25 Kasım 2015 Çarşamba

Brand Focus: Fancl



Aslında her şey geçen hafta yazısını yazdığım su:m 37 seti ile başladı. yazısı burada tık tık  Bir süredir nemsiz hissettiğim cildime çok iyi gelince, cilt bakımıma ağırlık vermek istedim. Ve uzun süredir pek de haşır neşir olmadığım Japon firmalarına bir dalayım dedim.

Fancl tv'de, dergilerde ve son zamanlarda instagram reklamlarında sıkça karşıma çıkar olmuştu. Hazır uygun fiyatlı bir deneme seti çıkarmışlar, neden başlamayayım dedim.

Fancl Japonya'da 35. yılını kutlayan bir Japon firması. Bütün ürünler 'made in Japan' yani. Ürünlerinin kokusuz ve renklendiriciz olmaları ile övünüyorlar. Ürün yelpazeleri oldukça geniş. Makyaj malzemeleri, vitaminler, diyet ürünleri ve tabii ki cilt bakımı.

Ben dediğim gibi deneme setini aldım. Setten çıkanlar

Fancl Mild Cleansing oil 20 ml : Markanın en popüler ürünlerinden biriymiş. (açıldıktan sonra 120 gün içerisinde kullanılmalıymış)

Fancl Facial Washing Powder 2 (10 kullanımlık poşetler)  ve birlikte kullanılması için çıkan yüz yıkama süngeri

Fancl Active Conditioning Lotion 2 - 30 ml (açıldıktan sonra 60 gün içerisinde kullanılmalıymış )
Bu losyon aslında bir sonraki adım olan 'emulsion' için bir baz görevi yapıyor. Tek başına bir etkisini pek göremedim sanki (tek hiç kullanmadım gerçi de :) )

Fancl Active Conditioning Emulsion 2 - 30 ml
Ve setin benim için yıldızı diyebilirim. Cildi yağlandırmadan, sivilce yapmadan ve ağırlaştırmadan uzun süre nemli durmasını sağlayan ürün. Cilt sütü ya da türkçe karşılığı da emülsiyonmuş :)

Fancl ile tanışmam bu ürünlerle oldu ve şimdilik memnun oldum tanıştığıma. Ama dediğim gibi Japon markalarını deneme arzusunda olduğum için 2 farklı marka daha aldım. Onların da yazısı ve videosu gelsin derseniz, yorum bırakmayı unutmayın!

Ürünleri kullanırken bir de video çektim. İyi seyirler!

6 yorum:

  1. Ben diğer markaları da merak ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 paket ulaştı bugün diğeri yolda :D bakalım başkaları da merak edecek mi :D

      Sil
  2. Diğerini hemen çek ve hemen yükle bence çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. Bende merak ettim bizi merakta bırakma :))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül