21 Eylül 2015 Pazartesi

Bugün Kendine Ne Sordun?


Doğum günümde yapmış olduğum D&R ziyareti sırasında görmüştüm bu kutuyu, o gün almadım ama aklımda kaldı. Eve döndükten sonra internetten verdim siparişini.

Bu kutusunun içerisinde böyle kartlar var. Her birinde sorular var. Günün ve hayatın telaşı içerisinde kendinize sormayı unuttuğunuz sorular.



Her gun bir kart çekip, o günü onun üzerine düşünerek geçirebileceğiniz gibi, sadece ihtiyaç duyduğunuz an da çekebilirsiniz.

Ben ihtiyaç anında çekmeyi düşünenlerdenim. İnsan kendini çok boş vermemeli. Bu anlamda kendinize kendinizi hatırlatabilirsiniz.



4 yorum:

  1. valla çok güzel uygulamaymış insanın kendine hergün bişeyler hatırlatması kendini sorgulaması kendimizi sorgulama fikri gerçekten güzel verdiğimiz cevaplardan korkmamak için bence bişeyler yapıp biyerlerden başlamalı değişik bilgiler aktardığın için bize en çokta kendimizi hatırlattığın için teşekkürler sergül kato :)

    YanıtlaSil
  2. güzelmiş gerçekten. Ama inanirmisin Sergül ablacim hayat o kadar karmasik ki o kartlari ceksem bile uzerinde dusunmeye bile zamanim olmaz :/ bak simdi bunun icin gidip bi koseye cekili üzüleceğim sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. cok iyiymiş ama hayat o kadar karmaşık ki ben o kartlari çeksem üzerine düşünecek zamanım olmaz.. ben bi köseye cekilip bunun içın üzüleyim en iyisi :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül