kınadıklarınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz' diye. İnsanlar karşılarındaki insanın hayatı hakkında eleştiri yapabileceklerini sanıyorlar. Herkes acısını farklı yaşar ve bu konuda kimse söz hakkına da sahip değildir. Siz kimseye aldırmayın. Sabırlar diliyorum. Tüm pozitif enerjim sizinle.

    YanıtlaSil
  190. Eski bir fotoğraf sanmıştım ben. Yeni olduğunu öğrenince o kadar mutlu oldumki anlatamam :) Sen tertemiz bir kalbe sahipsin, lütfen yüzünün güldüğü fotoğrafları sık sık paylaş bizimle.Rabbim herkese hakettiğini veriyor gerçekten, daha güzel, daha mutlu, umutlu günlerde de birlikte olmak dileği ile.. Yüzünüzden gülücükler, yüreğinizden umut ve yaşama sevgisi eksik olmasın. Sizi çok seviyorum. -Nihal.-

    YanıtlaSil
  191. Güçlü duruşun bana umut oluyor. Beni hayatta en çok mutlu eden fotoğraflardan biri bu. Sen gül ki, sen yaşa ki, sen mutlu ol ki biz de tuttuğumuz nefesimizi verip normale dönelim..

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  192. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  193. Siz vicdansiz insanların yorumlarina üzülmeyin takilmayin.Allahim büyük sabirliklar versin bundan so raki yasaminizda ne kadar zor olsada buyuk mutluluklar versin..

    YanıtlaSil
  194. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  195. ne istiyor bu insanlar anlayamıyorum gerçekten boşverin siz herkesi
    hayat maalesef herkese aynı şekilde gülmüyor
    şu söz öyle hoşuma gidiyor ki;
    yaşadıklarım benim imtihanımdı, sizin o anlarda bana nasıl davrandığınızsa bu da sizin imtihanınız.
    Dua ile...

    YanıtlaSil
  196. Helal olsun ablama bak be. Allah gerçekten yardim ediyor sana ablam hicbir zamanda seni ve aileni birakmasin dualarimdasin♥

    YanıtlaSil
  197. Ben de sizi yeni takip etmeye başladım ancak okan'la olan fotoğrafta gülmenize çok sevindim. Oh be hayata tutunmuş işte dedim kendime. Ben de 3.5 yıl önce babamı kaybettim. Daha 23 yaşındaydım kardeşimse 16. Hayat devam ediyor ama. Kardesim de ben de gülüyoruz eğleniyoruz ama babam her zaman aklımın bir köşesinde. Normal olan bu zaten. Acımızı unutmuyoruz ama varlığıyla yaşamayı öğreniyoruz. O salak saçma yorumları yapanlar seni mutsuz görünce tatmin mi olacaklar bilmiyorum.. Pek yazık..

    YanıtlaSil
  198. Herkes acısını aynı şekilde yaşamak zorunda değil. 25 yıllık kısacık ömrümde bunu öğrendim.

    O yüzden bırakın konuşsunlar.

    Başından beri takip ediyorum ama yazacak güç bulamıyordum kendimde. Yine yok da...

    Allah sabır versin.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül