26 Ocak 2016 Salı

Evde Bekleyenler




Blog arkadaşım Tubik mail atmıştı. Sana kitap göndermek istiyorum diye. İçinde bulunduğum durumdan çıkabilmem için faydası olacağını düşünmüş. Severek kabul ettim. İçinden bonus olarak bayıldığım çizimlerinden biri çıktı.
Kitaplara en kısa sürede başlamaya çalışacağım.
Çok teşekkür ederim yol arkadaşım.


Sürpriz paketlerden ilki. Yazarından imzalı kitaplar beni çok sevindiriyor. Sevgili İrem Uzunhasanoğlu'na çok teşekkür ederim. Ayraca da bayıldım. Kitabın kapağı da süper. Okuyup, paylaşırım.
Tekrar teşekkürler



Sosyal medyada en çok ortaokul seviyesindeki çocuklardan 'kötü yorum' alıyorum. Mahkemeye verdiğim yorum sahibi de 2000 doğumlu çıkınca bu kuşaktan umudumu kesmiştim.
Ta ki bu paket elime ulaşana kadar.
Sanırım cenaze için paylaşılan adresten yola çıkmışlar. 3 arkadaş İzmir'den harçlıkları ile ortaklaşa hediyeler alıp yollamışlar bana. Niyetleri beni bir nebze de olsa mutlu edebilmekmiş.
Öyle çok mutlu oldum ki!
Hayatımda aldığım en özel ve önemli hediyelerden biri oldu bu paket. 3 arkadaşın ortaklaşa tertemiz bir yürekle böyle bir şey yapması bana umut oldu.
Evet bu dünyada iyi insanlar ve kötü insanlar var. Ve evet bu dünyada iyi çocuklar ve kötü çocuklar da var!
İyi çocuklar kısmını bana gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim!
Elvan Deniz, Başak Güneş ve Tuğba Turan
İyi ki varsınız! Yolunuz ve bahtınız her daim açık olsun!


17 yorum:

  1. Insallah hayatinda hep iyi insanlar olur Sergülüm.

    YanıtlaSil
  2. Aslında çocuklar değil yetitirenler hatalı anne babaların ve öğretmenlerin karakterli iyi insanlar yetiştirmesi dileğiyle...
    Kitaplar ruhuna şifa olsun mutlu güneşli günlere ��

    YanıtlaSil
  3. Bende orta okulluyum :)

    YanıtlaSil
  4. Seni çok seviyorum ablacım.Sen her zaman her şeyin en iyisine layıksın.

    YanıtlaSil
  5. İyi günlerde kullan ablacım inşallah okudukların seni mutlu eder keşke bende hediye gönederebilseydim :)

    rabia

    YanıtlaSil
  6. Seninle ilgili ufacıkta olsa haber alabilmek iyi olduğunu öğrenmek harika bir şey.. Rabbim seni iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..❤❤

    YanıtlaSil
  7. Hay Allah ne güzel bir şey yapmış bu 3 kız. Beni de duygulandırdılar. Sen de ne güzel yazmışsın Sergül'üm. İstanbul gezinin güzel geçmesine sevindim. Paylaşımlarının hepsine yorum yapmasam da yolda yanındayım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Sergul abla ben de orta okul öğrencisiyim .14 yaşındayım . Şimdiye kadar hiç bir fotografina , blog yazina vs. Yorum yapmamistim. Fakat neredeyse 10 yaşımdan beri yol arkadasinim . Acılarını sevinclerini hep paylaşıyorum, paylaşıyoruz .4,5 kişilik bir arkadas grubum var. Hepsini seninle ben tanıştırdım. Hepimiz senin yol arkadasinız. Diyeceğim o ki ; kim ne derse desin sen aldırma kendin olmaya devam et , biz sen ne yaparsan yap yol arkadaşın olmaya devam edeceğiz ... Sevgilerle ♡.

    ..

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Simdinin gucu beni en cok etkileyen kitaplardan biriydi!

    YanıtlaSil
  11. Elvan, Başak, Tuğba ne tatlısınız! Herbiri şahane hediyeler severek oku diliyorum.

    YanıtlaSil
  12. İyi okumalar. Ne güzel düşünmüşler gönderenler. Sağolsunlar. Bu arada mahkemenin tespit ettiği kişiye ne oldu onu merak ediyorum Sergül'cüm. Zira emsal teşkil eder bu gibi durumlar. Okuyunca başka aklıevveller yeltenemezler kötülük yapmaya.

    YanıtlaSil
  13. Ah ne kadar düşünceli bir jest olmuş. Keyifle okursun umarım. :)

    YanıtlaSil
  14. Uzun zamandır takip ediyorum sizi. Meraklanıyorum nereye gitmiş ne yapmış bugün hangi kitabı almış vs. Başınızdan geçenleri az çok biliyorum. Güçlü, temiz kalpli, güzel kadınsınız, insansınız en önemlisi. Herkes kendi hayatını yaşar ki sizin yaşadıklarınız yenilir yutulur kolay sindirilir şeyler değil. Kulak asmayın densizlerin sözlerine. Uzun zamandır yazmayı düşünüyordum cesaretimi toplayıp yazabildim belki de (hatırlatmak istemem ama) acınızı acım gibi hissettiğimden böyle oldu. Kan bağımız olmasa da seviyorum sizi ve eşinizi. Dimdik durun ayakta, fiziksel olarak olamasak da ruhen yanınızdayız.

    YanıtlaSil
  15. Bende la tahzan adli kitabi oneririm bana cok iyi geldi insallah bulabilir ve ojuyabilirsiniz icinize su serpen bi kitap..

    YanıtlaSil
  16. elvan başak tuğba.. yüreği büyük çocuklar.. arkadaşıma yaşattığınız mutluluk için size çoook teşekkür ederim.. iyiki varsınız.. bi nebze de olsa yeni kuşaktan umudumuz var sayenizde..
    sergülüm çok öpüyorum.. ♥

    YanıtlaSil
  17. Şimdinin Gücü'nü birkaç gün önce bitirdim, okurken içinde seni hatırladığım yerler oldu, genel olarak anlamakta zorlandığım yerler de vardı ama sana iyi gelecektir diye düşünüyorum. üç güzel çocuğun sürprizi beni de umutlandırdı gelecek adına :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül