20 Aralık 2015 Pazar

Brand Focus: Rice Force



Brand Focus sermon ikinci yazısı ile karşınızdayım. :) Nedense bu seri beni mutlu ediyor. Ürünleri daha düzenli kullanmaya 'gayret' ediyorum. Kabul etmeliyim ki biraz zorlanıyorum. Çok düzenli olamasam da deniyorum.


Markayı daha önce hiç duymamıştım ama mankenler, makyaj artistleri ve spa merkezlerinde meşhurmuş. Japonya = pirinç olunca 'Rice Force' çok iddialı ve çekici geldi bana.

10 günlük deneme setini aldım. 5 üründen oluşuyor.
Soldan sağa
Losyon, essence, beyazlatıcı, yoğun nemlendirici krem ve Uv koruma sütü. Koruma sütü hariç hepsini denedim.

Öncelikle bu 4 ürünün de amacı cildi nemlendirmek. Bir bebek annesi olarak her gün sabah-akşam sadece nemlendirme 4 ürün kullanabilecek vaktim yok ne yazık ki. Bu sebeple sadece akşamları bu seti kullanıyorum. Sabah Yoshi olmadığı için yüzümü yıkamaya bile zamanım olmayabiliyor.

Ürünler kısa sürede etkisini gösterdi. Cildim nemli ve esnek. Yani 4 şey sürüyorum, göstermese ayıp :) Leke giderici kremden henüz bir etki göremediğimi düşünüyorum.

Sabahları Fancl ürünlerimi kullanıyorum. Onlar da nemlendirme amaçlı olduğu için iyi anlaştıklarını düşünüyordum bugüne kadar. Bugün suratımda kocaman bir sivilce görene kadar.

Gerçi ürünlere de bağlamak istemiyorum. Çünkü uykularım ve beslenmem düzensiz bu ara. Üzerine Efsun'un diş çıkarma dönemi olduğu için de oldukça stresliyim. Yani bence ürünlerden değildir.

Ürünleri aslında sevdim ama bir wwwaooowww olmadım. İyi ki de olmadım, çünkü pahalılar biraz.

Avrupa sitesini de buldum buraya tık tık fiyatlara ve ilginizi çekerse ürünlere bakabilirsiniz.

Ürünleri kullanırken çektiğim videoya da bakmayı unutmayın :=) İyi seyirler

Brand Focus Fancl yazım için buraya tık tık 

6 yorum:

  1. güle güle kullan ürünlerini canım bende bişeyi düzenli kullananlardan değilim zor oluyo ilaçta dahil :( uykusuzluk yorgunluk sorununda umarım bir an önce hallolur sabır herşeyin başı :) kendine ve ailene çok iyi bak efsunuda bol bol op benim için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şey ablacım sadece söylemek istedim efsunumuz vefat etti isterseniz sergül ablanın instagram hesabına bakabilirsiniz

      Sil
  2. Cilt grubuna yönelik bir şeylere el atmam lazım ama üşeniyorum hemde dediğiniz gibi gündüz bakımıydı gece bakımıydı epeyce pahalılar ama kaçışda yok gibi :)

    YanıtlaSil
  3. Konu diş olunca gerisi teferruat... Minnak Efsun'un işi zor gerekten. Senin işin daha da zor. Uykusuzluk neyse de beslenmene dikkat etmeye çalış canımcım ♥ Takipteyim ☻ Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Sergül çok üzgünüm sana ulaşmak gerçek olmadığını bilmek istiyorum. Yalan demeni hacklendim demeni bekliyorum

    YanıtlaSil
  5. Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin..

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül