25 Haziran 2015 Perşembe

Dayanamadım



Dayanamadım, yine kitap alışverişi yaptım. Sitenin yurtdışı gönderemi olmadığı için anneme yollattım kitapları. O da sağolsun bana yolladı Ptt ile.

Okuduğum türler biraz değişti doğal olarak :=)

Mahallenin En Mutlu Yumurcağı

İçimizdeki Çocuk

Montessori Yöntemiyle Kendine Güvenen Çocuk Nasıl Yetiştirilir?

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku

Aralarında okuduğunuz var mı? Ne der, ne düşünürsünüz?


14 yorum:

  1. DR sitesinde Halil Cibran'ın kitapları 5 tl idi ablacım:) Onlara da bir göz atarsan diye söyleyeyim dedim.Önceden Halil Cibran okumuşluğun var,niliyorum,ondan dedim de :)Bu arada Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku sende vardı sanki?öyle bir şey hatırlıyorum ama?:)

    YanıtlaSil
  2. içimizdeki çocuk harikaaa 2 kere okudum resmen :) mahallenin en mutlu yumurcagı da güzel
    iyi okumalar sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  3. Ben bunların hiç birisini okumadım.Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutkuyu merak ediyorum. Son zamanlarda Fİ , Çi , Aynı Yıldızın Altında , Deli Çoğun Güncesi isimli kitabları okudum güzel kitablardı beğendim.Eğer okumadıkların varsa yollayabilirim Sergül Abla.Son olarak da Ankara'da Naif Kitapevi Yeter ki Oku Çay Bizden isimli kitap okuma projesi başlattı ilgilenenler olursa diye eklemek istedim:)

    YanıtlaSil
  4. Mesela Türkiye'den Japonya'ya yada Japonya'dan Türkiye'ye kargo parasında bir farklılık oluyor mu? Fazlaca miktar isterler mi acaba?

    YanıtlaSil
  5. Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat kitabı ilgimi çekti. Okuyunca yorum yazını bekliyorum Sergül Abla :) Bende alırım belki.

    YanıtlaSil
  6. Ablacigim merhabalar kitaptan çok seninle ilgi bisiler yazmak isterim seni kesfedeli 1 ay oldu ama hayatim renglendirdin diye bilirim esimle sizi severek takip ediyoruz bu arada ben işaredili tercümaniyim isitme engelli kardeslerime zor izlettim ve onlar simdi sizin deligibi takipciniz bana hep soruyolar yeni bi video ciktimi cikarsa bize çevirimisin diye anlayacaginizsizi hepimiz cok sevdim benim 2 ablam var 1 tane daha olsu 3 ablam var :) ,şimdilim diyceklerim bu kadar ins izmirinde görüşürüz diyeyim efsun uoptum ellerinde eniste bey e selamlar olsun çiğdem

    YanıtlaSil
  7. Fakat Müzeyyen bu derin bir tutkunun önce filmini izlemiştim Erdal Beşikçioğlu hatırına çok beğenmiştim. sonra kitabı da okudum. normalde kitaplar filmlerden daha önce gelir benim için. ama bu kitap için kitap mı, film mi? dersen kesinlikle film derim. keyifli okumalar . :)

    YanıtlaSil
  8. ablacım sende Fakat Müzeyyen... bir kitabı vardı sanırım.instada foto var diye hatırlıyorum ama neyse mükemmel kitapla ryine.yorumunu bekliyor olacağğım:)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba :)bu kitapların hiçbirini okumadim ama stefan Zweig un satranç ve bilinmeyen bir kadının mektubu kitaplarını okumuştum ve çok beğendim eminim ki bu kitabı da iyidir keyifli okumalar diliyorum :)http://voyagetr.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  10. Ben Mahallenin En Mutlu Bebeğini tavsiye ederim çünkü yumurcağı 2+ yaş için ama bebeği doğumdan itibaren

    YanıtlaSil
  11. Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat'i geçenlerde okudum ben, ilginçti ama Zweig'ın depresif ruhu beni çok yormaya başladı.

    YanıtlaSil
  12. fakat müzeyyen... ile ilgili yoruumnu merakla beklyiorum......

    YanıtlaSil
  13. Once mahallenin en mutlu bebegini alsaydin keske. Cunku 0-2 yas icin olan bu kitap efsunun butun kisiligini karakterini daha iyi analiz etmeni saglayaccaktir. Ayni sekilde en mutlu yumurcakda 2 yas sonrasi icin mukemmel bi kitap. Her ikisinide okurken aaa gercektende oyle diyorsun ve harvey karp mukemmel biri. Hala oglumun anlasilmaz davranislariyla karsilasinca hemen 24-36 ay arasini okuyorum kitaptan ve rahatliyorum

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül