14 Ekim 2015 Çarşamba

Torku 4x4 Ekstra



Japonya'dayken sürekli Torku ürünlerini denemem tavsiye ediliyordu. Ben de market alışverişlerimde aklımda tutup, ilgimi çeken ürünlerini atıyorum sepete.

Snickers görünümlü bu arkadaşı büyük bir merakla aldım. Tadı ve görünümü birebir olsa da ben Snickers'tan daha çok sevdim. Kesinlikle ağır bir tadı yok. Bu pakedi hep birlikte denedik ve hepimiz aynı fikirdeyiz. Baymıyor, ağır değil ve çok lezzetli.

Benden sınıfı geçti bu ürün yani :)

10 yorum:

  1. Torkunun kavanozdaki çikolatasını bende ön yargıyla denedim ama tadı gerçekten güzel.onu da tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Eğer denemediyseniz Torku Çokofest frambuazlıyı tavsiye ederim. :)
    4x4'ü de en kısa sürede denemeyi düşünüyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. meraba sergül abla benim adım mert seni severek takip ediyorum videolarını izliyorum lütfen bloguma bakarmısın http://mertaydin18.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. snickers cidden ağır bir tadı var torkunun bisküvileri çok güzel oluyor glikoz içermediğinden midir bilmiyorum diğer yulaflı bisküvilerden daha güzel bu çikolatayı yeni görüyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Torku ürünlerin içine pancar şekeri koyduğu icon gerçekten çok hafif oluyor. Ben bisküvi sevmediğim halde Torku kremali biskuviye bayılıyorum. Ay canım çekti şimdi ufff

    YanıtlaSil
  6. benimde geçen gün aldığım bilgiye göre torku ürünleri diğerlerine göre daha sağlıklıymış katkı maddeleri kullanmıyorlarmış, zaten dayanma süresi 6 ay oluyormuş.tam buğdaylı kek diye bi ürünü var, vaktim olmadığı zaman kahvaltıya, bayıla bayıla yiyorum, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Afiyet olsun sergul abla gıda mühendisi arkaşım torku fabrikasında staj yaptı torkunun bütün ürünleri hem güvenilir hem sağlıklı bir tek krem peyniri yapım aşaması sağlıklı değil onun dışında zaten abur cubur kısmı çok lezzetli:)

    YanıtlaSil
  8. merhaba torku markasi glikoz surubu kullanmayan ve genellikle dogal icererik kullanmaya calisan (eski konya seker) yeni torku olarak kisa surede piyasaya cikti. Bende yurt disinda marketlerde gorunce sasirmistim, yulafli buskivileride fena degil,pastorize sutleri ve sucuklari falanda var ben denedim acikcasi hep memnun kaldim. Sucuk severseniz bir tane acilidan goturun giderken, zaten vakumlu ambalajda kokmazda. Tr den o tarz birsey alirsam ya etiden yada torkudan aliyorum. Ha bide saralle bitter i deneyin daha denemediyseniz oda guzel :-) Yerli markalarimiza destek vermemiz ulke kalkinmasi acisindan herzaman iyidir, buraya yazmis olmaniz bile guzel.
    afiyet olsun

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül