11 Ocak 2016 Pazartesi

bir gün daha yakınım sana





Artık olmadığına inanmak çok zor

Ben hiçbir şeyin yokluğunda bu kadar acımadım, yanmadım, parçalanmadım.

Her bir hücrem acıyor.
Böyle ölü gibisin ama ölmüyorsun
o geceden beri sırtımda bir mekanizma her an bıçaklıyor beni
ama yaşıyorsun

hiçbir şeyin anlamı yok.
ben seninle beraber kendimi de koydum o mezara

senden sonra her şey 'mış gibi' 

bugün de bitti.

bir gün daha yakınım sana

88 yorum:

  1. Yaşadığın acının 2 katı sabır versin sana yaradan. Dünyada daha büyük bi acı yok. Yürekten paylaşıyor ve dua ediyorum senin için Allah dayanma gücü versin sana.

    YanıtlaSil
  2. Allah yardımcın olsun ablacımm söylenecek sözlerin hepsi tükenmiş durumda teselli edebilecek sözler anlamını yitirmiş durumda Allah'a sığın yeter Ondan başka yardımcı bulmak imkansız dualarla huzur bulursun inşallah..

    YanıtlaSil
  3. Canım Sergül, güzel Sergül.. Dualarım her daim seninle. Allah kalbine genişlik, uykularına ferahlık ve bolca sabır versin. Çok çok iyi biliyorum neler çektiğini...

    YanıtlaSil
  4. Allah sabrini versin insallah..zamanla hafifleyecek, hic gelmeyecek sanilan o gunler de gelecek insallah

    YanıtlaSil
  5. Güçlü bir kadınsın sen seni her şeyinle seviyor,destekliyor arkandayız. Bu günler de geçecek seni seviyoruz. ♡

    YanıtlaSil
  6. Sergül Hanım belki inanmayacaksınız; ama siz bu sözleri yazdıkça benim de her hücrem acıyor. Ama, acıya karşı koyabilmek ona teslim olmamak için bir müddet yasınızı tutmalısınız elbette. Yaşamalısınız onu. Zaman dindirecek, gerçekten olacak bu. Unutmayacaksınız; ama böyle sıcak kanamayacak artık. Dualarım, iyi niyetlerim, yüreğim sizinle.

    YanıtlaSil
  7. Ahiretin varlığı bizi isyandan uzak tutuyor sukurki yoksa evlat acısı en büyüğü

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. canım keşke seni teselli edebilicek bişey söyleyebilsem elimden bişey gelebilse canını yitirmek kaybetmek çok acı rabbim seni imtihan ediyor sen bu imtihandan da geçeceksin rabbim kimseye taşıyamayacağı kadar ağır yük vermezmiş dert vermezmiş söyledklerim ne olur yarana tuz olmasın seni inan seni incitmek kırmak isteyeceğim en son şey inan rabbimden senin için herşeyin iyisini diliyorum sabır metanet zor çok zor biliyorum ama yazmak iyi geliyorsa ne olur yaz senden hep haberimiz olsun öyle çok düşünüyorumki seni şuan sabah işe gidem ama iyimisin nasılsın diye her gün kaçkere baktığımı tahmin edemezsin bloguna öyle çok istiyorumki allahım sana dayanma gücünü versin sabrını versin diye dualarım seninle seni incitecek bişey söylediysem affola nolur ama hep yaz olurmu dualamarımız hep seninle

    YanıtlaSil
  10. ah ablacım ya. çok zordur senin için ben sadece tahmin edebiliyorum. Allah'ım sana peygamber sabrı versin. eşinle daha çok sarılın birbirinize. siz çok tatlı bi ailesiniz. Allah'ım her ikinize de sabır versin. metanetli ol ablacım. kendine çok iyi bak. çok iyi bi yüüreğin var. bunu senin yaşamaman lazımdı. duyduğumda inanamadım. çok üzgünüm... güzel yüreğine iyi bak ablam...

    YanıtlaSil
  11. Allahım büyüksün Yarabbim bu yüreği yanan anaya, kardeşim gibi sevdiğim Sergül'e dayanma gücü ver lütfen. Acısını hafiflet Rabbim. Amin

    isabel

    YanıtlaSil
  12. Az önce eşim ruhuna ve seni kuzuna kuran okudum Rabbim yerine ulaştırsın dayanma gücünü arttirsin Rabbimm yüreğindeki acıya Rahmetiyle şefkatiyla ferahlık versin verecek inşallahh Dualarimdasin Allaha emanet olu

    YanıtlaSil
  13. Allah sabır versin koca yürekli kadın...

    YanıtlaSil
  14. Sergül ablam benim.. Acını paylaşıyorum, her gün instagramındayım, blogundayım. Sırf sana destek olabilmek için her gün kaç kere girip bakıyorum bilemezsin. Seni çok seviyorum, Allah hep seninle olsun hep yanında olsun..

    YanıtlaSil
  15. Rabbim yardımcınız olsun , sabırlar diliyorum Allaha emanet olun

    YanıtlaSil
  16. Mevlam büyük sabırlar versin.acın cigerini parçalasada cennet kapısı aralandı sana taakat in çok olsun gönül dostu

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Mevlam büyük sabırlar versin.acın cigerini parçalasada cennet kapısı aralandı sana taakat in çok olsun gönül dostu

    YanıtlaSil
  19. Hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor ne yazıkki, Yaradılış gayemizden dolayı türlü imtihanlarla sınanıyoruz.Evet, ne denli üzüldüğünü bilemeyiz belki,ama inan hissediyoruz. Ne olur dik durmaya, gülmeye, aktivite yapmaya devam et, hepimiz birgün gideceğiz,canımız emanet,Rabbim her kaderi bir yazmıyor ne yazıkki, insanoğluyuz, yanıyoruz , üzülüyoruz doğal olarak, ama her şerde bir hayır vardır,Rabbim bundan sonra acı keder dert vermesin hayırlı kapılar açsın size inşallah,Rahatsızlığımdan dolayı tlfonla uğraşamıyor, uzun zamandır bloğuna uğrayamıyordum, az önce gördüm kulaklarıma kadar yandım bir an. Ne yazılır, ne söylenir böyle bir durumda bilemiyorum , şoktayım inanın. Rabbim sonsuz sabır , metanet versin, inşallah en hayırlı vakitte, Efsunumuzun acısını bir nebzede olsa hafifletecek, kulaklarınızı bebek sesine doyuracak bir evlat bağışlasın Rabbim size. Ne mutluki Allah size cennette şefaatçi olacak,sizide cennete sokacak bir evlat nasip etti,tek diyebileceğimiz Rabbim ikinci kez aynı acıyı yaşatmasın,ablası gibi bir melek versin inşallah yüreklerinize su serpilsin. Size ve tüm ailenize bol bol sabır diliyorum dualarımda olacaksınız ve yalnız değilsin uzak olsakta yüreklerimiz daima bir, bunu hiç unutmayın
    Acılar paylaştıkça azalır ve biz hep yazmanı paylaşmanı bekliyor olucaz
    Sizi çok seviyoruz

    YanıtlaSil
  20. Merhaba. Sizi takip eden biri değildim. Tamamen tesadüfen öğrendim yaşadığınız bu acıyı. Çok çok çok üzüldüm. Çok zor, allah size güç ve sabır versin.
    Ama ne yalan söyleyeyim ilk başta "nasıl yazarki insan, acısı bu kadar tazeyken dedim kendi kendime." Bunu dediğimde ne bir fotonuzu görmüştüm instagramda, ne de bir yazınızı okumuştum. Sonra okudum, baktım fotolara. Acıyı tarif edişinizi gördükçe, her bir kelimenizde benim de gözlerimden yaşlar döküldüğünü farkettim. Ağladım bir yakınımın acısı gibi ağladım, yazdığınız her kelimede, satırda, o fil geldi benim de yüreğime oturdu.
    Yazmak anlık da olsa rahatlatıyor kesinlikle insanı. Okudukça ilk düşüncemde ne kadar yanıldığımı anladım. Öyle düşündüğüm için kızdım kendime. Yazın bol bol yazın. Saçmasapan yorumları takmayın kafanıza. Vicdansız, acıması olmayan, kalbi yosun tutmuş insanları önemsemeyin. Onlar sizi kıskananlardır, acınızı bile kıskanırlar onlar, duymayın, görmeyin...
    Sözün bittiği yer, boğazım düğümleniyor resmen, tarifsiz bir acı, allahım sizin içinize en kısa zamanda huzuru yerleştirsin inşallah.

    YanıtlaSil
  21. Bir gün daha yakınım sana.. bu cümleyi o kadar çok kurdum ki hep o gün için yaşadım adeta canından bi parça gidince bazı şeylerden de korkmamaya başlıyorsun hiç,en azından ona yakın olabilmek için iyi bi insan olmaya çalışıyorsun. Ama işte derler ya 40 mum yanarmış insanın kalbinde, her gün biri sönermiş ama o tek mum hiç sönmezmiş. Yaşadığın çok ağır ablacım biliyorum ben seni uzaktan izleyen takipçilerinden biriydim hep. İnan bana o kadar içimde hissettim ve hala hissediyorum ki acını.. ama işte bir şey yapamıyoruz yani ben yapamadım yıllardır. Bize veren aldığı için söyliycek sözümüz kalmıyor. Geriye de işte seni öpmeye koklamaya kıyamadımlı şarkılar kalıyor elimizde. Her gün dualarımdasın bunu bil istedim sadece ve yalnız değilsin seni seven binlerce insan var.

    YanıtlaSil
  22. Hic tanismadik ama hergun aklima geliyorsun, yazdiklarini okurken icinin acisini cok net hissediyorum sanki, kalp acirmi fiziksel olarak evet sanki gercekten aciyor, ne diyecegimi bilmiyorum pek, sanirim ölümlü oldugumuzu bilmek bu hayatta bir parca iyi geliyor insana, sen ve bunu yasayan her annenin yuregine cok buyuk sabir versin Allah. Oyle de cok guc versin ki ,onun, senin seffatcin olarak yine yaninda olacagi gune kadar.

    YanıtlaSil
  23. Rabbimden sabırın en çoğunu en fazlasini diliyorum senin icin! Allah bu yolda yar ve yardimcin olsun Sergülcm! ��

    YanıtlaSil
  24. Allah yardımcın olsun kardeşim :'(

    YanıtlaSil
  25. Allah sana sabırların en büyüğünü versin kardeşim..Seni çok seviyoruz. Seninleyiz.

    YanıtlaSil
  26. Allah sana sabırların en büyüğünü versin güzel kalpli insan...

    YanıtlaSil
  27. "Her bir hücrem acıyor." diyerek benim de bütün hücrelerimi sızlattın Sergül. O acıyı çok iyi biliyorum, o yüzden seni çook iyi anlıyorum. Şu anda sana iyi gelecek bişey yok biliyorum ama sadece şunu bilmeni isterim. Allah kullarına zulmetmezmiş. Yani senin canını parçalayan o acıyı Allah sana zulüm olsun diye vermedi. Muhakkak onun bir hesabı var ve bu çektiklerinin karşılığını verecek, minik kuzunla kavuşturacak seni. İnşallah..
    Acıyı, acını çook iyi biliyorum ben de, ben de yazmışım zamanında.

    http://asilmiran.blogspot.com.tr/2015/03/sasryorum-annecim.html

    Yalnız değilsin lütfen bil ve ne zaman konuşmak, ağlamak istersen ulaş bana..

    YanıtlaSil
  28. Yaşayan insan her acıyı tadarmış derler. Geçecek Sergül, bu acı günlerin geçecek. Elbet yüreğinin sol tarafı hep sızlayacak ama zaman ilaçmış. Ben de sevdiklerimi kaybettiğimde Allahım bu acıyla nasıl yaşayacağım derdim, ama yaşanıyor. Yapabileceğin tek şey sabır, sabır sabır..

    YanıtlaSil
  29. Allah yardımcınız olsun ablacım dualarımdasınız

    YanıtlaSil
  30. Allah kuvvet versin kardeşim sabır ve dayanma gücü versin. zor ama sen başarabilirsin. sana inanıyorum hayatla ilgili azmini aşkını şevkini yeniden kazanabileceğine inanıyorum. içinde bir köşede o burukluk hep olur ama sana inanıyorum. inşallah Allah dayanma gücü versin.

    YanıtlaSil
  31. Tüylerim diken diken oldu. Allah dayanma gücü versin.

    YanıtlaSil
  32. Allah sabır versin, dualarımdasınız

    YanıtlaSil
  33. Söyleyeceğim hic bir şeyin anlami yok farkındayım ama madem acınızı paylaşıyorsunuz, bir kişinin daha feryadınızı duyduğunu, acınıza Yaratan'dan sabır dilediğini, duacınız olduğunu bilin istedim.. O çok mutlu, çok özlüyorsunuz ama üzülmeyin, size ihtiyacı olan sevdikleriniz için kendinizi o mezara gömmeyin..

    YanıtlaSil
  34. Teselli verebilmek isterdim. Keşke verebilseydim.Her gönderine bakıyorum. Canımın yanacağını bile bile dayanamıyorum, nasıl olduğunu görmek istiyorum.bşraz olsun reselli bulduğunu görmek istiyorum.Niliyorum ki sonunda o da olacak.Unutmayacaksın, bir yanın eksik kalacak. Ama bir gün gelecek onu gülümseyerek hatırlayacaksın. Ben de o günü okuma umuduyla takip etmeye devam edeceğim.

    YanıtlaSil
  35. Teselli verebilmek isterdim. Keşke verebilseydim.Her gönderine bakıyorum. Canımın yanacağını bile bile dayanamıyorum, nasıl olduğunu görmek istiyorum.bşraz olsun reselli bulduğunu görmek istiyorum.Niliyorum ki sonunda o da olacak.Unutmayacaksın, bir yanın eksik kalacak. Ama bir gün gelecek onu gülümseyerek hatırlayacaksın. Ben de o günü okuma umuduyla takip etmeye devam edeceğim.

    YanıtlaSil
  36. Biliyorum o acının yerini hiç bir şey almaz. Ama sana en azından güçlü olmaya demekten başka da bizim elimizden bir şey gelmiyor. Yemin ediyorum ki 21 Aralık'tan beri aklımdasın, yüreğimdesin. Hep dualarımda sen ve Efsun var. Yüreklerimiz parça parça, ama dualarımızla huzurlu Efsun. Seni Seviyoruz.

    YanıtlaSil
  37. Yapma Sergul,sen eşine,annene,ablana,tüm kardeşlerine lazimsin,hatta bize bile lazimsin.Bir şekilde ruhunu iyilestirecegiz hep birlikte ve Allahın izniyle...

    YanıtlaSil
  38. Ne denilir ki bu sözlerden sonra seni kim anlayabilir zor çok çok zor insan yaşamak istemiyor ama yaşıyorsun yaşamak zorundasın ama hiç bişeyin anlamı yok eminim elimizden bişey gelmiyor ablacım sadece acına ortak olmaya çalışıyorum yani kendi adıma konusim içine 1 damla şu serpmek için bu yazdıklarım olabiliyosam ne mutlu ama olamiyorsam da her türlü yanındayım ablacım her türlü destekçinim.

    YanıtlaSil
  39. Allahim sabir versin sana canimmmm. Gozlerim dolu dolu yaziyorum sana. Acinin golgesi bile beni kahretti, Allahim sana dayanma gucu versin Ya Rabbim...

    YanıtlaSil
  40. Canımsın :( Keşke elimden gelse de acını azaltmanın bir yolu olsa...

    YanıtlaSil
  41. Sevgili Segül,
    Metanetli olmaya çalış Rabbim sana sabır versin gönlüne ferahlık versin.
    İnşallah bu zor sınavını atlatırsın.
    Dua etmekten başka bir şey elimizden gelmiyor.
    Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  42. sevgili sergül, sadece yanındayım ve dualarımdasın diyebiliyorum.
    ve bir de bu şarkı var, seni/bizi yol arkadaşlığımızı..

    https://www.youtube.com/watch?v=a35wu0q9dfc

    YanıtlaSil
  43. Allahım diyorum keşke ulaşabilsem Sergül Hanıma keşke sesini duyabilsem. keşke yardımcı olabilsem. olamam biliyorum ama sizin için ya sabır çekiyorum. Rabbim size ve eşinize sabır versin diyebiliyorum sadece. hep aklımdasınız sizi tanımıyorum ama çok üzülüyorum çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  44. Yüreğinin acısını yüreğimde hissediyorum.. dilerim acın hafifler yerini tebessüme bırakır.. fiziken olamasak da kalben yanındayız sergül.. dualarımdasın..

    YanıtlaSil
  45. Sevgili Sergül,her gün blogunu kontrol ediyorum istemsiz nasılsın diye. Oysa sadece 2010'da rast gelip şöyle bir hafta kadar göz atmıştım daha önce. Fakat bu acını duyduktan sonra aklım hep sende.

    Bugün berbat bir gün geçiriyordum ama şunu okuyunca içim dağlandı adeta. Kendi dertlerimin ne kadar küçük ve önemsiz olduğunu idrak ettim. Sana sonsuz sabırlar dilemekten başka ne gelir ki elimden. Ama lütfen sabret, bizi boşver annen için sabret, eşin için sabret, o güzel kızınla geçirebildiğin kısa da olsa harika anıların hatrına sabret...

    Istedigin kadar içini dök, başka türlü baş edilebilecek bir acı değil yoksa. Ve lütfen ne olur art niyetli insanların dediklerini dinleme bile, objektif olarak görüyorum ben burada ne kadar çok seni seven ve önemseyen insan var.

    YanıtlaSil
  46. Sergül Rabbim sabrını verecek dayan lütfen yoshi için güçlü ol canım ve biz seni çok seviyoruz bunu bil

    YanıtlaSil
  47. Allah yardimciniz olsun cok guclu olun gunlerdir surekli sayfaniza bakiyorum.Ama yazmaua cesaret edemedim.Minik yavrunuz bir melek ve cok sansliki onu seven milyonlarca insan var.dua eden insanlar var.kotu yorumlari gormeyin cunku ates dustugu yeri yakar.Klavyeden yazmak cok kolay.Smdi dualarim sizinle.Keske sarilabilsem size dokunabilsem.Sen guclu annesin aglamak yok melegimiz hala bizim kalbinizde diyebilsem.Insallah birgun oda olur.soylemek zor ama metanetli olun.Siz cok iyi bir anne ve essinz..Biz sizi seviyoruz.Yuce Allahim sabir versin...
    Çiler şahinoglu..

    YanıtlaSil
  48. Allah yardimciniz olsun cok guclu olun gunlerdir surekli sayfaniza bakiyorum.Ama yazmaua cesaret edemedim.Minik yavrunuz bir melek ve cok sansliki onu seven milyonlarca insan var.dua eden insanlar var.kotu yorumlari gormeyin cunku ates dustugu yeri yakar.Klavyeden yazmak cok kolay.Smdi dualarim sizinle.Keske sarilabilsem size dokunabilsem.Sen guclu annesin aglamak yok melegimiz hala bizim kalbinizde diyebilsem.Insallah birgun oda olur.soylemek zor ama metanetli olun.Siz cok iyi bir anne ve essinz..Biz sizi seviyoruz.Yuce Allahim sabir versin...
    Çiler şahinoglu..

    YanıtlaSil
  49. Gunlerdir bakiyorum sayfaniza ates bizimde yuregimize dustu..Size oncelikle Allahdan sabir diliyorum.Allah sizi sevdiginize esinize ailenize bagislasin.Kotu yorumlari okudukca nefretim cogaliyor.Ama aldanmayin.Bunlar sadece sizi cigrinsan cikarmak isteyen laf almak isteyen insanlarin ucuz oyunu..
    Minik efsunumz bir melek.Ama cok sansli ki smdi onu milyonlarca insan duasina ortak ediyor.Seviyor ozluyor.Ve cok sansli siizn gibi bir annesi var.Babasi var.sevenleri var.Soylemek zor ama metanetli olun ne olur..sizin yasamaya ihtiyacinz bar.Efsununz sizi goruyor izliyor belkide..keske size sarilabilsem.Sarilip teselli edebilsem okdar cok isterdim ki..yuregimle kalbimle sizi selamliyorum.Kendinize iyi bakin..

    YanıtlaSil
  50. Evlat peygamber ağlatmış bir imtihandır.Rabbim sizi de bu en ağır imtihanla sınıyor...ne desek boş Cennetin kapısında bir melek sizi bekliyor olacak unutmayın...Allah yardımcınız olsun yüreğinize serinlik ferahlık versin ...

    YanıtlaSil
  51. Evlat peygamber ağlatmış bir imtihandır.Rabbim sizi de bu en ağır imtihanla sınıyor...ne desek boş Cennetin kapısında bir melek sizi bekliyor olacak unutmayın...Allah yardımcınız olsun yüreğinize serinlik ferahlık versin ...

    YanıtlaSil
  52. Acını anlıyorum ama maalesef hayat devam ediyor. Kocanı da düşün. Beraber kurmanız gereken bir gelecek var önünüzde, daha çok gençsiniz. Kendini toparlamaya çalışmak için bilinçli bir çaba göstermezsen toparlanman zor olacaktır. Artık güçlü olduğunu görmek istiyoruz. Şifa dileklerim seninle

    YanıtlaSil
  53. Allah sabır versin abla mekanı cennet olsun

    YanıtlaSil
  54. Güzel yavrum benim Allah yardımcın olsun sabrını artırsın inşallah

    YanıtlaSil
  55. Güzel yavrum benim Allah yardımcın olsun sabrını artırsın inşallah

    YanıtlaSil
  56. Ablacım Allah sana ve bütün evladını kaybeden annelere gani gani sabır,dayanma gücü versin.İnşAllah cennette kavuşcaksın meleğine

    YanıtlaSil
  57. Rabbimiz sanaEfsunun kardesini nasipetsin InsAllah lutfenyalniz kalma. Eminim Senin sevgineihtiyaciolanoradanicecocuklarvardir kimsesiz cocuklari ziyaretedemezmisin

    YanıtlaSil
  58. Sevgili sergul...
    Basin sagolsun. Cok uzun cumleler kuramaya gerek yok aslında. Yanindayim ve yanindayiz. Rabbim yar ve yardimcin olsun.

    YanıtlaSil
  59. Rabbim yavrunuzla en güzel yerde buluştursun sizi inşallah yar ve yardımcınız olsun acının ağırlığınca güç versin dualarımdasınız

    YanıtlaSil
  60. Ah canım. Allah'ım sana acına dayanma gücü versin. Efsunu ve aileni vefatdan sonra tanıdım. Ama inan hergün bakıyorum. Allah'ın bir bildiği vardır elbet küçüğü yanına almış. Ama sen dayanmalısın, Efsun için dayanman gerek. Ne bileyim tesellisi de zor. Inan yanlış birşey yazmaktan korkuyorum. Ben de hemşerinim. Her Yazında ben de ağlıyorum. Ama Ağla kardeşim Ağla . Acunu içine atma hiç..

    YanıtlaSil
  61. Allah sabır versin sana Sergül, Allah dayanma gücü versin :(

    YanıtlaSil
  62. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  63. Hic bir cümle acini hafifletemez mutlaka,her okuduğumda sabir diliyorum.Kendinizi bu kadar birakmayin birgün umarim bir Bebeğinizin olur ve aciniza en iyi merhem olur.

    YanıtlaSil
  64. Mutlaka hic bir cümle acinizi hafifletmeyecektir her okuduğumda en büyük sabirlari diliyorum.şimdi umutsuzsunuz birgün umudunuz yeniden yeserecek, yeniden umutla tutunacaginiz günler gelecek. Birgun umarim bir bebeğiniz daha olacak yaranizin merhemi olacak. Birakmayin hayati tutunun en saglamindan...

    YanıtlaSil
  65. Yapma Sergul... Sen de kendi annenin evladisin... Annen sizi ne kadar seviyor goruyorsun...Yapma kardeşim... Dua ediyoruz sana çok... Melek bir annesin sen..Çok iyisin,huzur bulman için dilegimiz... Seni eşini aileni çok seviyoruz kardeşim...

    YanıtlaSil
  66. Rabbim sabır versin sana... yüreği, sesi, kendi güzel sergül, rabbim acını hafifletsin... Keşke doğru cümleyi kurabilsek bi an bile olsa serinletebilsek yüreğini... Dualarımdasın. Dualarımdasınız...

    YanıtlaSil
  67. Yazip yazip siliyorum, bu yazdiklariniza yazabilecek bir yorum yok bence. Umarim aciniz biraz olsun hafifler, yeniden hayata dönebilirsiniz. Neyse ki yaninizda sizi seven, acinizi paylasabilecek insanlar var.

    YanıtlaSil
  68. Arada bir girip neler paylaştığınıza bakıp çıkan sessiz takipçilerinizden biriyim. Uzun zamandır uğramamıştım blogunuza. Yazıyı görünce anlam veremedim ne olduğuna. Hiç tanışmamış olsak da bir yakınımdan haber almışım gibi hissettim ne olduğunu anladığımda. Çok üzgünüm. Size iyi gelecek bir şeyler söylemek zor, anlamsız. İyi ki yazıyorsunuz içinizi döküyorsunuz. Kızınız buradaki zamanında sizin gibi bir anneyle ve babayla birlikte olduğu için şanslıydı. Siz de öyle.

    YanıtlaSil
  69. Allah gani gani sabır versin, dayanma gücü versin. Bütün bu yaşadıklarının bir sebebi olmalı. Bu kadar acı boşuna çekilmez. Sen ve Yoshi'nin daha yaşanacak günleriniz var, Efsun her şeyi yaşarken senin kalbinde olacak. Günahsız saf ve tertemiz ruhuyla sana destek verecek. Ne olur kendini koyverme, anneciğini düşün.

    Bu acı maalesef hiç geçmeyecek ama zaman içerisinde onunla yaşamaya alışacaksın.

    YanıtlaSil
  70. Sergülcüm , evlatlarımız Allah'ın bize emaneti. Veren O, alan O. İnançlı, okuyan düşünen bir insansın. Sabrı ayetlerde ara,tefsirleri dinle Youtube'dan. Mesneviyi oku. Allah Yar ve yardımcın olsun. Sana dua ediyorum..

    YanıtlaSil
  71. Rabbim sabırların en büyüğunu versin sergulcum sana.Yazdıklarini okudukca boğazim dugum dugum ins ,dualarla acın bir nebze hafifler ,sevgiler

    YanıtlaSil
  72. Sergül abla senin dik durman lazım Yüce Rabbim'in vardır bir bildiği...

    YanıtlaSil
  73. Sergül abla senin dik durman lazım Yüce Rabbim'in vardır bir bildiği...

    YanıtlaSil
  74. Sergül abla senin dik durman lazım Yüce Rabbim'in vardır bir bildiği...

    YanıtlaSil
  75. Yapma böyle sergül Allah büyüktür sabrını gücünü verecektir acın geçmicek ama Zamanla hafifleyecek inşAllah eşinle beraber aşacaksınız bu çok zor günleri keşke elimden bişey gelse sarıpsarmayabilsem seni inan benimde kalbim çok hemde çok acıyor inşAllah rabbim yaşanacak daha güzel sağlıklı günler nasip etsin size Efsun meleği annesine babasına doğacak kardeşlerine gülümseyerek izleyecek sizi beklediği yerden Allah'a sığın bol bol dua et Canım Allah'a emanet olun

    YanıtlaSil
  76. Sergül abla ; Sen o kadar koca yürekli bir insansın ki Allah sana yüreğinin büyüklüğü kadar sabır versin.

    YanıtlaSil
  77. Varlığının anlamını ifade edeni kaybetmek nedir çok iyi bilirim. Dilerim ki kalbinizde tekrar varlığını keşfedersiniz. Başınız sağolsun

    Melike Yıldız

    www.oncebanasor.com

    YanıtlaSil
  78. Allah yardımcınız olsun Sergül hanım.

    YanıtlaSil
  79. Sergül hanım Türkiyeye gelmeniz iyi olmuş.İnşallah sevdiğiniz insanlar akrabalarınız ve ailenizle teselli bulur bu imtihanı kolay atlatırsınız.

    YanıtlaSil
  80. sergül abla seni tanıyalı çok kısa bir zaman oldu ben bile inanamıyorum efsunu kaybettiğine Rabbim acını dindirsin evlat acısı en büyük acılardan zor bir imtihan seni çoook seviyorum toparlanman için hep dua edicem güzel yürekli insan

    YanıtlaSil
  81. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin.Çok üzüldüm.

    YanıtlaSil
  82. Allah sabır versin.alışamam dediğin acıya bile alışırsın .Her gün ölürsün ama hissetmezsin Zamanla acın artacak ama dayanacaksın .Belki başka çocukların olur Allah seni onlarla mutlu eder .Asla bu sınavı geçemem deme hepimiz her gün sınav oluyoruz bu sınavı hep birlikte geçicez

    YanıtlaSil
  83. Rabbim size sabirlar versin.. Baska ne denir bilmiyorum.Sizi cok daha iyi gorecegimiz gunleri bekliyoruz her zaman yanindayiz..

    YanıtlaSil
  84. Başın sagolsun Allah sabır versin. O kadar cok uzuldum, o kadar cok uzuldum ki ... Senin içinde yanan ateşi dusunmek bıle ıstemıyorum. Allah sabır versin yardımcın olsun.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül